MAC Magic of the Night

MAC Magic of the Night

Kerstcollecties, ik kan er mijn geluk niet mee op. Ik vind dit altijd de leukste tijd van het jaar, want ik mag lekker onbeperkt kerstcollecties laten zien, testen en bewonderen! Eén van de kerstcollecties van MAC is de Magic of the Night collectie. Een hele flashy collectie die niet meteen heel erg vernieuwend is, want veel producten vinden we in het vaste assortiment. Maar er zitten echt een paar pareltjes tussen. Ik laat ze je zien!

MAC Magic of the Night

De MAC Magic of the Night is eigenlijk niet zo een hele spannende collectie, want veel van deze producten vinden we in het gewone vaste assortiment van MAC. Het enige wat eigenlijk nieuw is zijn de oogschaduws, twee kleuren lipstick en de In Extra Dimension Skinfinishes. Ik geef je nog even een klein overzicht van de collectie:

MAC Magic of the Night

In Extra Dimension Skinfinish – €34,50

 • Oh, Darling
 • Shaft of Gold

MAC Magic of the Night MAC Magic of the Night MAC Magic of the Night

Colourdrenched Pigment – €23,00

 • Ascent of Glamour
 • Tonight’s The Night!
 • Moon Is Blue
 • No Taboos
 • Night Thrill

Lip Pencil – €16,50

 • Redd
 • Nightmoth

Pearlglide Intense Eyeliner – €17,00

 • Petrol Blue
 • Black Swan

MAC Magic of the Night

Lipstick – € 21,00

 • Please Me
 • All Fired Up
 • Evening Rendezvous
 • Dark Side

Bron persbeelden: Chicprofile

MAC Magic of the Night

Uit deze flashy collectie kreeg ik twee producten thuis gestuurd. Een mooie glanzende paarse oogschaduw en een mysterieuze lipstick. Beide producten zijn trouwens wel helemaal nieuw en kunnen we niet terug vinden in het vaste assortiment, deze zijn dus echt limited edition.

MAC Magic of the Night

Het eerste wat je opvalt aan deze producten is de verpakking. Ze hebben niet de half matte, half glanzende zwarte verpakking die MAC normaal heeft. Nee ze hebben een opvallende gekleurde en glanzende verpakking. De kleuren doen me niet meteen aan kerst denken, maar ze hebben wel iets magisch. Dat is natuurlijk wat goed bij de collectie past.

MAC Magic of the Night

Zoals je aan de persbeelden hebt kunnen zien zijn er 5 verschillende kleuren oogschaduw en 4 verschillende lipsticks waarvan er een aantal gewoon in het vaste assortiment te vinden zijn. Maar dan zonder zo een hippe paarse huls.

MAC Magic of the Night

Op het eerste gezicht vond ik ze producten er voor mijn doen heel spannend uit zien. Het zijn niet de kleuren waar ik meteen op af zou gaan. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ze na gebruik heel erg mooi vind, vooral de lipstick is een groot favoriet geworden.

MAC Magic of the Night

De oogschaduw, of eigenlijk Colourdrenched Pigment heb ik in de kleur Ascent Of Glamour. Een mysterieuze paarse maar toch ook blauwe kleur. Het is maar net hoe het licht valt. Ik vind hem heel erg mooi en bijzonder. Maar ik vond het wel lastig deze mono te combineren met andere kleuren. Uiteindelijk heb ik mijn Too Faced Chocolate Bar palette erbij gepakt en hem verwerkt in een ooglook.

MAC Magic of the Night

Dit is de matte lipstick in de kleur Evening Rendezvous. Ik moest echt even aan de kleur wennen maar ben er echt oprecht van gaan houden. De kleur is bijzonder, vrij aanwezig maar misstaat zeker niet. Ik heb dan ook zo een gevoel dat het deze kleur wel eens helemaal kan gaan worden deze herfst en winter. Denk dat ook dat hij de deur uit vliegt.

MAC Magic of the Night

De swatches zien er ook fantastisch uit, zoals we dat natuurlijk gewend zijn van MAC. De lisptick heeft een bijzondere paarse berry kleur met een matte finish en de oogschaduw is natuurlijk om bij weg te dromen, zo mysterieus.

MAC Magic of the Night

Ondanks dat de lipstick matte is brengt hij heel makkelijk aan en glijdt echt over de lippen heen. Echt heel matte vind ik de kleur niet, hij heeft toch nog iets van een glanzend laagje. Ook hechten vaak matte lipsticks ontzettend aan de lippen, dat doet deze ook niet. Ook draagt hij heel erg zacht en comfortabel.

MAC Magic of the Night

De oogschaduw heb ik in de hoek verwerkt en onder mijn ogen, ik vind het een heel mooi en bijzonder effect geven. Ik zit er zelfs over te denken deze look vaker te maken, vind het er echt ontzettend leuk uitzien!

MAC Magic of the Night

En dan natuurlijk nog even full face. Ik moet deze lipstick echt veel vaker gaan dragen, hij is zo mooi! En mag ik stiekem van mezelf zeggen dat ik hem mooi vind staan?

MAC Magic of the Night

Nee, het was geen liefde op het eerste gezicht, maar naarmate onze date vorderde ben ik deze producten gaan begrijpen en ben ik van ze gaan houden. Ik twijfelde een beetje over de kerst-feeling bij deze producten, maar eigenlijk zijn die ook hartstikke aanwezig. Ja, ik vind deze producten werkelijk fantastisch! De collectie is nu al online te koop (waar helaas al veel uitverkocht is) en vanaf 7 november in de MAC winkels en counters.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  Esmee
  6 november 2015 at 06:48

  De collectie vind ik steeds leuker worden. De lipstick staat je prachtig, ik zou hem skippen omdat het toch niet helemaal in mij comfortzone ligt… Haha. De blauwe oogschaduw is vol aan pigment, mooie shimmer ook!
  XOXO esmee

 • Reply
  Kelly
  6 november 2015 at 06:55

  Geweldige kleuren! Alleen al de verpakking zou ik het voor kopen.

 • Reply
  Colinda
  6 november 2015 at 07:07

  Echt een hele mooie lipstick! Staat je heel goed! Ik vind donkere of felle kleuren beter bij jou passen dan lichte kleuren. En gewoon dragen wat jezelf wil toch? Het leven is te kort om je zorgen te maken wat een ander er van vind.

 • Reply
  Bianca
  6 november 2015 at 07:14

  Vind de lipstick erg mooi, alleen jammer dat bijna alle producten al uitverkocht zijn x

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  6 november 2015 at 07:18

  Ik ben dol op deze collectie! Ik heb er zelf ook twee producten van en ben er echt helemaal gek op. De paarse oogschaduw staat je prachtig en zou ik stiekem er ook nog wel bij willen hebben, haha.

 • Reply
  Eva
  6 november 2015 at 07:53

  Gewoon wat vaker opvallende Lipstick op doen staat je super goed! Wil hem ook graag helaas uitverkocht op de website en hier in Zeeland verkopen ze het niet helaas.

 • Reply
  mariëlle
  6 november 2015 at 07:57

  Ik vind de verpakkingen geweldig maar ik draag zulke tinten zelf niet!

 • Reply
  Eline
  6 november 2015 at 07:58

  Wat een gave collectie, de lipstick vind ik echt heel mooi. Zowel de kleur als de mooie paarse verpakking. Alle kerstcollecties zijn zo leuk!

 • Reply
  chucky1012
  6 november 2015 at 08:11

  Wauw, wat een prachtige make-up look ;-)
  Zo een mooie make-up collectie.

 • Reply
  jeapiebel
  6 november 2015 at 08:24

  Wat een onwijs toffe opvallende kleuren. Ik vind die paarse wel wat hebben. De kwaliteit klinkt inderdaad heel erg goed! Al was het geen liefde op het eerste gezicht. Gelukkig toch goed gekomen! ;-)

 • Reply
  suzan
  6 november 2015 at 08:29

  Ik had de lipstick iets donkerder verwacht eigenlijk, maar dit is ook zeker mooi. Zelf zou ik deze niet zo snel dragen denk ik

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  6 november 2015 at 08:43

  Ik vind de lipstick echt enorm gaaf! Staat je heel mooi

 • Reply
  Willemse
  6 november 2015 at 08:46

  oh jeetje Aranka wat een onwijs mooie look heb je hier mee gemaakt.
  Staat je echt fantastisch hoor!
  Ik vroeg me in het begin van het artikel inderdaad af hoe heftig dit uit ging pakken, maar je hebt het zo mooi verwerkt.
  Echt goed gedaan en weer wat geleerd, nu weet ik hoe ik heftige kleuren goed kan aanbrengen/combineren.

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  6 november 2015 at 09:00

  Alleen voor de verpakking zou ik al deze hele collectie willen hebben!

 • Reply
  manon
  6 november 2015 at 09:07

  Mooie producten! Die lipstick is mooier dan verwacht, staat je goed!

 • Reply
  Femke
  6 november 2015 at 09:07

  Verrassend mooi Aranka, misschien moet ik toch ook eens paar proberen!

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  6 november 2015 at 09:23

  Ahhhh yes! En natuurlijk mag je zeggen dat hij je mooi staat, dat is ook het geval. Wat een toffe lipstick zeg :D. Ik word er blij van!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  6 november 2015 at 09:51

  De oogschaduw is echt wauwtjes

 • Reply
  Dionne
  6 november 2015 at 09:57

  Ik vind de lipstick heel mooi!

 • Reply
  Nicole
  6 november 2015 at 10:48

  Echt een super gave collectie. De lipstick staat je heel erg goed!

 • Reply
  Tamara
  6 november 2015 at 11:06

  Ik vind de producten er erg mooi uit zien!

 • Reply
  Sara
  6 november 2015 at 11:10

  Natuurlijk mag je zeggen dat deze lipstick je goed staat, want dat IS ook gewoon zo. Wauw, de kleur kan je ontzettend goed hebben. En ook het paarse accent in je ooglook is ontzettend leuk. Fijn dat jullie date er voor heeft gezorgd dat de liefde is gegroeid, haha.

 • Reply
  Jesse
  6 november 2015 at 11:40

  helaas, niet mijn ding ;)
  je hebt wel een leuke look gemaakt, fijne dag :)

 • Reply
  roxanne
  6 november 2015 at 11:47

  wat een kleuren! ik heb 2 enchanted eve lip bag setjes gekocht in pink en nude. en de viva glam miley cyrus lip set.
  Ik vond dat ik wel weer genoeg geld had uitgegeven haha!

 • Reply
  roxanne
  6 november 2015 at 11:49

  O en bij de bijenkorf in maastricht was de collectie van het weekend al te koop hoor!

 • Reply
  Marissa
  6 november 2015 at 12:22

  Wauw, die lipstick is echt my cup of tea! Prachtige kleur en mooi mat!

 • Reply
  Natasja
  6 november 2015 at 12:35

  De verpakking is zo gaaf!

 • Reply
  Kelly
  6 november 2015 at 13:31

  De lipstick vind ik echt super tof! Staat je goed zo’n aanwezige tint!

 • Reply
  manon
  6 november 2015 at 14:08

  De lipstick staat je goed. Ik vind de verpakking zo mooi!

 • Reply
  Joyce
  6 november 2015 at 14:31

  Wat een gave kleuren! Ik vind de lipstick je heel mooi staan en dat mag je absoluut ook van jezelf zeggen!

 • Reply
  Danielleeee
  6 november 2015 at 15:45

  Wat een prachtige producten ! De lipstick staat je heel mooi !

 • Reply
  Amelie
  7 november 2015 at 03:16

  Ik hoop dat ik morgen een van de MSFs kan bemachtigen, ik vond het echt balen dat alles online gelijk weg was

 • Reply
  Leah
  7 november 2015 at 11:12

  Vooral de oogschaduw spreekt mij heel erg aan. Ik ben gek op duochrome paars/blauwe tinten!

 • Reply
  Rachel
  7 november 2015 at 11:52

  Ziet er mooi uit qua verpakking! de lipstick vind ik minder.. niet echt mijn kleur liefs

 • Reply
  Alice Mandaro
  9 december 2015 at 16:05

  Hearteyes!

 • Laat een reactie achter