MAC Rocky Horror Picture Show

 photo MACRockyHorror_zpsb87b787b.png

Halloween staat weer bijna voor de deur, of deze MAC collectie daar iets mee te maken heeft weet ik eigenlijk niet, maar ik vind hem wel toepasselijk. De MAC Rocky Horror Picture Show ligt vanaf 18 oktober bij de MAC verkooppunten en ik was heel erg benieuwd naar de producten. Het is donker, mysterieus en rood! Niet echt mijn eerste keus, maar dat maakt het misschien juist wel heel erg leuk! Ik testte deze drie prachtige producten uit!

 photo MACRockyHorror2_zpsb0aa69b5.png

Natuurlijk is dit een collectie dat geïnspireerd is op Halloween. MAC wil met deze collectie de vrouw aanspreken die van donker en rood houdt maar de collectie is ook uitermate geschikt om een donkere en sexy Halloween look mee te maken! Dit keer is het geïnspireerd op The Rocky Horror Picture Show cult film uit 1975, een hele tijd terug dus. Maar de verpakkingen en producten zijn er niet minder mooi om. Laten we snel verder gaan kijken!

 photo MACRockyHorror3_zps8e464dfb.png

MAC Riff-Raff Eyeshadow Palette – € 46,00

Goedkoop is dit prachtige palette niet, maar hij is wel heel erg mooi! Je kan hem gebruiken als je van wat zwaardere looks houdt of juist heel erg zwaar. Ik ben zelf niet echt heel erg fan van het hele donkere maar heb er zeker nog een mooie zwoele look mee kunnen maken die niet té is. De kwaliteit is heel erg mooi en het formaat doosje is hetzelfde als altijd. Dit maal zitten er alleen zes kleuren in in vrij grote pans waardoor je er zeker een hele tijd mee vooruit kan en je kwast past er makkelijk in! Ik vind het fijn dat de deksel transparant is, zo kan je meteen zien welke kleuren het palette heeft – al kan je natuurlijk niet door het doosje heen kijken waar hij in verpakt zit -.

 photo MACRockyHorror4_zpsd57f2b7a.png

Het palette heeft zes verschillende kleuren oogschaduw die allemaal perfect bij elkaar passen maar toch weer heel erg verschillend zijn. Zo kan je hier heel goed mee combineren en verschillende looks mee maken. Vier kleuren zijn shimmer in het palette en de paarse en zwarte kleuren zijn matte.

 photo MACRockyHorror9_zps3557401d.png

Swatches van links naar rechts: Oh Rocky!, Crystal, Blackberry, Graphic Style, Heavy Black And Pendulous & Carbon Black. De pigmentatie is natuurlijk weer erg goed van MAC. De oogschaduws zijn mooi zacht en brengen gemakkelijk aan. Wel oppassen trouwens met de matte kleuren, deze kunnen wat poederig zijn.

 photo MACRockyHorror5_zps26740f84.png

MAC Deep Love Lipstick – € 21,00

Hoe leuk ik de verpakking bij het palette vind, vind ik dit toch weer wat minder. Waarom weet ik niet, want er staan juist prachtige mooie rode lippen op. In de collectie zitten vier kleuren rode lipstick die zeker gezien mogen worden. Zelf vind ik het best een onveilige kleur voor mezelf, maar ik weet dat velen van jullie er echt gek op zijn! Het is een prachtige diep rode matte lipstick.

 photo MACRockyHorror6_zpsc6e2d621.png

Ik vind de kleur echt heel erg mooi, het ziet er echt uit als een hele chique kleur rood die echt wat kan doen met je look. Hij is matte en straalt wat mij betreft nog even iets meer uit, erg mooi. Hij dekt erg goed en ziet er echt fantastisch uit. Ondanks dat hij matte is brengt hij heel gemakkelijk aan en laat mijn lippen niet droog of stroef aanvoelen. Wel accentueert hij de losse velletjes op je lippen, maar stiekem had ik ook niet anders verwacht.

 photo MACRockyHorror7_zps4e7c5f08.png

MAC Intense Black Greasepaint Stick – € 21,50

Naast de mooie opgedrukte producten hebben ze ook nog een paar andere producten in de collectie zonder een opdruk, maar deze zijn ook heel erg mooi. Deze greasepaint is eigenlijk een soort van dikkere oogpotlood. Hij brengt heel erg fijn aan en geeft een intense zwarte kleur af met een subtiele paarse shimmer wat ik heel erg leuk vind. Hij tekent heel makkelijk en je kan hem ook nog eens makkelijk uitblenden. Wel vind ik dat hij het iets minder goed doet op de waterlijn, daar moet je dus wel mee opletten.

 photo MACRockyHorror8_zpsa463c698.png

Swatches van de Greaspaint Stick in de kleur Intense Black en de matte rode lipstick in Deep Love.

 photo MACRockyHorror12_zpsbb53225c.png

Lippen met Deep Love, een prachtige matte lipstick. Echt heel matte lijkt hij hier niet, maar hij is echt wel heel erg mooi!

 photo MACRockyHorror11_zpsdc60e50f.png

Look met het oogschaduwpalette. Graphic Style heb ik aangebracht over het hele ooglid en Blackberry in de crease. Oh Rocky! onder mijn wenkbrauwen en Crystal in de binnenste ooghoeken. De Greasepaint Stick heb ik onder mijn ogen ge gebruikt.

 photo MACRockyHorror10_zps95875458.png

Hele look! Ik moet er wel een beetje aan wennen zulke rode lippen, haha! Maar hij is wel echt heel erg tof!

 photo MACRockyHorror1_zpsb30ba502.png

Ik vind de collectie heel erg gaaf, maar ik denk niet dat het een collectie is die voor iedereen geschikt is. Ik moet eerlijk toegeven, als ik deze producten niet had ontvangen had ik ze waarschijnlijk ook niet gekocht omdat dit niet mijn voorkeur heeft. Maar eenmaal aangebracht vind ik ze wel echt heel erg gaaf! Het is net even allemaal wat donkerder wat perfect is voor de herfst en winter, maar natuurlijk ook met Halloween! De MAC Rocky Horror Picture Show ligt vanaf 18 oktober bij de MAC verkooppunten. Wat vinden jullie van deze collectie?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

47 reacties

 • Reply
  Eva Realitijd
  8 oktober 2014 at 10:31

  Wat leuk, zo’n halloween collectie!

 • Reply
  beautyforgirls
  8 oktober 2014 at 10:47

  De lipstick is zo gaaf. Leuke collectie.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Manon
  8 oktober 2014 at 10:54

  Wat een gave verpakkingen en alles ziet er goed uit.

 • Reply
  Desiree
  8 oktober 2014 at 10:59

  Ik heb nog nooit iets van mac uit een limited edition collectie gekocht, maar van deze collectie hoop ik toch echt een lipstick te scoren!!! Ik hou van die film!!!

 • Reply
  Beautyjuf
  8 oktober 2014 at 11:03

  Wat een gave collectie! Met name de rode lipstick vind ik geweldig! Je hebt trouwens ook een mooie ooglook gemaakt van het palette. Fijn dat je de tip geeft dat je voorzichtig moet zijn met de matte oogschaduws. Ik heb ongeveer twee weken geleden mijn eerste product van MAC gekocht (een nagellakje). Wat een fantastische kwaliteit!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  8 oktober 2014 at 11:03

  Leuk dat MAC zo snel inspringt op dit soort gebeuren. Ik ben dol op rood. Leuk review.

 • Reply
  Denise
  8 oktober 2014 at 11:05

  Aaah wat leuk dat MAC overal weer een nieuwe collectie voor maakt, toffe items!

 • Reply
  Maaike
  8 oktober 2014 at 11:17

  Die lippenstift past echt goed bij Halloween vind ik! De rest vind ik ook niet echt een -wow- factor hebben helaas!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  8 oktober 2014 at 11:20

  Gave collectie! Ik wilde het palette, maar ik heb blackberry onder andere al, dus dat is een beetje zonde dan…

 • Reply
  Dionne Knooren
  8 oktober 2014 at 11:31

  Wauw! Ziet er heel goed uit!

 • Reply
  Laura Like
  8 oktober 2014 at 11:39

  Leuke collectie maar niet geweldig inderdaad. Wel mooie producten en verpakkingen.

 • Reply
  Esmée
  8 oktober 2014 at 11:43

  Gave collectie zeg! De rode lipstick is prachtig, en het staat je ook prima! De ooglook is ook erg mooi, vooral het berry kleurtje vind ik mooi :) x

 • Reply
  Kirsten
  8 oktober 2014 at 11:54

  Ziet er gaaf uit zeg!

 • Reply
  priscilla
  8 oktober 2014 at 12:02

  De producten zijn mooi alleen vind ik de printjes erop niet zo leuk haha! De lipstick is mijn favoriet :)

 • Reply
  Manon
  8 oktober 2014 at 12:05

  De lipstick staat je super! Het paletje vind ik wat minder, maar de rest is wel leuk voor de herfst! :-)

 • Reply
  Marloes
  8 oktober 2014 at 12:27

  Wat een leuke collectie. Vooral de lipstick vind ik erg mooi!

 • Reply
  Silja Wiebrands
  8 oktober 2014 at 12:29

  Mooie lipstick kleur zeg!

 • Reply
  Mjay
  8 oktober 2014 at 12:31

  Je staat nochtans echt met die rode lippen hoor! :-D Vind het thema van deze collectie heel fijn maar de kleuren van het palette hadden voor mij wat specialer gemogen..

 • Reply
  suus
  8 oktober 2014 at 12:42

  De kleuren staan je anders wel goed!

 • Reply
  Jana
  8 oktober 2014 at 12:49

  De lipstick vind ik iets minder, maar de oogschaduw kleurtjes, top!x

 • Reply
  Malou
  8 oktober 2014 at 12:52

  Ik vind het een hele gave collectie. En even als opbouwende kritiek: probeer je make-up look wat ‘strakker’ en ‘netter’ op te brengen, zo komt de make-up alleen maar mooier uit. Ook wat betreft de full-face foto, hij is niet scherp.. Ook is de foto erg groot, waardoor het afleidt. Als je hem misschien kleiner uploadt, komt de lipstick beter naar voren (misschien met mond dicht?) en kan ik de kleur beter beoordelen. Niets lulligs tegenover jou! Ik ben altijd erg blij met reviews van komende collecties.

  • Reply
   Aranka
   8 oktober 2014 at 13:56

   Met mijn mond dicht worden de foto’s heel raar omdat ik een hele erge overbeet heb. Bij close-up foto’s kan ik mijn kaak nog naar voren doen maar bij een hele foto niet. Maar ik zal er in het vervolg rekening mee proberen te houden!

 • Reply
  Chinouk
  8 oktober 2014 at 13:26

  Wat een aparte collectie zeg!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  8 oktober 2014 at 13:27

  Ben niet echt overtuigd. Het thema zegt me al niks en de verpakkingen vind ik niet echt mooi. En ook de producten zelf vind ik maar zo zo als ik dit zie.

 • Reply
  Amy
  8 oktober 2014 at 13:32

  Mooie producten zijn het, ik ben alleen niet echt fan van de collectie. Op de verpakkingen na vind ik het allemaal heel standaard, jammer want hier had MAC veel meer mee kunnen doen!

 • Reply
  Julie
  8 oktober 2014 at 13:36

  Wat een aparte collectie! Er zitten wel leuke dingen tussen, zoals dat palette! :-)

 • Reply
  Idhuna
  8 oktober 2014 at 13:57

  Gave producten!

 • Reply
  Beau
  8 oktober 2014 at 14:08

  Het palette ziet er prachtig uit :) De lipstick is niet helemaal mijn ding.

 • Reply
  Mariëlle
  8 oktober 2014 at 16:40

  Ik zou ze ook niet gekocht hebben denk ik, maar de kleuren zien er echt onwijs gaaf uit!

 • Reply
  MySimplySpecial
  8 oktober 2014 at 18:17

  Leuk om te zien en lezen, maar ik zou de producten niet kopen.

 • Reply
  jolanda
  8 oktober 2014 at 18:43

  Sorry hoor maar de lippenstift ziet er ronduit vies uit op die mond foto..Allemaal bruine stukjes / korsten? Jak! En je wenkbrauwen zien er ook niet strak en verzorgd uit..je mag toch wel wat meer verwachten van een beauty Blogger. ..

  • Reply
   Danielle
   8 oktober 2014 at 20:02

   Ze is beautyblogger en geen visagist. Ze reviewt producten en laat zien wat je ermee kan, Matte lipsticks accentueren velletjes nu eenmaal, dat geeft meer info dan een foto van een perfect gestifte gladde mond. Een paar uit de toon vallende wenkbrauwharen kan iedereen gebeuren.

 • Reply
  nikki
  8 oktober 2014 at 19:12

  Dit is zo’n leuke collectie! Je hebt erg mooie producten mogen reviewen!

 • Reply
  lucindainwonderland
  8 oktober 2014 at 19:26

  Zo jammer om te lezen dat veel mensen de Rocky Horror Picture Show niet kennen. De collectie plus verpakking doen het echt eer aan en ik sta zeker in de rij om wat leuke goodies te bemachtigen. xxx Lucinda

 • Reply
  femketje
  8 oktober 2014 at 19:40

  mooie schaduws :D

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  8 oktober 2014 at 20:46

  So in love with the lipstick?

 • Reply
  Hester
  8 oktober 2014 at 21:02

  Vind het wel echt een Halloweenlook geworden! Mooi man :)

 • Reply
  Sara
  8 oktober 2014 at 21:46

  Vooral dat oogschaduwpalette is prachtig. Ik begrijp zo 1, 2, 3 niet helemaal wat de link is met Halloween, maar ach.. mooi is ‘ie wel. :)

 • Reply
  Esther
  9 oktober 2014 at 08:29

  Opslag verliefd op de lipstick

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  9 oktober 2014 at 17:05

  Die lipstick is echt gaaf! Ik ben dol op matte, rode lipsticks. Hij staat je echt goed, zeker vaker doen hoor :)

 • Reply
  Suzanne
  10 oktober 2014 at 09:45

  De lipstick is práchtig! <3

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  10 oktober 2014 at 16:12

  Super leuke collectie!

 • Reply
  Precious Makeup
  11 oktober 2014 at 16:28

  De lipstick is echt gorgeous!

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  11 oktober 2014 at 20:59

  Je ooglook vind ik ook erg mooi hoor :)

 • Reply
  Desiree
  18 oktober 2014 at 20:14

  Volgens mij klopt de naam van de lipstick niet. Zie die nergens anders staan, bij de volledige collectielijst.

  • Reply
   Aranka
   19 oktober 2014 at 10:50

   Op het doosje stond deze naam, gek! Ik zal eens gaan uitzoeken welke het wel moet zijn!

   • Reply
    Desiree
    19 oktober 2014 at 15:07

    Ik heb het idee dat het Frank-n-Furter is, maar weet het niet zeker. Maar ik zag dacht ik iets tussen de comments staan bij Vera dat ze ook de namen moest uitzoeken, omdat die op de doosjes niet klopten. Wel raar eigenlijk.

  Laat een reactie achter