Search
Close this search box.

MAC Masterclass Brush Linear 1

 photo Eyeliner_zps9c2807f0.png

MAC komt 18 januari met een drietal opmerkelijke make-up kwasten op de mark. Een kwast waarmee je eerder je tanden mee zou gaan poetsen in plaats van je make-up er mee gaat aanbrengen. Ik kreeg zo een gekke kwast toegestuurd en ik was heel benieuwd. Naar al veel niet al te enthousiaste reviews te hebben gelezen was ik toch wel benieuwd.

MAC Masterclass Brush Collection

Linear 1 – € 28 | Oval 3 – € 35 | Oval 6 – € 44

MAC introduceert unieke, baanbrekende kwasten die er niet alleen heel anders uitzien, maar ook heel anders vasthouden. Dankzij het ergonomische design kan de make-up mooi en regelmatig uitgewerkt worden. De zijdezachte, synthetische haren nemen het product goed op en creëren een egaal resultaat. De speciale anti-slip handvaten zorgen voor perfectie.

 photo Eyeliner2_zps7b7a127b.png

Ik ontving de Linear 1, een kwast waarmee je niet kan shapen zoals iedereen dacht (dat kan goed met de andere twee kwasten) maar deze is echt voor het aanbrengen van dunne en strakke lijnen zoals eyeliner en eventueel het invullen van de wenkbrauwen. Al deze kwasten zijn uitgebreid door MAC getest door de MAC makeup artist achter de schermen bij de fashionweeks waar ze aan meewerken. Ze waren ontzettend enthousiast over deze nieuwe borstels of kwasten (tsja, hoe moet je ze eigenlijk noemen). De kwasten zijn super zacht en gemaakt van synthetisch haar.

 photo Eyeliner1_zps711329e2.png

Wat zegt MAC zelf over deze kwast? Door zijn korte en smalle vorm, maakt deze kwast het mogelijk om wimpers en lippen strak en nauwkeurig te omlijnen. Ook geschikt om wenkbrauwen vorm te geven en in te vullen. Aldus MAC. Ook zag ik op veel site’s dat het dus ook gebruikt werd om eyeliner mee aan te brengen of te blenden en daar vind ik hem ook erg goed geschikt voor.

 photo Eyeliner3_zps78f344ca.png

De kwast ligt wel ontzettend makkelijk in de hand door het anti-slip handvat en daarmee kan je hem dus gemakkelijk vasthouden en op de manier zoals jij wilt om bij plekken te komen waar jij zou willen. Het Linear kwastje is ontzettend dun dus ideaal om dunne lijnen mee te zetten. Alleen om een vloeibare eyeliner er mee aan te brengen vind ik toch niet fijn en het werkt niet echt prettig. Wenkbrauwen ermee intekenen vind ik wel een groot succes en daar zal ik hem dan ook zeker voor gaan gebruiken. Omdat je zo goed grip hebt en de kwast dun en stevig is kan je makkelijk de lijnen trekken en uitblenden hoe jij dat wilt.

 photo Eyeliner5_zps5974da4c.png

Zelf vind ik de kwast ook ideaal om mijn eyeliner onder mijn ogen mee aan te brengen want je kan er echt makkelijk bij. En omdat de kwast zo zacht is voelt het ook nog eens prettig aan onder de ogen.

 photo Eyeliner4_zps3b9cae19.png

Of ik het nou echt een succes vind, De Oval 6 schijnt wel een succes te zijn om mee te shapen en foundation mee aan te brengen. Deze is zeker fijn voor het aanbrengen van een wenkbrauwproduct en oogpotlood onder de ogen. Maar voor de rest vind ik het niet echt een musthave. Ja, hij ligt heerlijk in de hand en het is een goede kwaliteit kwast. Maar voor € 28,- koop ik toch liever iets anders wat ik weer nodig zou hebben.

De MAC Masterclass Brushes liggen vanaf 18 januari in de MAC Pro Stores en je kan ze natuurlijk online bestellen op maccosmetics.nl!

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Ik vind deze en de andere tools er best leuk uitzien, maar ik zou er zelf niet zo heel veel mee kunnen denk ik haha! Wel top dat deze in ieder geval werkt en de MUA’s ze hebben getest tijdens de fashionweek

  2. Het stoort me echt dat je nog steeds de teksten van het merk gebruikt alsof het je eigen tekst is (tekst na je tweede foto). Je mag niet zomaar teksten van anderen overnemen, dat is plagiaat. Ik zie verder in je artikel dat je Mac wel citeert, wat ik goed vind, maar door een deel niet te citeren, suggereer je dat het jouw tekst (en dus ook jouw mening is). Ik vind dat je artikelen me de laatste tijd niet echt aanspreken, maar door niet je eigen teksten te gebruiken, verlies je mij echt als volger van je blog. Ik bedoel dit echt allemaal niet negatief, en misschien ben ik wel de enige die zich stoort aan deze dingen. Ik hoop gewoon dat je er iets mee kunt en doet.

  3. ik heb ze alle drie en ik vind ze super fijn zeker oval 6 .
    ik vind het zeker wel anders vasthouden maar ze zijn super fijn vind ik dan

  4. Ik zou het zelf niet zo snel komen zonder die producten kan ik mijn make-up ook prima aanbrengen en ik vind € 28,- best veel, naast dat het natuurlijk wel goeie producten zijn en het van MAC is.

  5. Handige review! Ziet er erg apart uit, grappig hoe ze steeds weer iets nieuws bedenken. Zelf zou ik heb niet halen omdat ik het denk hem niet veel te zullen gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *