Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Powder Kiss Lipstick Werk, Werk, Werk

Automatische concepten

Sinds kort heeft MAC een hele nieuwe collectie nieuwe lipsticks, de Powder Kiss. De naam zegt het al een beetje, het is een lipstick dat een poederige finish heeft. Tijdens het Douglas event zag ik de 16 nieuwe kleuren Powder Kiss Lipstick en was meteen geïnteresseerd, want de MAC lipsticks vind ik altijd heel erg fijn! Ik vertel je snel meer over deze nieuwe lancering.

Automatische concepten

Zoals gewoonlijk zitten de MAC lipsticks in een kartonnen doosje en op de sticker vind je de naam van het product. Zelf heb ik één lipstick gekregen, een mooie rode kleur met de naam Werk, Werk, Werk. Ze hebben het vast niet van het Nederlandse woord afgeleid, maar grappig vind ik de naam wel.

MAC Powder Kiss Lipstick Werk, Werk, Werk

De Powder Kiss Lipstick van MAC heeft een hydraterende en matte finish, die ontwikkeld is om een backstage make-uptechniek na te bootsen: de randen van een matte lipstick vervangen voor een wazig effect. Het resultaat is een romantische waas van vervaagde kleuren. De formule bevat poederpigmenten en vochtinbrengende stoffen die de lippen verzorgen en hydrateren. Dit zorgt voor de niet-glanzende finish van een matte lippenstift met het fluweelachtige lichtgewicht gevoel van een lippenbalsem. Klinkt als een veelbelovend verhaal van MAC en ben dan ook heel erg benieuwd naar de werking.

MAC Powder Kiss Lipstick Werk, Werk, Werk

Leuk is ook dat je de MAC Powder Kiss Lipstick heel gemakkelijk herkent, ze hebben namelijk een matte huls gekregen. Vind het leuk dat MAC de klassieke verpakking heeft behouden en daar een matte twist aan heeft gegeven. Het ziet er ook meteen een stuk chiquer uit vind ik zelf.

MAC Powder Kiss Lipstick Werk, Werk, Werk

Werk, Werk, Werk is een prachtige dieprode en klassieke kleur die iedereen goed zal staan. Naast dat de huls matte is, heeft de lipstick zelf ook een soort van matte finish. De lipstick ziet er mooi en chique uit, zoals we gewend zijn van MAC.

MAC Powder Kiss Lipstick Werk, Werk, Werk

Tijdens het swatchen merk je meteen dat de lipstick anders is dan andere lipsticks. Het voelt net alsof je een soort van poeder uitsmeert en de dekking is een stuk minder intens dan bij een normale lipstick. Nu moet ik wel toegeven dat ik aardig wat keren over mijn hand ben heengegaan met de lipstick om dit resultaat te krijgen.

MAC Powder Kiss Lipstick Werk, Werk, Werk

En dit is het resultaat op de lippen! Hij is mooi matte, voelt heerlijk zacht aan maar is wel een beetje flets. Persoonlijk had ik het mooier gevonden als hij meer dekking had gehad. Ook de houdbaarheid van de lipstick is minimaal. Na een hapje eten of wat drinken is hij al groot en deels verdwenen omdat hij zo zacht en poederig is, dat vind ik jammer.

MAC Powder Kiss Lipstick Werk, Werk, Werk

Met de MAC Powder Kiss Lipstick gaat het merk een andere weg in, maar het is maar de vraag of deze ook aanslaat. Ze willen graag mensen bereiken die een matte lipstick mooi vinden maar niet willen dat de lippen droog aanvoelen. Het klopt dat dat bij deze lipstick niet het geval is, maar ik zou persoonlijk ook graag de houdbaarheid en dekking willen, nu is het echt of het ene of het andere.

Ik vind het een mooie lipstick, hij voelt er prettig aan en heeft een mooie kleur. Of ik meerdere lipsticks uit deze collectie zou kopen? Nee, dat denk ik niet. Dan ga ik gewoon voor een normale lipstick van MAC, die blijven langer zitten en hebben meer dekking. En heel eerlijk gezegd vind ik het droge gevoel bij de MAC lipsticks wel meevallen.

De MAC Powder Kiss Lipsticks zijn vanaf nu te koop voor € 19,50 bij de MAC verkooppunten bij onder andere Douglas, de Bijenkorf en Hudson’s Bay.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Mooi kleurtje maar jammer dat hij niet zo goed blijft zitten. Zelf heb ik hem ook liggen maar nog niet uitgetest. Op het event van Douglas een paar weken geleden ook een nude kleurtje van deze lipsticks uitgeprobeerd en die bleef helaas ook niet super lang zitten.

  2. Fijn dat je hiervan een review hebt gemaakt, ik had wel ergens gelezen dat deze collectie eraan kwam maar kon niet direct ergens er wat over lezen. Goed om te weten dat ik deze collectie over kan slaan.

  3. Ik vind de kleur wel heel mooi, alsof het een soort lip stain is die een beetje dekt. Of ik het zelf zou kopen weet ik niet, denk dat ik dan ook gewoon voor een echte lipstick ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *