MAC MSF Star Wonder

Volgens mij is dit een van de meest geliefde MAC collecties van het jaar, want in deze collectie zitten echt werkelijk een aantal prachtige Mineralize Skin Finishes! Normaal heb ik niet zo heel snel een hebben hebben en ik moet het nu kopen gehalte, maar met deze toch wel. Ik was meteen verliefd op deze prachtige variant Star Wonder. Ik wou hem op het internet bestellen, maar helaas viste ik achter het net, er zat dus niks anders op dan de trein te pakken naar het verre westen.

Maar jawel, dat was de hele trein reis wel waard, helemaal met de trein naar Amsterdam en eindelijk aangekomen bij de Bijenkorf stond daar de hele collectie me toe te lachen. Ik wou eigenlijk nog veel meer kopen maar gelukkig had het engeltje op mijn schouder me onder controle en vertelde me dat ik al genoeg had en genoeg dingen die er sprekend op leken. Dus ik nam netjes maar één product met me mee naar huis.

En is hij niet prachtig, toen ik hem in het echt zag moest ik wel een beetje nadenken, want ik dacht toch echt dat hij meer roze zou zijn dan deze kleuren. Ook was me verteld dat hij best veel op Dainty moest lijken maar na een snelle swatch leek dit totaal niet het geval.

Maar als ik hem swatch komt er een prachtige roze goed van het product af met een prachtige gouden shimmer. Hij doet me bijna denken aan Nars Orgasm maar dan met een mooie roze ondertoon waar ik zelf toch wel wat meer van houd. Ook de pigmentatie is prima, zelf breng ik hem lichtjes op voor een prachtige gloed op mijn wangen.

Hier heb ik hem heel subtiel aangebracht, dit vind ik eigenlijk wel het mooiste, zodat hij lekker subtiel maar toch ook heel natuurlijk overkomt. Daar hou ik wel van!

Of de MAC MSF er nu overal nog liggen weet ik niet (ik was maandag bij de counter en de pro store, toen was alles er nog) maar je kan het altijd proberen. De MSF kostte me € 27,50

27 reacties

 • Reageren
  Lifesplash
  12 juli 2012

  Wauw! Die staat je ook heel mooi. Hij is zeker die treinreis wel waard, haha.

 • Reageren
  debby
  12 juli 2012

  Prachitig hoor,maar ik ben dan ook dol op de MSF van MAC. Het gekke is alleen dat ik deze LE collectie van MAC wat vind tegenvallen. Ik wilde niets, maar als ik deze zo op jouw huid zie, gaat het toch jeuken.

 • Reageren
  Mandy
  12 juli 2012

  Heel mooi, ik heb light year besteld, hopelijk krijg ik deze vandaag binnen;)

 • Reageren
  Charile
  12 juli 2012

  Heel mooi!

 • Reageren
  Yak Man
  12 juli 2012

  Niet verwacht dat hij roze zou zijn, hihi. Hij heeft inderdaad iets weg van nars! Heel erg mooi :)

 • Reageren
  Desirée
  12 juli 2012

  Wow, die is echt heeeeel erg mooi zeg! *want*

 • Reageren
  Jennifer
  12 juli 2012

  Whaaaah! Hij is zo mooi! :D MAC is toch best wel mooi, heb dr nog nooit wat van gekocht, maar misschien moet ik mijn bankrekening binnenkort maar even gaan blokkeren.

 • Reageren
  AnnaSophia
  12 juli 2012

  Oké, deze is echt prachtig!

 • Reageren
  Sara
  12 juli 2012

  Wauw, echt enorm mooi!

 • Reageren
  CaptureBeauty
  12 juli 2012

  wauuuw wat een prachtige blush! Staat ook super bij je groene ogen!

 • Reageren
  Emma
  12 juli 2012

  een hele mooie blush!

 • Reageren
  LottedeJ
  12 juli 2012

  Hij is echt prachtig! Staat je ook mooi, zo subtiel aangebracht.

 • Reageren
  Elise
  12 juli 2012

  Woah, zo mooi….

 • Reageren
  Kim
  12 juli 2012

  Il heb ‘m ook afgelopen week binnengekregen! Ben er echt enorm happy mee! Hij doet mij ook denken aan Nars Orgasm en als blush doet-ie het prachtig. Aanrader dus!

 • Reageren
  Paola
  12 juli 2012

  Wauw hij is echt prachtig!

 • Reageren
  Tugce
  12 juli 2012

  Een hele mooie kleur, staat je heel goed!

 • Reageren
  Lotte
  12 juli 2012

  Wauw prachtig! Ik heb een prachtige oogschaduw gezien, maar als ik dan mijn gezonde verstand erbij haal, weet ik dat 19 euro voor één oogschaduw erg veel is, dan koop is liever een Too Faced pallet!

 • Reageren
  Esmay
  12 juli 2012

  Wat ‘n beauty. Niet alleen in de verpakking maar ook op jou wangetje!

 • Reageren
  larissa
  12 juli 2012

  Wauw hij is echt mooi, staat je goed.

 • Reageren
  Miranda
  12 juli 2012

  Oh wauw heel erg mooi;D

 • Reageren
  Tedje
  12 juli 2012

  wat een plaatje!

 • Reageren
  Kimberly
  12 juli 2012

  Hij staat je erg mooi!! :D

 • Reageren
  jana
  12 juli 2012

  Hij is prachtig :D x

 • Reageren
  xx.Yvonne
  12 juli 2012

  Aaaaaah hij is zooo mooi! Ik ben vandaag bij de mac pro store geweest om hem te kopen en daar is alles nog in volle glorie aanwezig hoor! Dus meiden ren naar de trein en sla je slag morgen (laatste dag data je ov geldig is:P)
  Ik denk dat ik in ieder geval heel erg veel plezier van deze mooie MSF ga beleven ^_^

 • Reageren
  Marjolein
  12 juli 2012

  Ohhhh prachtig! Ik ben verliefd haha!

 • Reageren
  Lovethatmakeup
  13 juli 2012

  Prachtige kleur doet mij denken aan nars orgasm/ sleek rose gold.

 • Reageren
  Myrthe
  14 juli 2012

  Wauw, hij is zo mooi!

 • Geef een reactie