MAC Mineralize Foundation

Zoals jullie misschien in mijn favorieten artikel al hadden gelezen was ik niet helemaal tevreden over mijn MAC Fluid Fix foundation en wel over mijn MAC MSF Naturel poeder, alleen ik wou wat meer dekking, als een gewone foundation. De vloeibare foundation blijft namelijk achter mijn velletjes zitten wat ik niet echt een mooi resultaat vind. Ik ben dus met mijn verhaal naar de MAC Counter gegaan en daar hebben ze mij deze minerale foundation aangeraden.

De foundation zit in een bakje, omdat het natuurlijk een poeder foundation is. Ik vind het alleen niet echt een geweldige verpakking, want je krijgt er niet echt heel erg makkelijk wat uit. Ik gebruik mijn kwasten en dan kunnen de haartjes er wel tussendoor maar als hij op raakt zal dat een stuk moeilijker gaan. Aan het dekseltje zit ook een handig kussentje met speciaal hoesje (je krijgt er ook nog een reserve hoesje bij, als de ene aan vervanging toe is). Ook zit er een bescherm sponsje in, op de verpakking staat dat je die eruit moet halen maar ik laat hem erin zitten en dat was ook het advies van de MUA, want als je dat er niet in laat zitten en je hem ergens mee naar toe neemt komt het poeder overal en nergens, wat natuurlijk niet fijn is.

Ik heb de foundation in de kleur light, omdat mijn huidskleur echt hartstikke licht is. Ik vind het echt fijn dat ze bij MAC zulke lichte kleuren hebben want ik de winkel kan ik dat echt niet vinden, wat ik echt jammer vind.

De foundation bevat 8,5 gram wat behoorlijk wat is, en je hoeft ook haast geen poeder te gebruiken om een mooi effect te krijgen. Ook heeft de foundation een SPF 15 wat wel een fijn idee is dat dat erin zit. Alleen met deze dagen heb je wel wat meer nodig dan een SPF 15.

Ik denk dat ik dan eindelijk gevonden heb wat ik zocht, ik heb hem nu een klein maandje en ik ben er erg over te spreken, het heeft een goede dekking en het ziet er echt heel erg naturel uit, precies wat ik zoek. Ik was in het begin een beetje bang voor deze foundation omdat ik er nog nooit wat over had gelezen. Maar gelukkig is het een hele fijne foundation!

Het enige minpuntje is de prijs, voor dit potje moet je wel € 33,00 neerleggen.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Paola
  3 juli 2011 at 08:44

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Sharon
  3 juli 2011 at 09:18

  Klinkt wel fijn :)

 • Reply
  Yara
  3 juli 2011 at 09:31

  Ziet er mooi uit, alleen jammer dat ‘ie zo duur is. Maargoed, dan heb je ook wat :)

 • Reply
  Silva
  3 juli 2011 at 11:18

  Je huid ziet er goed uit :D

 • Reply
  Esmay
  3 juli 2011 at 11:22

  Klinkt wel goed! Inderdaad best prijzig voor een poeder,
  maar als ie goed werkt is ie dat vast wel waard :)

 • Reply
  Roos
  3 juli 2011 at 13:05

  Hij lijkt niet heel dekkend eerlijk gezegd, en voor die prijs zou ik het zeker niet gedaan hebben!
  Maar hij staat je wel gewoon goed vind ik (:

  • Reply
   Lauren
   3 juli 2011 at 18:47

   sluit me hierbij aan :)

 • Reply
  Elien
  3 juli 2011 at 16:12

  als het minder duur was wilde ik ‘m wel proberen…

 • Reply
  Evelien
  3 juli 2011 at 17:41

  Prijzig, maar wel een erg mooi product. En het effect staat je heel mooi!

 • Reply
  Eline
  3 juli 2011 at 20:27

  ziet er super uit!

 • Reply
  Marijke
  3 juli 2011 at 21:01

  Ziet er mooi uit!!

 • Reply
  LottedeJ
  4 juli 2011 at 13:06

  Wow, dat is nogal duur… dekt ‘ie wel goed? Op de foto vind ik toch niet dat hij erg dekkend is, voor die prijs zou ik deze niet nemen denk ik. Maar als jij er tevreden mee bent is het natuurlijk fijn! :)

 • Reply
  Alice
  4 juli 2011 at 14:58

  Het ziet er inderdaad heel naturel, mooi! :) ik gebruik ook liever een minerale foundation en nee, het dekt niet perfect maar het ziet er natuurlijker uit dan foundation. Als je moeite hebt met de poeder er uit te halen moet je gewoon een klein kommetje pakken en een beetje poeder daar in doen. Zo krijg je gemakkelijk de foundation op je kwast, en het is hygiënischer want je raakt de verpakking nooit direct met je kwast.

 • Laat een reactie achter