Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

Toen ik het persbericht van deze nieuwe MAC collectie zag was ik meteen enthousiast, wat cool een collectie van Selena Gomez! Alleen na een paar zinnen werd het me al duidelijk dat het niet om een collectie van Selena Gomez ging maar Selena Quintanilla. Ik heb werkelijk geen idee wie het is, maar het schijnt een bekende zangeres uit Mexico te zijn. Goed, ik mag haar dan wel niet kennen (of onder een steen leven) maar haar collectie van MAC is echt fantastisch!

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

De collectie bestaat uit een aantal oogschaduws, lipsticks, eyeliner, mascara en een prachtige duo bronzer en highlighter! Ik kreeg twee producten opgestuurd waar ik zelf erg enthousiast over ben. Het is wel niet de geliefde duo bronzer en highlighter uit deze collectie, maar ik kan je vertellen dat deze oogschaduw en lipstick ook heel erg mooi zijn. Ze zitten in deze standaard MAC doosjes en ik ga ze je laten zien! Voor de hele collectie en alle swatches raad ik je aan even op Temptalia te kijken.

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

Deze collectie van MAC valt meteen lekker op door de paarse verpakkingen. Af en toe heeft MAC een aantal uitschieters qua verpakkingen. De verpakkingen hebben voor de rest wel dezelfde vormgeving maar deze vallen lekker op door hun kleur. Zo kun je extra snel deze prachtige lipstick vinden tussen alle andere lipsticks van MAC (want een echte liefhebber heeft er meerdere in haar bezit of niet?). De handtekening van Selena is ook overal terug te vinden op de producten. Ik vind het een mooie en stijlvolle collectie!

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

En als ik de producten open maak word ik meteen enthousiast. De oogschaduw is dé perfecte matte kleur bruin die je overal voor kunt gebruiken en de lipstick heeft een bijzonder mooie diep rode kleur waar ik meteen verliefd op ben geworden. Jullie weten dat ik eerst wat terughoudender was qua felle kleuren lipstick, maar ik moet zeggen dat als ze netjes aangebracht zijn prachtig staan en ik zelfverzekerd de deur durf uit te stappen met een knallende kleur lipstick op. En deze kleur is wel heel erg mooi, past perfect bij zo een mooie en rustige kleur oogschaduw.

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

Ik ben natuurlijk even naar het verhaal van Selena gaan zoeken op het internet en in Mexico wordt ze vergeleken met Madonna in de muziek. Helaas leeft ze niet meer want in 1995 is ze neergeschoten door een bekende. Trouwe fans wilde een eerbetoon aan haar en waren daar al jaren mee bezig. MAC sloeg de handen dus ineen en daaruit kwam deze prachtige collectie uit voort die vanaf 8 oktober te koop is.

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

MAC Selena Como La Flor lipstick – € 21,50

Deze kleur rood is echt prachtig, het is een klassieke rode kleur met een warme ondertoon waardoor hij heel klassiek en warm staat. Ik denk zelfs dat heel veel huidskleuren deze kleur goed kunnen hebben. De lipstick heeft hele kleine rode glitters die je niet terug ziet op je lippen maar wel een hele mooie glans! Ik vind deze lipstick echt zó mooi, is het al duidelijk?

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

MAC Selena No Me Queda Mas Eyeshadow – € 20,00

MAC omschrijft deze kleur als ‘warm dusty brown’ en dat vind ik een hele goede omschrijving. De kleur is matte en is perfect voor een basic look als basis of zelfs als een bronzer of wenkbrauwpoeder. Het is echt een multifunctioneel product die zeker in de smaak gaat vallen. Ik vind hem heel erg mooi om gewoon als mono voor een ooglook te gebruiken voor een basic make-up look.

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

Links zie je de matte bruine oogschaduw met een erg goede pigmentatie (ook op het ooglid) en rechts de prachtige knallende lipstick. Het is toch werkelijk een plaatje niet?

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

De lipstick heeft een semi matte finish en ziet er knallend en vooral opvallend uit met een perfecte dekking. Van de glitters in de lipstick zelf zie je amper tot niets terug.

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

En dan de totale look, de lipstick knalt er natuurlijk meteen uit en staat heel erg mooi. Ook maakt het mijn tanden – vind ik – niet geler. De oogschaduw is heerlijk basic en perfect als een mono of als basis te gebruiken. Ik heb hier alleen deze kleur gebruikt en licht uitgeblend naar boven voor een natuurlijk resultaat. Een lekkere eyeliner erbij en je look is helemaal af.

MAC Selena Eyeshadow & Lipstick

Over de twee producten van de MAC Selena collectie ben ik heel erg te spreken. De producten zijn zoals we gewend zijn van MAC van erg goede kwaliteit en de kleuren en finishes vind ik heel erg mooi. Ik weet het zeker, deze twee producten ga ik nog veel vaker met veel plezier gebruiken! De MAC Selena collectie is vanaf 8 oktober te koop online en bij de MAC verkooppunten in de Douglas en de Bijenkorf. Gaan jullie nog wat scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Lieve Aranka, ik snap heel goed dat je niet eerder van Selena hebt gehoord maar even haar naam Google – en was wel handig geweest…deze Selena is namelijk vermoord en de collectie is echt een ’tribute’ aan haar….Misschien goed om de bewoording in je inleiding iets aan te passen ?

  2. Ik had je hele artikel moeten lezen want ik zie dat je verderop wel het verhaal beschrijft. Als echte Selena fan schoot je inleiding mij echt even in het verkeerde keelgat waardoor in meteen een reactie typte, excuus…

  3. Ik had ook nog nooit van Selena Quintanilla gehoord, super mooi gebaar dat deze collectie ter nagedachtenis aan haar tot stand is gekomen. Vooral de lipstick vind ik onwijs mooi en super goed bij je staan Aranka!

  4. Ik kende haar ook niet hoor. Die lippenstift is prachtig, hoewel ik die paarse verpakking er wel cheap uit vind zien. Maar staat je mooi!

  5. Jennifer Lopen speelde Selena in een film over Selena’s leven. Sinds dien heb ik onwijs veel respect voor haar! Ik ben blij met deze collectie en je hebt precies de twee producten gehaald die ik wil halen! Ben blij met je review. Ik ga de producten morgen halen ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *