Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC nu ook online te koop bij Douglas

Douglas kan natuurlijk niet achter blijven met de Bijenkorf, want de Bijenkorf verkocht al een tijdje MAC online met succes. Maar nu verkoopt de Douglas het ook! Handig, want als je geen MAC in de buurt hebt zijn er nu 2 online adressen waar je alles kan bestellen. Ook de LE zijn in de webshop van Douglas te bestellen! Fijn natuurlijk want dan hoeven we niet meer naar de winkels te racen, maar het lui vanuit onze stoel te doen! Dus had je nog een wishlist aan MAC spulletjes? Dan kan je deze nu ook in de webshop van Douglas kopen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *