MAC MSF Natural

Foundation is echt helemaal niks voor mij. Ik heb al tig merken geprobeerd maar elke keer ziet het er niet mooi uit. Het blijft achter mijn velletjes zitten en zo ziet het er erg onnatuurlijk uit. Ik had mijn verhaal bij de MAC neergelegd en hij kwam terug met dit product. Het dekt wel niet zo goed als een foundation maar dekt wel en maakt mijn gezicht niet vreselijk glimmend.

Omdat ik heel erg last heb van velletjes op mijn gezicht, ziet foundation er echt niet mooi uit, het gaat er allemaal onder zitten etc. De velletjes zie je niet als ik geen foundation op heb, nouja nauwelijks maar als ik dan foundation op doe komen ze allemaal zichtbaar tevoorschijn. En dan vooral om mijn t-zone. Gelukkig heb ik dit niet wanneer ik MAC Mineralize Skinfinish Natural gebruik!

 

Zo ziet het er in de verpakking uit. Een grote pan met een bolling van MSF. Er zit 10 gram in en dat is lekker veel, je kan er dus een hele tijd mee vooruit. Ik gebruik het bijna dagelijks en ik merk niet echt veel van dat hij op gaat. Het is een matte poeder dus bevat geen glitters. Ik breng hem het liefst met een hele zachte kwast aan want als je een harde kwast gebruikt komt er heel erg veel poeder los wat dan overal gaat zitten behalve op je kwast.

Zoals je op de eerste foto kan zien heb ik erg last van een glimmende huid en dan vooral mijn t-zone. Op de 2de foto heb ik de MSF op en heb ik een mooie matte en egale huid! Ik ben echt super blij met deze poeder en hoef ik niet meer glimmend de straat op. Ik heb wel eens poeders van andere merken gehad maar die vond ik niet zo zijn als deze. Deze blijft behoorlijk lang goed zitten. Je moet hem wel 1x per dag bijwerken, maar dat is niet een erg groot probleem.

De MAC MSF Natural kost € 27,00

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Silva
  7 november 2010 at 11:18

  Wow, dat ziet er echt super uit! Ik heb ook soms last van velletjes,maar niet erg vaak gelukkig. Vraagje: Welke mascara gebruik je daar? Je wimpers zijn zó mooi daar!

  • Reply
   Aranka
   7 november 2010 at 11:20

   Max Factor Falsh Lash Effect, mijn favoriete mascara (:

   • Reply
    Silva
    7 november 2010 at 12:46

    Die moet ik echt ook gaan kopen!

 • Reply
  Angelique
  7 november 2010 at 16:31

  Dat ziet er goed uit!

 • Reply
  janne
  7 november 2010 at 21:31

  Ziet er goed uit hoor!!

 • Reply
  Thomas
  18 juli 2011 at 00:05

  Lijkt me een fijn product !
  Mag ik vragen welke kleur jij precies hebt ??
  Denk dat ik hem achtereen ook wel eens ga kopen !

  • Reply
   Aranka
   18 juli 2011 at 07:41

   Ik gebruik de kleur Medium!

  Laat een reactie achter