MAC Prep + Prime CC Colour Correct

 photo Prep_zps5dbfc730.png

De Prep + Prime producten van MAC klinken jullie vast niet onbekend in de oren. MAC staat bekend met zijn Prep + Prime lijn dat het de perfecte basis vormt voor je make-up. Maar nu heeft MAC twee nieuwe producten aan hun Prep + Prime collectie toegevoegd. Namelijk een Colour Correct primer en finishing powder. Ik was hier heel erg benieuwd naar omdat ik goede ervaringen heb met de Prep + Prime producten van MAC, laten we snel verder kijken!

 photo Prep4_zps8083f1bb.png

MAC Prep +Prime CC Colour Correcting SPF 30 – € 28,-

De hele collectie is er in vier verschillende tinten, voor elke kleur huid met problemen wel eentje. Ik heb de meest neutrale Adjust dat een peachy beige kleur is en geschikt is voor een egale en normale huid. Maar je hebt ook nog drie andere kleuren die iets meer gewaagd zijn: Neutralize in het geel, Illuminate in een lavendel kleur en Recharge in een abrikoos kleurige kleur. Allemaal om jouw kleur imperfecties aan te passen voor een prachtig egale huid.

 photo Prep7_zps17a67db0.png

Nou moet ik zeggen dat ik niet een vervelende ondertoon heb dat persé gecorrigeerd moet worden, daarom kan ik prima uit de voeten met de kleur Adjust. De producten passen zich ook allemaal perfect op de huidskleur aan dus je hoeft je niet zorgen te maken dat je erg straks bijvoorbeeld paars of geel uitziet. Fijn is trouwens ook dat deze primer verrijkt is met een SPF 30!

 photo Prep6_zps180e8736.png

Hele waslijst aan ingrediënten!

 photo Prep9_zpse9473e6b.png

De primer heeft een handige kleine uitgang waardoor je niet teveel product gebruikt. Hij geeft echt een lichte dekking waardoor ik deze primer gewoon als foundation draag. Geloof het of niet, als je maar een medium dekking nodig hebt doet deze primer het echt geweldig als een gewone lichte foundation, jullie zien zometeen het resultaat.

 photo Prep1_zpsdbb0a187.png

MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose – € 21,50

Om je foundation of in mijn geval primer af te poederen hebben we natuurlijk ook nog een bijbehorende poeder. Deze heb je in een vaste vorm maar ook in een losse vorm zoals hier op de foto. Deze breng je aan over je uiteindelijke make-up zodat het de hele dag perfect blijft zitten.

 photo Prep2_zps65e77643.png

Een wat kortere ingrediëntenlijst met geen opmerkelijke ingrediënten.

 photo Prep3_zps93b3a573.png

De verpakking is eigenlijk perfect, het doosje is net zo groot als je poeder kwast is zodat het makkelijk in gebruik is en je geen last hebt van poeder dat overal heen vliegt of dat je kwast er maar half in past, handig!

 photo Prep10_zps70521ae3.png

Swatches van de producten! De primer heeft zoals je ziet best veel kleur en dekking en de poeder ook en voelt echt fluweel zacht aan.

 photo Prep11_zpsc2ccb5d3.png

Mijn gezicht zonder enige make-up.

 photo Prep12_zps84d420e3.png

Met de primer en loose powder. Zien jullie het verschil en ik draag niet eens een foundation die er eigenlijk nog overheen hoort! Ik ben echt diep onder de indruk, ik heb gewoon een perfect gezicht!

 photo Prep13_zps84cc87b6.png

Met make-up ziet het er helemaal af uit. De poeder is zo ontzettend zacht dat mijn huid en nog nooit zo zacht en perfect heeft aangevoelt. Ook is het een killer voor mijn vette huid. Ik heb gedurende de dag nergens last van gehad ook niet van glim! Ik ben echt zeer tevreden over deze producten en ik denk dat ze zeker mijn vaste producten die ik nu gebruik gaan vervangen!

 photo Prep8_zpsd070329c.png

Ben jij ook zo enthousiast geworden als ik over deze MAC Prep + Prime CC Colour Correct producten, ga dan snel naar een MAC counter of naar de Pro Store en ontdek welke kleur het beste bij jou past om de perfecte huid te krijgen. De producten zijn vanaf 22 maart te koop en zover ik weet worden ze opgenomen in het vaste MAC assortiment!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Jhemyla
  28 maart 2014 at 10:12

  Wauw dat ziet er echt heel erg goed uit. Ik denk dat ik er toch maar voor ga kijken want ik heb veel last van roodheid.

 • Reply
  Benay Vaneese
  28 maart 2014 at 10:19

  Ziet er goed uit. Ben er nu wel echt heel nieuwsgierig naar geworden.

 • Reply
  Marloes
  28 maart 2014 at 10:25

  Dat klinkt erg goed zeg! Mooi resultaat!

 • Reply
  Julia van Dooren
  28 maart 2014 at 10:27

  Wauw! Dit klinkt echt heel erg goed. xo

 • Reply
  Kirsten
  28 maart 2014 at 10:27

  Het ziet er super goed uit :D!

 • Reply
  Dionne Knooren
  28 maart 2014 at 10:40

  Dit ziet er echt heel goed uit!

 • Reply
  beautyforgirls
  28 maart 2014 at 10:50

  Beide producten zien er heel goed uit.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Anniek
  28 maart 2014 at 10:52

  Ziet er goed uit! Ben zelf erg benieuwd naar de poeder.

  Er staat trouwens een schrijffout in je artikel, in de laatste alinea zeg je: ‘Net zo enthousiast geworden als mij?’. Dit moet als ik zijn. Het klinkt niet als je zegt ‘als mij ben’, ‘als ik ben’ klinkt daarintegen wel goed!

  • Reply
   Aranka
   28 maart 2014 at 12:08

   Oeps, even aangepast! Bedankt voor je oplettendheid!

 • Reply
  elegantic
  28 maart 2014 at 10:57

  Ziet er super uit!

 • Reply
  Femke
  28 maart 2014 at 11:40

  Klinkt goed. Ben benieuwd wat ze gaan kosten!

 • Reply
  femketje
  28 maart 2014 at 11:41

  ziet er super uit :D

 • Reply
  Todayslife
  28 maart 2014 at 12:00

  Mooie producten!

 • Reply
  Amy
  28 maart 2014 at 12:57

  Wauw wat een effect! Al vind ik dat je al een super mooie huid hebt van jezelf!

 • Reply
  miesemuis
  28 maart 2014 at 14:05

  Je hebt weinig nodig, maar dat kleine verschil… het lijkt wel een photoshop-laagje! In a good way!

 • Reply
  Linda
  28 maart 2014 at 15:21

  Het ziet er super uit, maar wat Amy zegt vind ik ook: je hebt het helemaal niet nodig :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  28 maart 2014 at 16:04

  Mooi resultaat! Ik ben benieuwd of mijn huid nog zou gaan glimmen met deze producten.

 • Reply
  Ines
  28 maart 2014 at 19:15

  Oja dat ziet er goed uit! Ik heb de pre-mascara van prep + prime voor mijn wimpers te verlengen, ben ik ook erg tevreden van!

 • Reply
  beautybylj
  28 maart 2014 at 19:36

  Wauw idd erg mooi!

 • Reply
  Tessa
  28 maart 2014 at 19:52

  Mooie producten en wat een mooi effect!!

 • Reply
  Hester
  28 maart 2014 at 22:42

  Ohhh je huid is zo mooi gematteerd!

 • Reply
  hanneke
  29 maart 2014 at 13:26

  mooi hoor

 • Laat een reactie achter