MAC Mineralize Rich Lipstick Rare Breed

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick5_zpsitrlvtwc.png

Van de week kreeg ik een prachtige lipstick van MAC opgestuurd uit de Haute Dogs. Een collectie die niet alleen maar bestaat uit hondenbrokjes, maar uit prachtige nude kleurige producten. Het is een prachtige en goed gevulde collectie met allelei verschillende producten. En ik mag jullie deze prachtige minerale lipstick laten zien in de kleur Rare Breed.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick_zpslnobkqzj.png

Ik ben gek op de lipsticks van MAC en volgens mij ben ik niet de enige. Alleen ik heb nog nooit eerder een mineralize lipstick getest van MAC. Sinds kort hebben de minerale producten van MAC een andere verpakking en ik vind het toch nog wel een beetje wennen. Het is niet helemaal MAC-achtig als je het mij vraagt. Maar het doosje ziet er wel vertrouwd uit.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick2_zpsjnarnlvc.png

De huls heeft een aparte vorm met een glanzende onderkant. Ik vind het niet heel mooi, maar ook niet lelijk. Hij is wel een stukje groter dan een normale lipstick, maar niet te groot. Chique is ‘ie wel als ik eerlijk mag zijn.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick1_zpsceoiilts.png

Maar wat is nou het verschil tussen een normale lipstick van MAC en een mineralize lipstick? Dat is het eerste wat ik me afvroeg. Met het 77-Mineralen Moist Complex van MAC voorziet het merk de lippen direct van maximale hydratatie in een lichtgewicht, niet-plakkerige formule. De formule zorgt voor een langhoudende en mooie kleur.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick3_zpsskjvua4m.png

Als we de huls open maken komt er een prachtige warme nude kleurige lipstick tevoorschijn die een mooie romige en glanzende structuur heeft, maar zonder glitters. Ik vind de kleur heel erg mooi en denk dat veel mensen gecharmeerd zullen zijn van deze kleur. Hij is veilig en daarom goed draagbaar voor iedereen. De lipstick zelf heeft trouwens ook een andere vorm dan een normale MAC lipstick, hij is meer rond en heeft een hele stomp afgesneden punt.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick6_zpszxewqqb3.png

Laten we hem gaan swatchen! De kleur is een soort van nude, maar neigt toch ook wel een beetje naar het oud roze. Ik zelf vind het een erg mooie kleur en denk dat het echt een kleur die is iedereen kan waarderen, maar dat zei ik al. De lipstick glijdt echt over de huid heen en geeft meteen goed veel kleur af.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick8_zpsnvso3bc6.png

De lipstick brengt makkelijk aan op de lippen en heeft een iets lichtere kleur dan mijn eigen lippen. Hij dekt in één keer en voelt super comfortabel aan, alsof je een lippenbalsem draagt. De lipstick heeft een subtiele glans en trekt niet in de lijntjes.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick7_zpsp8ivhing.png

Ik vind de lipstick me heel mooi en natuurlijk staan, echt een kleurtje voor iedere dag. Ik stond trouwens versteld van de houdbaarheid. Na het eten van drie boterhammen en een beker melk zat mijn lipstick nog perfect op zijn plek. Het is natuurlijk ook een kleur waarbij het niet zo veel opvalt, maar ik stond er echt van te kijken.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick4_zpszirbhlk9.png

Ik vind deze lipstick echt heel erg mooi en kan wel eens een favoriet gaan worden. De MAC Haute Dogs collectie is vanaf 5 september te koop bij de MAC verkooppunten en online in verschillende webshops voor € 23,50. Wat vinden jullie van deze pinky-nude lipstick?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Varenka
  2 september 2015 at 06:27

  Staat je heel goed deze kleur.
  Klinkt veel belovend en fijn dat een romige lipstick deze keer wel een maaltijd kan overleven.
  Ik ben wel benieuwd naar de smaak, is die hetzelfde als van de “gewone” colectie?
  Sommige lipsticks hebben echt z’on make up smaakje maar die van MAC zijn zo lekker ?
  Complimenten trouwens voor de mooie foto’s weer.
  Heel mooi gedaan.

 • Reply
  Bianca
  2 september 2015 at 07:23

  Deze kleur is erg mooi! Heb zelf een andere kleur uit deze collectie gekocht, het is ook gelijk mijn eerste uit deze lijn x

 • Reply
  Eline
  2 september 2015 at 07:30

  Wat een mooie kleur! Hij staat je echt heel erg mooi. De verpakking is wat apart, maar niet lelijk

 • Reply
  Margot
  2 september 2015 at 07:31

  Wat een mooie en draagbare kleur! Staat je goed!

 • Reply
  Femke
  2 september 2015 at 07:43

  Oehhh ik vind hem verrassend mooi eigenlijk, en dat terwijl ik niks van deze collectie had verwacht haha!

 • Reply
  Sandra
  2 september 2015 at 08:07

  Wat een mooi kleurtje zeg, alleen die prijs is wel weer een stukje hoger. Dan kies ik liever voor een andere ‘normale’ lipstick.

 • Reply
  Lotte
  2 september 2015 at 08:51

  Oh wauw, deze staat je echt perfect! Hele mooie kleur!

 • Reply
  Marciëlla
  2 september 2015 at 08:52

  Wauw, hele mooie kleur. Ik houd van Nude dus dit is zeker iets voor mij. De kleur staat je leuk trouwens!

 • Reply
  brenda
  2 september 2015 at 09:02

  Collectie ligt al in de Bijenkorf

 • Reply
  Caitlyn
  2 september 2015 at 09:16

  Echt een hele mooie kleur die bij alles en iedereen past. Staat jou ook prachtig :)
  xx

 • Reply
  Amelie
  2 september 2015 at 09:22

  Wat een mooie kleur! Staat je echt goed! Hij ziet er ook comfortabel uit

 • Reply
  Ellen
  2 september 2015 at 09:39

  Wat een mooi kleurtje! Hij staat je ook ontzettend goed, het valt me op dat je vaak velletjes hebt en deze meer zichtbaar zijn door een lippenstift, maar dat is bij deze zeker niet het geval!

 • Reply
  robin
  2 september 2015 at 09:45

  door de drukke foto’s twijfelde ik even waar het artikel nou echt over zou gaan XD ik vind de kleur wel mooi, hij staat je goed. de verpakking van de lipstick is tja.. anders :)

 • Reply
  justjaxelle
  2 september 2015 at 09:46

  ooh wauw echt een supermooi kleurtje!

 • Reply
  Mariska
  2 september 2015 at 10:42

  Dit is wel een hele mooie kleur inderdaad, staat je goed! Ook de houdbaarheid klinkt enorm goed.

 • Reply
  thebeautyblognl
  2 september 2015 at 10:52

  Ik vind de kleur echt heel mooi

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  2 september 2015 at 11:37

  Wat een geweldige lipstick! En wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Top!

 • Reply
  naomi
  2 september 2015 at 12:07

  Deze lipstick doet me heel erg denken aan ‘in a rosegarden’ van Catrice!

  x

 • Reply
  manon
  2 september 2015 at 12:11

  Hele mooie kleur!

 • Reply
  Shaz
  2 september 2015 at 12:20

  Mooie kleur en het staat je erg goed.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  2 september 2015 at 13:04

  De huls ziet er erg leuk en speciaal uit!

 • Reply
  Andréa
  2 september 2015 at 16:01

  Hele mooie kleur, staat je erg goed! Ik vind de inspiratie voor deze collectie trouwens zo grappig, de campagnefoto’s zijn ook zo leuk.
  x

 • Reply
  Beautyjuf
  2 september 2015 at 18:33

  Oeh la la, wat een prachtige alledaagse tint! Deze staat je ongelooflijk goed, meid!

 • Reply
  Kelly
  2 september 2015 at 20:01

  Wauw, prachtig en subtiel!

 • Reply
  Kim
  3 september 2015 at 10:50

  dat micheal kors horloge heb ik ook

 • Laat een reactie achter