Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Matte Lipstick Mehr

MAC Matte Lipstick Mehr

Naast MAC Faux en Please Me is dit één van de bekendste natuurlijke lipsticks die MAC heeft en zeer geliefd is. Ik was een aantal weken geleden in een Douglas waar ze MAC verkochten en vroeg gewoon op de man af welke lipstick mij het beste zou staan voor overdag. Al snel raadde de verkoper bij MAC me Faux en Mehr aan. Faux had ik al dus nam Mehr mee naar huis.

MAC Matte Lipstick Mehr

Zoals gewoonlijk zitten de producten van MAC verpakt in de mat zwarte doosjes. Op de verpakking staat al vrij duidelijk dat het om een matte lipstick gaat. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar tegenwoordig gaat mijn voorkeur toch uit naar de matte lipsticks, die vind ik toch mooier staan dan glanzende. Hebben jullie dat ook?

MAC Matte Lipstick Mehr

Op de deksel van het doosje zien we Mehr staan, de prachtige naam van deze lipstick. Zeg eens eerlijk, hoeveel van jullie hebben deze lipstick van MAC? Volgens mij heeft echt bijna elke MAC liefhebber deze lipstick in haar bezit.

MAC Matte Lipstick Mehr

Mehr is trouwens een lipstick uit de vaste collectie van MAC die je tussen de matte lipsticks vindt. Het is daarom gewoon een standaard huls zonder te veel poespas.

MAC Matte Lipstick Mehr

De lipstick hulzen van MAC laten mijn fantasie altijd de vrije loop gaan. Even kijken wat jullie denken: is het een kogel, tampon of vibrator? Waaraan denken jullie eigenlijk als je een MAC lipstick huls ziet? Of ben ik gewoon de enige die daar hele andere dingen in ziet, dat kan natuurlijk ook.

MAC Matte Lipstick Mehr

MAC Matte Lipstick Mehr

De kleur van de lipstick is echt geweldig, een soort van warme oud roze kleur die heel dicht bij de kleur van de meeste lippen ligt. Hij maakt het alleen net even iets meer roze met een egale en matte finish. Als ik de kleur zo zie zal ik er niet meteen verliefd op worden maar op de lippen is hij toch wel heel erg mooi.

MAC Matte Lipstick Mehr

Ik denk trouwens dat deze foto de nieuwe achtergrond van mijn telefoon gaat worden, haha! Nee deze lipstick is echt een plaatje en volgens mij kan iedereen hem hebben! Geen wonder dat zoveel mensen Mehr in hun bezit hebben. Ik kan dat nu alleen maar aanmoedigen.

MAC Matte Lipstick Mehr

De kleur is prachtig oud roze en glijdt echt over de huid heen. Dat vind ik fijn aan de MAC lipsticks, ook de matte zijn zo romig als boter en geven een goede kleur af zonder dat je daarvoor hoeft te trekken. Hier lijkt hij trouwens nog een beetje glanzend, maar hij is echt matte.

MAC Matte Lipstick Mehr

Op deze foto ziet Mehr er iets koeler uit dan op de swatch foto hierboven, ik denk dat dat deels door het licht komt en door de kleur va mijn lippen. Het is echt een hele makkelijke lipstick waar ik zelfs netjes mee kan werken, hij is echt fantastisch, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

MAC Matte Lipstick Mehr

De kleur staat echt super, vinden jullie ook niet? Een hele natuurlijke kleur die net even wat extra’s geeft aan het gezicht. Wel maakt het mijn tanden iets geler, maar ach, ik heb ook geen sneeuwwitte tanden van mijzelf. Ik denk dat dit echt een lipstick is die ik met heel veel plezier ga dragen. De houdbaarheid is trouwens ook top, want doordat het een matte lipstick is blijft hij super lang zitten.

MAC Matte Lipstick Mehr

Ik heb er weer een nieuwe favoriete lipstick van MAC bij, na Faux en Brave is dit toch wel een hele mooie en goede aanvulling. Ze passen trouwens wel allemaal bij elkaar in het straatje maar deze is wat meer roze dan de andere twee, ideaal voor de lente en zomer. De MAC Matte lipsticks kosten € 19,50 en zijn te koop bij alle MAC verkooppunten. Hebben jullie Mehr in je bezit en wat vinden jullie van deze kleur?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Enige tijd geleden kocht ik mijn allereerste lipstick van MAC. Guess what? Dat was de kleur Mehr! De kleur is prachtig! Ik ben er dan ook onwijs happy mee. Het enige minpuntje vind ik de houdbaarheid. Na een uurtje of drie – vier is de lipstick behoorlijk versleten. Enigszins jammer voor zo’n duur merk. Catrice en Kiko blijven qua houdbaarheid even lang zitten. En, die zijn stukken goedkoper!

 2. Mehr was mijn eerste mac lipstick en is nog steeds mijn lievelings! Ik combineer hem vaak met lippotlood soar, zo mooi! Hele mooie fotos heb je gemaakt overigens. Xxx liefs

 3. FANTASTISCHE FOTO’S ! ! ! ! !
  Deze kleur(en) van MAC zijn inderdaad allemans vriendjes, ik ken niemand die ze niet draagt hahaha goed gedaan MAC
  Maar die foto’s zijn minstens net zo mooi…..
  Ook super goed gedaan <3

 4. Hij staat je echt goed! Ik heb hem zelf ook en ben verliefd. Het is echt zo’n kleurtje wat overal bij kan.

 5. Hoi Aranka,

  Mooie lipstick! Zou je ook een keertje foto’s kunnen maken met je mond dicht? Dat mis ik altijd een beetje in je artikelen!

  1. Dat kan maar ziet er heel gek en boos uit. Omdat ik een hele grote overbeet heb kan ik niet subtiel lachen met mond dicht. Dus ik kan die foto’s wel maken maar dan sta ik er erg boos en chagrijnig op terwijl ik dat dan niet ben ;).

 6. Ik heb Mehr ook, al vanaf het begin en nog niet zo bekend was! Inderdaad een superkleur en net wat sprekender dan Faux, maar niet té. En blijft lekker lang zitten.

 7. Wauw! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Terecht dat het een achtergrond op je telefoon mag worden, haha. De kleur lipstick die je hebt uitgezocht vind ik ook erg mooi, staat je goed en is inderdaad goed draagbaar voor overdag. En wat die huls betreft: ik zwerf nog een beetje tussen tampon en kogel. Ben er nog niet uit, ha!

 8. Wat staat deze kleur je goed! Zelf heb ik pas Velvet teddy gekocht op aanraden van MUA, ook een matte dat vind ik zelf ook mooier op dit moment. Deze staat ook op mijn verlanglijstje, heb Faux ook geprobeerd maar die vond ik tegenvallen, maakte mij wat grauw.

 9. De kleur is prachtig maar jammer die ie matte is, ik vind het nog steeds niks je ziet alle velletjes zitten en ziet er zo “dof” uit. Maar ieder zijn smaak :-)

 10. Wauw! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Ik kwijl sowieso altijd bij je productfoto’s, maar met name bij dit artikel. Mooie kleur lipstick ook, jij staat je goed! :)

 11. leuke kleur, ik zat ook al te denken om deze te kopen.

  kan je ook een foto van je gezicht maar dan je lippen gesloten maken? Ik ben benieuwd naar een uitgezoomd foto van hoe het staat met neutraal gezichtsuitdrukking. Eigenlijk geld dit voor alles.

 12. Prachtige kleur. Staat je heel goed! En jaaaa mijn man vroeg de eerste keer wat heb jij nu gekocht? Bij die vorm van de lipstick hahahaha ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *