MAC Matte Lipstick Mehr

MAC Matte Lipstick Mehr

Naast MAC Faux en Please Me is dit één van de bekendste natuurlijke lipsticks die MAC heeft en zeer geliefd is. Ik was een aantal weken geleden in een Douglas waar ze MAC verkochten en vroeg gewoon op de man af welke lipstick mij het beste zou staan voor overdag. Al snel raadde de verkoper bij MAC me Faux en Mehr aan. Faux had ik al dus nam Mehr mee naar huis.

MAC Matte Lipstick Mehr

Zoals gewoonlijk zitten de producten van MAC verpakt in de mat zwarte doosjes. Op de verpakking staat al vrij duidelijk dat het om een matte lipstick gaat. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar tegenwoordig gaat mijn voorkeur toch uit naar de matte lipsticks, die vind ik toch mooier staan dan glanzende. Hebben jullie dat ook?

MAC Matte Lipstick Mehr

Op de deksel van het doosje zien we Mehr staan, de prachtige naam van deze lipstick. Zeg eens eerlijk, hoeveel van jullie hebben deze lipstick van MAC? Volgens mij heeft echt bijna elke MAC liefhebber deze lipstick in haar bezit.

MAC Matte Lipstick Mehr

Mehr is trouwens een lipstick uit de vaste collectie van MAC die je tussen de matte lipsticks vindt. Het is daarom gewoon een standaard huls zonder te veel poespas.

MAC Matte Lipstick Mehr

De lipstick hulzen van MAC laten mijn fantasie altijd de vrije loop gaan. Even kijken wat jullie denken: is het een kogel, tampon of vibrator? Waaraan denken jullie eigenlijk als je een MAC lipstick huls ziet? Of ben ik gewoon de enige die daar hele andere dingen in ziet, dat kan natuurlijk ook.

MAC Matte Lipstick Mehr

MAC Matte Lipstick Mehr

De kleur van de lipstick is echt geweldig, een soort van warme oud roze kleur die heel dicht bij de kleur van de meeste lippen ligt. Hij maakt het alleen net even iets meer roze met een egale en matte finish. Als ik de kleur zo zie zal ik er niet meteen verliefd op worden maar op de lippen is hij toch wel heel erg mooi.

MAC Matte Lipstick Mehr

Ik denk trouwens dat deze foto de nieuwe achtergrond van mijn telefoon gaat worden, haha! Nee deze lipstick is echt een plaatje en volgens mij kan iedereen hem hebben! Geen wonder dat zoveel mensen Mehr in hun bezit hebben. Ik kan dat nu alleen maar aanmoedigen.

MAC Matte Lipstick Mehr

De kleur is prachtig oud roze en glijdt echt over de huid heen. Dat vind ik fijn aan de MAC lipsticks, ook de matte zijn zo romig als boter en geven een goede kleur af zonder dat je daarvoor hoeft te trekken. Hier lijkt hij trouwens nog een beetje glanzend, maar hij is echt matte.

MAC Matte Lipstick Mehr

Op deze foto ziet Mehr er iets koeler uit dan op de swatch foto hierboven, ik denk dat dat deels door het licht komt en door de kleur va mijn lippen. Het is echt een hele makkelijke lipstick waar ik zelfs netjes mee kan werken, hij is echt fantastisch, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

MAC Matte Lipstick Mehr

De kleur staat echt super, vinden jullie ook niet? Een hele natuurlijke kleur die net even wat extra’s geeft aan het gezicht. Wel maakt het mijn tanden iets geler, maar ach, ik heb ook geen sneeuwwitte tanden van mijzelf. Ik denk dat dit echt een lipstick is die ik met heel veel plezier ga dragen. De houdbaarheid is trouwens ook top, want doordat het een matte lipstick is blijft hij super lang zitten.

MAC Matte Lipstick Mehr

Ik heb er weer een nieuwe favoriete lipstick van MAC bij, na Faux en Brave is dit toch wel een hele mooie en goede aanvulling. Ze passen trouwens wel allemaal bij elkaar in het straatje maar deze is wat meer roze dan de andere twee, ideaal voor de lente en zomer. De MAC Matte lipsticks kosten € 19,50 en zijn te koop bij alle MAC verkooppunten. Hebben jullie Mehr in je bezit en wat vinden jullie van deze kleur?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  chucky1012
  18 mei 2016 at 06:18

  Zulke mooie foto’s!
  De kleur staat je prachtig.

  Xoxo

 • Reply
  Sandra
  18 mei 2016 at 07:24

  Wat een prachtig kleurtje zeg, staat je erg mooi. De foto’s die je gemaakt hebt zijn ook prachtig!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  18 mei 2016 at 08:31

  Deze is prachtig !! Gaat op mijn wishlist!

 • Reply
  Inkie
  18 mei 2016 at 08:34

  Ik heb ‘m ook sinds kort! Hij. is. prachtig!!!!

 • Reply
  Mariëlle
  18 mei 2016 at 08:50

  Wat een leuke foto’s! Ik vond faux denk ik mooier, maar deze is ook super mooi!

 • Reply
  Beautyjuf
  18 mei 2016 at 09:21

  Enige tijd geleden kocht ik mijn allereerste lipstick van MAC. Guess what? Dat was de kleur Mehr! De kleur is prachtig! Ik ben er dan ook onwijs happy mee. Het enige minpuntje vind ik de houdbaarheid. Na een uurtje of drie – vier is de lipstick behoorlijk versleten. Enigszins jammer voor zo’n duur merk. Catrice en Kiko blijven qua houdbaarheid even lang zitten. En, die zijn stukken goedkoper!

 • Reply
  Hannah
  18 mei 2016 at 09:23

  Mehr was mijn eerste mac lipstick en is nog steeds mijn lievelings! Ik combineer hem vaak met lippotlood soar, zo mooi! Hele mooie fotos heb je gemaakt overigens. Xxx liefs

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  18 mei 2016 at 10:17

  MAC Mehr is groot favoriet van mij! Draag hem heel erg graag.

 • Reply
  Varenka W
  18 mei 2016 at 10:18

  FANTASTISCHE FOTO’S ! ! ! ! !
  Deze kleur(en) van MAC zijn inderdaad allemans vriendjes, ik ken niemand die ze niet draagt hahaha goed gedaan MAC
  Maar die foto’s zijn minstens net zo mooi…..
  Ook super goed gedaan <3

 • Reply
  Vanessa
  18 mei 2016 at 10:24

  Wauw, dit is echt een mooi kleurtje om iedere dag te dragen. Ook fijn dat de lipstick zo romig is!

 • Reply
  Edith Sofia
  18 mei 2016 at 10:49

  Wauw wat een prachtige foto’s & love the color!

 • Reply
  wendy
  18 mei 2016 at 11:52

  Ik heb maar 1 MAC lipstick in mijn stash en dat is niet deze. Ik denk dat als ik weer in de buurt van MAC ben ik deze ga halen.

 • Reply
  Tessa
  18 mei 2016 at 13:32

  WAUW! Deze foto’s! Super tof gedaan zo in de mooie bloemen.

 • Reply
  Nicole
  18 mei 2016 at 13:34

  Hij staat je echt goed! Ik heb hem zelf ook en ben verliefd. Het is echt zo’n kleurtje wat overal bij kan.

 • Reply
  Lieve
  18 mei 2016 at 14:01

  Hoi Aranka,

  Mooie lipstick! Zou je ook een keertje foto’s kunnen maken met je mond dicht? Dat mis ik altijd een beetje in je artikelen!

  • Reply
   Aranka
   18 mei 2016 at 16:34

   Dat kan maar ziet er heel gek en boos uit. Omdat ik een hele grote overbeet heb kan ik niet subtiel lachen met mond dicht. Dus ik kan die foto’s wel maken maar dan sta ik er erg boos en chagrijnig op terwijl ik dat dan niet ben ;).

 • Reply
  Elize| girlonthewhitebike
  18 mei 2016 at 14:13

  Wauw, prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! En wat een mooie lipstick ook!!!

 • Reply
  Yvonne
  18 mei 2016 at 16:08

  Ik heb Mehr ook, al vanaf het begin en nog niet zo bekend was! Inderdaad een superkleur en net wat sprekender dan Faux, maar niet té. En blijft lekker lang zitten.

 • Reply
  Suzan
  18 mei 2016 at 16:59

  Jaa ik heb hm ook en ook heel blij mee!!

 • Reply
  Nicole
  18 mei 2016 at 17:08

  Ik vind dat deze kleur zo enorm goed bij jou staat. Het lijkt echt alsof deze kleur gewoon voor jou gemaakt is. Hij is echt prachtig!

 • Reply
  femketje
  18 mei 2016 at 18:42

  woahhh dit is echt een femketje-proof kleurtje :D

 • Reply
  Lotje
  18 mei 2016 at 18:58

  Dit is echt een prachtige kleur! Hij staat bij mij heel hoog op.mn lijstje <3

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  18 mei 2016 at 21:14

  Wauw wat een prachtig mooie kleur! Deze kleur staat je echt geweldig! xx

 • Reply
  Astrid
  18 mei 2016 at 21:19

  Hij staat je heel mooi! En je hebt supermooie foto’s gemaakt met die bloemen, echt goed gelukt.

 • Reply
  Chayenne - BossBeauty
  18 mei 2016 at 21:29

  Wauw die gaat op mijn lijstje!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  18 mei 2016 at 22:38

  Wauw! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Terecht dat het een achtergrond op je telefoon mag worden, haha. De kleur lipstick die je hebt uitgezocht vind ik ook erg mooi, staat je goed en is inderdaad goed draagbaar voor overdag. En wat die huls betreft: ik zwerf nog een beetje tussen tampon en kogel. Ben er nog niet uit, ha!

 • Reply
  Johanneke
  18 mei 2016 at 22:53

  Wat staat deze kleur je goed! Zelf heb ik pas Velvet teddy gekocht op aanraden van MUA, ook een matte dat vind ik zelf ook mooier op dit moment. Deze staat ook op mijn verlanglijstje, heb Faux ook geprobeerd maar die vond ik tegenvallen, maakte mij wat grauw.

 • Reply
  Amelie
  19 mei 2016 at 08:57

  De kleur is prachtig maar jammer die ie matte is, ik vind het nog steeds niks je ziet alle velletjes zitten en ziet er zo “dof” uit. Maar ieder zijn smaak :-)

 • Reply
  Mariska
  19 mei 2016 at 20:11

  Deze staat nog steeds heel hoog op mijn wishlist :) vind hem zo mooi!

 • Reply
  Leonie
  21 mei 2016 at 17:18

  Wauw! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Ik kwijl sowieso altijd bij je productfoto’s, maar met name bij dit artikel. Mooie kleur lipstick ook, jij staat je goed! :)

 • Reply
  serra
  24 mei 2016 at 12:39

  leuke kleur, ik zat ook al te denken om deze te kopen.

  kan je ook een foto van je gezicht maar dan je lippen gesloten maken? Ik ben benieuwd naar een uitgezoomd foto van hoe het staat met neutraal gezichtsuitdrukking. Eigenlijk geld dit voor alles.

 • Reply
  Milotte
  25 mei 2016 at 20:13

  Ik vind ‘m super tof!

 • Reply
  Stephanie Werlotte
  2 juni 2016 at 23:08

  Prachtige kleur. Staat je heel goed! En jaaaa mijn man vroeg de eerste keer wat heb jij nu gekocht? Bij die vorm van de lipstick hahahaha ;)

 • Laat een reactie achter