MAC Peaches

Van de week was ik naar Rotterdam geweest en dan kan ik natuurlijk de MAC niet overslaan. Ik hou echt van MAC make-up en vind het super jammer dat er hier geen een in de buurt zit. Maar als ik er dan eindelijk heen ga is het een feest. De MAC make-up artist had me helemaal opgemaakt en had deze blush gebruikt. Ik vond het erg mooi en vroeg welke blush hij gebruikt had. En dat was tot mijn verbazing een peach kleurige blush.

Een peach kleurige blush ja, iets wat ik nooit zelf zou gaan kopen omdat ik denk dat het me niet zou staan of iets. Maar hij stond juist heel mooi en ik was meteen verkocht. Ik had al een andere blush van MAC namelijk Dainty en daar ben ik erg blij mee maar ik wou er eigenlijk nog wel eentje hebben, en dat werd deze dus!

Peaches heet de blush en dat is een erg toepasselijke naam. Het is een sheertone blush en bevat 6 gram, hier zit dus meer in dan in een mineralize blush van MAC. Deze blush bevat geen glitters of shimmer en is dus een hele natuurlijke blush, ik vind het eigenlijk wel mooi dat hij dat niet bevat.

Kijk eens hoe een mooie kleur? Ik ben er echt verliefd op, en hij staat ook erg mooi bij mijn bruine oogschaduw die ik vaak draag.

Hier een swatch op de hand. Hij is erg goed gepigmenteerd en komt erg natuurlijk over op de huid, zoals je kan zien op de foto eronder. Ik vind hem echt heel mooi en ben er dus super blij mee!

De MAC sheertone blush in Peaches kost € 19,50 en is te koop bij de MAC counter en store.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Anne
  26 februari 2011 at 09:52

  Mooie peachy kleur blush! Ik ben zelf helemaal gek op Springsheen blush van Mac! Maar die is helaas kapot gevallen in de badkamer van m’n vriend.. :(

 • Reply
  Silva
  26 februari 2011 at 10:15

  Wow, dat staat je erg mooi! Ik hooi van dat soort kleuren :)

 • Reply
  Esmay
  26 februari 2011 at 11:14

  Mooie blush :D

 • Reply
  Eline
  26 februari 2011 at 13:18

  mooi hoor!

 • Reply
  silke
  26 februari 2011 at 14:09

  Die kleur staat je echt mooi!

 • Reply
  Kirsten
  27 februari 2011 at 10:10

  Ik vind het een mooi kleurtje,
  Staat je ook heel mooi

 • Reply
  Milou
  27 februari 2011 at 11:56

  Wauw, echt een hele mooie kleur! Staat je heel mooi!

 • Reply
  Lotte
  3 maart 2011 at 15:23

  Staat je goed maar leer mascara opdoen!

 • Laat een reactie achter