Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Mineralize Rich Lipstick Rare Breed

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick5_zpsitrlvtwc.png

Van de week kreeg ik een prachtige lipstick van MAC opgestuurd uit de Haute Dogs. Een collectie die niet alleen maar bestaat uit hondenbrokjes, maar uit prachtige nude kleurige producten. Het is een prachtige en goed gevulde collectie met allelei verschillende producten. En ik mag jullie deze prachtige minerale lipstick laten zien in de kleur Rare Breed.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick_zpslnobkqzj.png

Ik ben gek op de lipsticks van MAC en volgens mij ben ik niet de enige. Alleen ik heb nog nooit eerder een mineralize lipstick getest van MAC. Sinds kort hebben de minerale producten van MAC een andere verpakking en ik vind het toch nog wel een beetje wennen. Het is niet helemaal MAC-achtig als je het mij vraagt. Maar het doosje ziet er wel vertrouwd uit.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick2_zpsjnarnlvc.png

De huls heeft een aparte vorm met een glanzende onderkant. Ik vind het niet heel mooi, maar ook niet lelijk. Hij is wel een stukje groter dan een normale lipstick, maar niet te groot. Chique is ‘ie wel als ik eerlijk mag zijn.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick1_zpsceoiilts.png

Maar wat is nou het verschil tussen een normale lipstick van MAC en een mineralize lipstick? Dat is het eerste wat ik me afvroeg. Met het 77-Mineralen Moist Complex van MAC voorziet het merk de lippen direct van maximale hydratatie in een lichtgewicht, niet-plakkerige formule. De formule zorgt voor een langhoudende en mooie kleur.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick3_zpsskjvua4m.png

Als we de huls open maken komt er een prachtige warme nude kleurige lipstick tevoorschijn die een mooie romige en glanzende structuur heeft, maar zonder glitters. Ik vind de kleur heel erg mooi en denk dat veel mensen gecharmeerd zullen zijn van deze kleur. Hij is veilig en daarom goed draagbaar voor iedereen. De lipstick zelf heeft trouwens ook een andere vorm dan een normale MAC lipstick, hij is meer rond en heeft een hele stomp afgesneden punt.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick6_zpszxewqqb3.png

Laten we hem gaan swatchen! De kleur is een soort van nude, maar neigt toch ook wel een beetje naar het oud roze. Ik zelf vind het een erg mooie kleur en denk dat het echt een kleur die is iedereen kan waarderen, maar dat zei ik al. De lipstick glijdt echt over de huid heen en geeft meteen goed veel kleur af.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick8_zpsnvso3bc6.png

De lipstick brengt makkelijk aan op de lippen en heeft een iets lichtere kleur dan mijn eigen lippen. Hij dekt in één keer en voelt super comfortabel aan, alsof je een lippenbalsem draagt. De lipstick heeft een subtiele glans en trekt niet in de lijntjes.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick7_zpsp8ivhing.png

Ik vind de lipstick me heel mooi en natuurlijk staan, echt een kleurtje voor iedere dag. Ik stond trouwens versteld van de houdbaarheid. Na het eten van drie boterhammen en een beker melk zat mijn lipstick nog perfect op zijn plek. Het is natuurlijk ook een kleur waarbij het niet zo veel opvalt, maar ik stond er echt van te kijken.

 photo MAC Mineralize Rich Lipstick4_zpszirbhlk9.png

Ik vind deze lipstick echt heel erg mooi en kan wel eens een favoriet gaan worden. De MAC Haute Dogs collectie is vanaf 5 september te koop bij de MAC verkooppunten en online in verschillende webshops voor € 23,50. Wat vinden jullie van deze pinky-nude lipstick?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Staat je heel goed deze kleur.
  Klinkt veel belovend en fijn dat een romige lipstick deze keer wel een maaltijd kan overleven.
  Ik ben wel benieuwd naar de smaak, is die hetzelfde als van de “gewone” colectie?
  Sommige lipsticks hebben echt z’on make up smaakje maar die van MAC zijn zo lekker ?
  Complimenten trouwens voor de mooie foto’s weer.
  Heel mooi gedaan.

 2. Wat een mooi kleurtje! Hij staat je ook ontzettend goed, het valt me op dat je vaak velletjes hebt en deze meer zichtbaar zijn door een lippenstift, maar dat is bij deze zeker niet het geval!

 3. door de drukke foto’s twijfelde ik even waar het artikel nou echt over zou gaan XD ik vind de kleur wel mooi, hij staat je goed. de verpakking van de lipstick is tja.. anders :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *