Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Morning Rose Lipstick

 photo Rose_zps5ccc4ed8.png

Soms valt er echt een pareltje op de deurmat, waaronder ook deze prachtige lipstick van MAC. Vaak ontvang ik heftige kleuren die ik geweldig vind, maar het toch een beetje eng vind om te dragen. Kennen jullie dat? Maar deze is perfect, een prachtige kleur en voor iedereen ontzettend draagbaar. Een echte ‘better than my own lips’ lipstick! Ik laat hem aan jullie zien!

 photo Rose3_zps87168c8d.png

De lipstick komt uit de Magnetic Nude collectie van MAC die al vanaf 4 januari in de winkels ligt. Gelukkig is het niet een hardlopende collectie, dus deze lipstick is zeker nog te vinden. Maar hij is zeker de moeite waard om mee te nemen. De Morning Rose lipstick is een crèmesheen lipstick. Lekker roming, vol glans en makkelijk aan te brengen op de lippen.

 photo Rose1_zpsbeb5e3af.png

De lipstick zit in de prachtige huls van MAC die we allemaal kennen. De lipstick kijkt me meteen aan en zegt, ben ik niet de perfecte natuurlijk roze kleur voor op je lippen? Al lachend denk ik, ja dat ben je zeker! Ik wilde hem eigenlijk meteen op mijn lippen smeren maar omdat de postbode hier pas in de avond komt moest ik me toch eventjes inhouden, want een paar mooie ongebruikte foto’s moest natuurlijk gemaakt worden.

 photo Rose4_zpsb0cd634b.png

De lipstick glijd over de huid heen en laat een middelmatig gepigmenteerde kleur achter. Maar omdat de kleur zo dicht bij mijn eigen lippen ligt zie je er vrij weinig van terug op je lippen dat hij niet geweldig gepigementeerd is. Maar de collectie moet ook natuurlijke kleuren uitstralen en dan kan je natuurlijk niet met een super dekkende roze kleur aankomen.

 photo Rose5_zpsb945c5f0.png

De lipstick is echt ontzettend makkelijk aan te brengen, maar dat komt natuurlijk ook door de toegankelijke kleur. Ben je dus niet zo handig met het aanbrengen van lipstick kan je hiermee je hart ophalen want foutjes zie je niet tot nauwelijks, fijn! Wat je wel ziet zijn prachtige lippen met een prachtige kleur, glans en shimmer.

 photo Rose6_zps5c5049e0.png

De lipstick voelt ontzettend comfortabel aan op je lippen en droogt mijn lippen ook niet uit. De houdbaarheid van de lipstick is prima maar verwacht er geen wonderen van. Een broodje overleeft hij, maar na een uitgebreide lunch moet je hem toch wel eventjes bijwerken.

 photo Rose2_zps634dedbd.png

De MAC Morning Rose Lipstick is helaas een limited edition, dus wil je hem nog scoren moet je snel zijn. De lipstick zit in de Magnetic Nude Lips collectie die nu in de winkels liggen en natuurlijk online. De lipstick kost € 18,50 wat ik voor deze prachtige kleur het zeker waard vind!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

56 reacties

  1. Wat een mooie kleur! Ik heb zelf pas geleden mijn allereerste MAC lipstick weten te bemachtigen, namelijk Dark Side, maar dit lijkt me een goede tweede… :)

  2. Wauw wat een fantastische kleur! Ben al maanden op zoek naar een mooie zachte roze kleur voor bij wat zwaardere make up, of juist op dagen die in zn geheel minder make upig zijn ;) (draag zelf vaak donkerdere tinten omdat mn lippen vrij donker zijn van zichzelf) Dit is echt mooi! Kijken of ik m nog kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *