MAC Masterclass Brush Linear 1

 photo Eyeliner_zps9c2807f0.png

MAC komt 18 januari met een drietal opmerkelijke make-up kwasten op de mark. Een kwast waarmee je eerder je tanden mee zou gaan poetsen in plaats van je make-up er mee gaat aanbrengen. Ik kreeg zo een gekke kwast toegestuurd en ik was heel benieuwd. Naar al veel niet al te enthousiaste reviews te hebben gelezen was ik toch wel benieuwd.

MAC Masterclass Brush Collection

Linear 1 – € 28 | Oval 3 – € 35 | Oval 6 – € 44

MAC introduceert unieke, baanbrekende kwasten die er niet alleen heel anders uitzien, maar ook heel anders vasthouden. Dankzij het ergonomische design kan de make-up mooi en regelmatig uitgewerkt worden. De zijdezachte, synthetische haren nemen het product goed op en creëren een egaal resultaat. De speciale anti-slip handvaten zorgen voor perfectie.

 photo Eyeliner2_zps7b7a127b.png

Ik ontving de Linear 1, een kwast waarmee je niet kan shapen zoals iedereen dacht (dat kan goed met de andere twee kwasten) maar deze is echt voor het aanbrengen van dunne en strakke lijnen zoals eyeliner en eventueel het invullen van de wenkbrauwen. Al deze kwasten zijn uitgebreid door MAC getest door de MAC makeup artist achter de schermen bij de fashionweeks waar ze aan meewerken. Ze waren ontzettend enthousiast over deze nieuwe borstels of kwasten (tsja, hoe moet je ze eigenlijk noemen). De kwasten zijn super zacht en gemaakt van synthetisch haar.

 photo Eyeliner1_zps711329e2.png

Wat zegt MAC zelf over deze kwast? Door zijn korte en smalle vorm, maakt deze kwast het mogelijk om wimpers en lippen strak en nauwkeurig te omlijnen. Ook geschikt om wenkbrauwen vorm te geven en in te vullen. Aldus MAC. Ook zag ik op veel site’s dat het dus ook gebruikt werd om eyeliner mee aan te brengen of te blenden en daar vind ik hem ook erg goed geschikt voor.

 photo Eyeliner3_zps78f344ca.png

De kwast ligt wel ontzettend makkelijk in de hand door het anti-slip handvat en daarmee kan je hem dus gemakkelijk vasthouden en op de manier zoals jij wilt om bij plekken te komen waar jij zou willen. Het Linear kwastje is ontzettend dun dus ideaal om dunne lijnen mee te zetten. Alleen om een vloeibare eyeliner er mee aan te brengen vind ik toch niet fijn en het werkt niet echt prettig. Wenkbrauwen ermee intekenen vind ik wel een groot succes en daar zal ik hem dan ook zeker voor gaan gebruiken. Omdat je zo goed grip hebt en de kwast dun en stevig is kan je makkelijk de lijnen trekken en uitblenden hoe jij dat wilt.

 photo Eyeliner5_zps5974da4c.png

Zelf vind ik de kwast ook ideaal om mijn eyeliner onder mijn ogen mee aan te brengen want je kan er echt makkelijk bij. En omdat de kwast zo zacht is voelt het ook nog eens prettig aan onder de ogen.

 photo Eyeliner4_zps3b9cae19.png

Of ik het nou echt een succes vind, De Oval 6 schijnt wel een succes te zijn om mee te shapen en foundation mee aan te brengen. Deze is zeker fijn voor het aanbrengen van een wenkbrauwproduct en oogpotlood onder de ogen. Maar voor de rest vind ik het niet echt een musthave. Ja, hij ligt heerlijk in de hand en het is een goede kwaliteit kwast. Maar voor € 28,- koop ik toch liever iets anders wat ik weer nodig zou hebben.

De MAC Masterclass Brushes liggen vanaf 18 januari in de MAC Pro Stores en je kan ze natuurlijk online bestellen op maccosmetics.nl!

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  11 januari 2014 at 06:46

  Wat een grappige tools, zoiets heb ik nog nooit eerder gezien! Lijkt mij ook een zeer handig kwastje om heel precies oogschaduw aan te brengen..

 • Reply
  chucky1012
  11 januari 2014 at 06:59

  Wauw die zien er super handig uit en het was het proberen waardt ;-)

 • Reply
  Sofie
  11 januari 2014 at 07:11

  Handige brush, maar voor die prijs zou ik hem niet kopen.

 • Reply
  Kimberly
  11 januari 2014 at 07:21

  Ik vind deze en de andere tools er best leuk uitzien, maar ik zou er zelf niet zo heel veel mee kunnen denk ik haha! Wel top dat deze in ieder geval werkt en de MUA’s ze hebben getest tijdens de fashionweek

 • Reply
  Beautydagboek
  11 januari 2014 at 07:23

  Ik wordt nog niet heel enthousiast als ik het zo lees, want ik hou wel van een strakke eyeliner aanbrengen. Daar zou ik hem zelf eerst even voor moeten proberen in de store :)

 • Reply
  Hester
  11 januari 2014 at 09:38

  Denk dat ik er prima mee uit de voeten zou kunnen maar ik vind hem niet heel innovatief behalve de vorm dan. En dan de prijs… Nah thanks!

 • Reply
  Eline
  11 januari 2014 at 09:40

  Ziet er bijzonder uit, ik vind hem nog wel erg prijzig, maar de collectie is zeker bijzonder!

 • Reply
  hannazuilhof
  11 januari 2014 at 09:41

  Ik wist dat ze eraan kwamen maar ze zijn echt heel mooi!

 • Reply
  martinaa89
  11 januari 2014 at 09:48

  Wat een bijzonder model! Was al benieuwd hoe dit uit zou pakken ;)

 • Reply
  MySimplySpecial
  11 januari 2014 at 10:00

  Wat een bijzonder ding!

 • Reply
  Jitske
  11 januari 2014 at 10:05

  Ze lijken me heel apart haha, vooral omdat die haren zo naar één kant staan..

 • Reply
  pamela
  11 januari 2014 at 10:31

  ze zien er echt wel heel erg apart uit. ik ben vooral benieuwt naar de grootste eigenlijk:P

 • Reply
  Marloes
  11 januari 2014 at 10:33

  Wat apart!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  11 januari 2014 at 11:09

  Haha, inderdaad de neiging om mijn tanden ermee te poetsen, lijken mij wel fjin!

 • Reply
  Caro
  11 januari 2014 at 12:11

  Ziet er apart uit zeg! Ben benieuwd hoe ik het vind werken! :-)

 • Reply
  beautyforgirls
  11 januari 2014 at 13:14

  Jammer dat het toch een beetje tegenvalt, veel mensen zijn er helemaal weg van.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Ashleey
  11 januari 2014 at 13:16

  Heel heel heel apart! Maar klinkt wel benieuwd!

 • Reply
  beautybysandra
  11 januari 2014 at 13:53

  Wat grappig zeg! Helaas wel echt prijzig :(

 • Reply
  femketje
  11 januari 2014 at 14:34

  apart kwastje inderdaad!

 • Reply
  Lys
  11 januari 2014 at 14:39

  Die zien er speciaal uit zeg!

 • Reply
  Miranda
  11 januari 2014 at 16:53

  Aparte kwast inderdaad. Jammer dat hij zo prijzig is, ik zal dan ook denk ik eerder gaan voor een andere kwast.

 • Reply
  danique
  11 januari 2014 at 16:56

  ik zou héél graag ovaal 6 willen hebben maar die prijs,zo balen :(

 • Reply
  Merle
  11 januari 2014 at 18:49

  Het stoort me echt dat je nog steeds de teksten van het merk gebruikt alsof het je eigen tekst is (tekst na je tweede foto). Je mag niet zomaar teksten van anderen overnemen, dat is plagiaat. Ik zie verder in je artikel dat je Mac wel citeert, wat ik goed vind, maar door een deel niet te citeren, suggereer je dat het jouw tekst (en dus ook jouw mening is). Ik vind dat je artikelen me de laatste tijd niet echt aanspreken, maar door niet je eigen teksten te gebruiken, verlies je mij echt als volger van je blog. Ik bedoel dit echt allemaal niet negatief, en misschien ben ik wel de enige die zich stoort aan deze dingen. Ik hoop gewoon dat je er iets mee kunt en doet.

 • Reply
  paulienazara
  11 januari 2014 at 20:18

  Hele aparte kwast! Hij gaat niet 1,2,3 op mijn wishlist

 • Reply
  beautybylj
  11 januari 2014 at 22:27

  Heel apart, net tandenborstels idd haha x

 • Reply
  Melike
  11 januari 2014 at 22:54

  Zo apart maar ook onnodig.

 • Reply
  angela
  12 januari 2014 at 18:06

  ik heb ze alle drie en ik vind ze super fijn zeker oval 6 .
  ik vind het zeker wel anders vasthouden maar ze zijn super fijn vind ik dan

 • Reply
  Goldenstorm
  12 januari 2014 at 21:26

  Ik zou het zelf niet zo snel komen zonder die producten kan ik mijn make-up ook prima aanbrengen en ik vind € 28,- best veel, naast dat het natuurlijk wel goeie producten zijn en het van MAC is.

 • Reply
  allsweetbeauty
  13 januari 2014 at 20:18

  Handige review! Ziet er erg apart uit, grappig hoe ze steeds weer iets nieuws bedenken. Zelf zou ik heb niet halen omdat ik het denk hem niet veel te zullen gebruiken!

 • Laat een reactie achter