MAC MACnificent Me Collection

MAC MACnificent Me Collection

MAC komt echt met de ene na de andere collectie, ik kan het allemaal niet meer bijhouden. MACnificent Me is hun nieuwste aanwinst die vanaf nu te koop is, een typische najaarscollectie als je het mij vraagt. MACnificent Me is een grote en uitgebreide collectie met hele warme en sprekende kleuren, misschien wel een beetje gewaagd. Maar één ding is zeker, de producten zijn weer prachtig en weergeven de herfst perfect weer.

MAC MACnificent Me Collection

Eyeshadow – € 17,50Cheer Me On – Well Behaved – Everyone’s Darling – Cork

MAC MACnificent Me Collection

Pro Longwear Paint Pot – € 20,00: Stroke My Ego – Imaginary – Frozen Violet – Stormy Pink – Nice Composure

MAC MACnificent Me Collection

Sculpt & Shape Powder – € 27,00: Accentuate/Sculpt – Lightsweep/Shadester

MAC MACnificent Me Collection

Powder Blush – € 22,50: Devil – Burnt Pepper – A Little Lusty

MAC MACnificent Me Collection

Lipstick – € 19,50: Fashion Revival – My Inner Femme – Self Aware – Diva Antics – Deep Love

MAC MACnificent Me Collection

Mattene – € 21,00: Power My Spirit – Own the Look – Strutting Fabulous – Personal Pick

MAC MACnificent Me Collection

Patentpolish Lip Pencil – € 21,00: Pleasure’s All Mine – Look Lively – It‘s Really Me – Make Me Proud – My Flip Side

MAC MACnificent Me Collection

Studio Nail Lacquer – € 10,00: Blog This – Simply Swinging

Bron persbeelden: Chicprofile

MAC MACnificent Me Collection

Zoals jullie wel kunnen zien is de collectie vrij uitgesproken. Het zijn geen lieve roze en bruine tinten, maar knallende kleuren die me meteen doen denken aan de bladeren die straks van de bomen gaan vallen. Deze kleuren geven me echt een warm en gezellig gevoel. Alleen toch ben ik wel een beetje huiverig voor de kleuren. Ik hou van veilig en safe, maar met deze collectie gaan we dat dus even niet doen!

MAC MACnificent Me Collection

Laten we beginnen met een prachtige blush in de kleur A Litte Lusty, een knallende, bijna rode blush. Een kleur die ik zelf niet zo snel zal uitzoeken omdat ik een best lichte huid heb. Maar eigenlijk ben ik gewoon heel erg benieuwd hoe die staat. Ook heeft de collectie nog een aantal prachtige matte kleuren oogschaduw en ik mocht er twee ontvangen in de kleur Everyone’s Darling en Cheer Me On.

MAC MACnificent Me Collection

Ik ben natuurlijk al bekend met de kwaliteit van MAC dus eigenlijk verwacht ik gewoon een goed product. Tijdens het swatchen kreeg ik wel even met ‘mwah’ gevoel. De swatches zien er goed uit maar knallen er niet echt af. Dat hoeft voor een blush bij mij ook niet meteen, maar de oogschaduws hadden wel wat heftiger gemogen.

MAC MACnificent Me Collection

Maar tijdens het aanbrnegen van de oogschaduw komt er al een stuk meer kleur vanaf. Maar toch zijn het niet echt hele heftige kleuren. Je moet ze echt goed deppend aanbrengen. Maar vaak is dat met matte oogschaduws zo. Ook vind ik ze iets minder fijn met elkaar blenden. Ik heb trouwens Everyone’s Darling op het ooglid gebruikt en Cheer Me On in de ooghoeken. De kleuren heb ik nog even uitgeblend met een andere kleur van Lancôme.

MAC MACnificent Me Collection

Dan hebben we nog een blush met een knallende en hele donkere kleur. Hier draag ik nog maar alleen foundation.

MAC MACnificent Me Collection

En hier heb ik de blush echt héél erg licht aangebracht en vind het resultaat echt super mooi. Maar je moet echt heel erg oppassen met deze blush, want hij knalt echt van je wangen af en is écht rood als je hem op de normale manier aanbrengt zoals je gewend bent. Je moet echt maar één keer heel licht dippen in de blush en je hebt meer dan voldoende.

MAC MACnificent Me Collection

Dan gaan we naar de lipsticks! De collectie bevat een aantal prachtige normale lipsticks en de Mattene lipsticks. Dit zijn dunne lipsticks die een semi-matte finish hebben en gewoon heel erg makkelijk aanbrengen. Je zult zometeen zien dat de finish niet heel erg veel van elkaar uitmaakt.

MAC MACnificent Me Collection

Van links naar rechts de swatches: My Inner Femme, Strutting Fabulous en Own The Look. Zoals jullie misschien wel weten zijn dit de kleuren die ik eigenlijk veel te heftig voor mezelf vind. Maar stiekem vind ik ze altijd wel heel erg tof staan.

MAC MACnificent Me Collection

MAC MACnificent Me Collection

Strutting Fabulous

Dit is een Mattene kleur en eigenlijk vind ik hem prachtig. Ik kom er nog best goed mee weg al zeg ik het zelf. Alleen ik durf er nog niet echt mee de deur uit, zonde.

MAC MACnificent Me Collection

MAC MACnificent Me Collection

Own The Look

Om nog een stapje verder te gaan hebben we deze donker paarse kleur, die ook super gaaf is. Alleen hetzelfde verhaal als net, je moet er wel de ballen voor hebben om hier mee de deur uit te gaan.

MAC MACnificent Me Collection

MAC MACnificent Me Collection

My Inner Femme

Dit is echt een toepasselijke naam op deze lipstick, een echte klassieke rode kleur die vast iedereen fantastisch staat. En eigenlijk vind ik hem ook heel erg tof bij mezelf staan. Deze moet ik echt vaker gaan dragen!

MAC MACnificent Me Collection

Ik vind de producten van de MAC MACnificent Me Collection echt fantastisch en bijzonder. Het zijn niet kleuren die iedereen meteen kiest en daarom vind ik het wel wat hebben. Zelf was ik ook een beetje huiverig maar eigenlijk staan alle producten eigenlijk heel mooi en werken ze erg prettig. Ik vind alleen de oogschaduw’s een beetje mwah en stroef werken. Maar de lipsticks zijn echt geweldig en zeker aan te raden! De MAC MACnificent Me Collection is vanaf nu te koop in de webshop en vanaf 3 oktober in de winkels en counters van MAC. Wat vinden jullie van deze gewaagde collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

41 reacties

 • Reply
  Femke
  2 oktober 2015 at 06:28

  Ik vind de collectie echt heel erg tof. Ik had héél graag Fashion Revival aan willen schaffen maar online was die binnen no time uitverkocht dus was ik weer eens te laat (net zoals bij een lipstick van Guo Mei, balen!). Ik heb helaas geen mogelijkheid om vanaf morgen naar de winkels te gaan dus dat is jammer!

 • Reply
  Esmee
  2 oktober 2015 at 07:02

  Heerlijke collectie, met veel bijzondere kleuren!
  XOXO esmee

 • Reply
  jeapiebel
  2 oktober 2015 at 07:12

  Ik ben al verliefde als ik de naam en de foto’s zie. De kleuren van deze collectie vind ik echt heel mooi.Oranje oogschaduw vind ik erg leuk maar volgen wat ik lees van jouw review. Je maakt me twijfel. Maar we hebben nog lipstick nog en dat vind ik te gek.

 • Reply
  mariëlle
  2 oktober 2015 at 07:57

  Oef veel kleuren zijn niet mijn ding, maar de sculpt en shape lijkt me heel mooi!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  2 oktober 2015 at 08:02

  Dit zijn niet helemaal mijn kleuren, maar ik vind het wel heel gedurfd voor de mensen die echt van deze opvallende kleuren houden!

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  2 oktober 2015 at 08:06

  Gave kleuren zeg!!!

 • Reply
  Kirsty
  2 oktober 2015 at 08:07

  Strutting Fabulous vind ik wel erg tof!

 • Reply
  manon
  2 oktober 2015 at 08:07

  De meeste kleuren zijn niet mijn ding, ik ben juist nieuwschierig naar de lip pencils en naar het sculpt en shape powder.

 • Reply
  Kelly
  2 oktober 2015 at 08:32

  Wauw wat een prachtige kleuren! Vooral de nagellak en de lipsticks, zijn echt geweldig.

 • Reply
  Maris
  2 oktober 2015 at 08:35

  Ik vind dit zo’n mooie collectie! Ik heb het MACnificent Me x9 palette en de blush A Little Lusty besteld! Ik hoop morgen nog de lipstick Fashion Revival te kunnen bemachtigen! De rode lipstick staat je echt heel goed en de blush vind ik prachtig. Fijn om te weten dat ik hem licht moet aanbrengen, haha.

 • Reply
  Danielle
  2 oktober 2015 at 08:39

  Wauw “my inner femme” is echt prachtig! En felle lipstick naar buiten dragen is gewoon een kwestie van doen! De eerste keer is “eng” maar daarna merk je dat het steeds normaler word :)!

 • Reply
  Merel
  2 oktober 2015 at 08:55

  Die lila lipstick staat je heel erg goed. Ik zie niet in waarom je deze niet zou durven te dragen. Zo heftig is ‘ie niet.

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  2 oktober 2015 at 08:59

  Wauw! Wat een vrolijke collectie!

 • Reply
  Sandra
  2 oktober 2015 at 09:00

  De blush is prachtig, de rest vind ik eerlijk gezegd niet echt MAC-waardig. Als je had gezegd dat het een budget product was, zonder de verpakking te zien had ik het ook geloofd. Jammer…

 • Reply
  chucky1012
  2 oktober 2015 at 09:18

  Wauw, prachtig!

 • Reply
  Amelie
  2 oktober 2015 at 09:28

  De blush is echt prachtig!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  2 oktober 2015 at 09:56

  Ik vind deze collectie niet mega bijzonder. Vind alleen de blush prachtig!

 • Reply
  Anouk
  2 oktober 2015 at 10:27

  Oehh die paarse lipsticks zijn niet voor mij weggelegd. Ik ben wel benieuwd naar My Inner Femme, die lijkt me wel erg mooi

 • Reply
  Dionne
  2 oktober 2015 at 10:46

  Oeeh! Er zitten een aantal mooie dingen tussen!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  2 oktober 2015 at 10:52

  Op het eerste gezicht is het meteen een herfst collectie! Mooie herfst kleuren. Ik vind de lipsticks echt alleen helemaal niks maar dat is persoonlijk. De blush vind ik nog het mooiste.

 • Reply
  Shaz
  2 oktober 2015 at 11:40

  Mooie collectie, maar de paarse lipsticks vind ik wel erg heftig.

 • Reply
  naomi
  2 oktober 2015 at 11:53

  Ik heb maar 1 blush van mac en ik zou er nog wel eens willen!

  x

 • Reply
  Tamara
  2 oktober 2015 at 12:12

  Wowww heel erg tof! MAC doet het nog steeds echt goed!

 • Reply
  Nicole
  2 oktober 2015 at 12:14

  Het is inderdaad een erg bijzondere collectie! Ik vind de blush wel echt ontzettend tof. Dat soort kleuren blush vind ik geweldig.

 • Reply
  Willemse
  2 oktober 2015 at 14:14

  Die donker paarse lipstick staat je zó goed!
  & die rode ook echt hoor.
  Gewoon doen, ermee naar buiten gaan, je kan het echt wel hebben.
  Te mooi om alleen thuis te dragen.
  Alleen die hele lichte lila tint is wat twijfelachtig.
  Maar dat vind ik, het is maar een mening haha
  Super toffe colectie weer.
  Gedurft en fel maar toch stijlvol.

 • Reply
  Nienke
  2 oktober 2015 at 15:48

  Oh ik ben echt benieuwd naar die ‘gewone’ lipsticks! Fashion Revival heb ik al, maar die andere donkere lijken me erg mooi!

 • Reply
  Sara
  2 oktober 2015 at 15:49

  Wat een knal collectie. Ik vind het ook ontzettend gaaf dat je zo’n felgekleurde ooglook hebt gemaakt. Laatst kreeg je bij het Smokey palette van Urban Decay geloof ik “kritiek” dat je vaak dezelfde ooglooks laat zien maar hiermee bewijs je mooi het tegendeel. Tof gedaan!

 • Reply
  Nicole
  2 oktober 2015 at 17:00

  Wauw echt mooie kleuren!

 • Reply
  Manon
  2 oktober 2015 at 20:20

  Mooie kleuren, ik vind de blush en de rode lipstick het mooiste !

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  2 oktober 2015 at 20:50

  Ik vind dit een hele gewaagde collectie! Helaas niks voor mij!

 • Reply
  Rachel
  2 oktober 2015 at 22:24

  wat hou ik toch van paarse lipstick! prachtige collectie

 • Reply
  Bianca
  2 oktober 2015 at 23:03

  Prachtige collectie en inderdaad een beetje gewaagd, heel leuk voor mensen die echt naar van die bijzondere kleuren op zoek zijn :)

 • Reply
  Janneke
  3 oktober 2015 at 11:09

  Prachtige collectie. Ben zelf voor everyone’s darling gegaan en heb Fashion Revival zelfs 2x besteld omdat ik zooo erg baalde dat ik die vorig jaar gemist heb.

 • Reply
  Danielle
  3 oktober 2015 at 11:20

  Wow, die knalpaarse lipstick is geweldig!

 • Reply
  Caitlyn
  3 oktober 2015 at 20:43

  De paarse lipstick kleuren zijn echt prachtig, gewoon dragen.
  xx

 • Reply
  beautifulday4makeup
  4 oktober 2015 at 14:43

  De blush en de lipkleuren lijken mij echt wauw!

 • Reply
  Andréa
  4 oktober 2015 at 15:24

  Wat een prachtige producten! Own The Look vind ik echt heel mooi.
  x

 • Reply
  priscilla
  5 oktober 2015 at 14:13

  Ik vind de collectie helemaal geweldig, zeker omdat het allemaal herfst kleuren zijn. Zelf ben ik gegaan voor de lipstick; Diva antics, zo mooi!

 • Reply
  Elise
  5 oktober 2015 at 16:45

  De oogschaduws vond ik ook al een beetje tegenvallen, hoewel ik jouw look wel erg goed gelukt vind. Dat komt waarschijnlijk ook door de andere kleur waarmee je hebt geblend. De oranje tint is wel heel gaaf. Oh wauw wat staat de lila kleur je geweldig, matcht ook heel mooi met je huid!

 • Reply
  Marjoleinee
  7 oktober 2015 at 14:13

  Mooie producten! Ik vind de donker paarse lipstick ook echt heel mooi bij je staan.

 • Reply
  Yanna
  7 oktober 2015 at 15:49

  Own the look vind ik persoonlijk een erg mooie kleur!

 • Laat een reactie achter