Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC MACnificent Me Collection

MAC MACnificent Me Collection

MAC komt echt met de ene na de andere collectie, ik kan het allemaal niet meer bijhouden. MACnificent Me is hun nieuwste aanwinst die vanaf nu te koop is, een typische najaarscollectie als je het mij vraagt. MACnificent Me is een grote en uitgebreide collectie met hele warme en sprekende kleuren, misschien wel een beetje gewaagd. Maar één ding is zeker, de producten zijn weer prachtig en weergeven de herfst perfect weer.

MAC MACnificent Me Collection

Eyeshadow – € 17,50Cheer Me On – Well Behaved – Everyone’s Darling – Cork

MAC MACnificent Me Collection

Pro Longwear Paint Pot – € 20,00: Stroke My Ego – Imaginary – Frozen Violet – Stormy Pink – Nice Composure

MAC MACnificent Me Collection

Sculpt & Shape Powder – € 27,00: Accentuate/Sculpt – Lightsweep/Shadester

MAC MACnificent Me Collection

Powder Blush – € 22,50: Devil – Burnt Pepper – A Little Lusty

MAC MACnificent Me Collection

Lipstick – € 19,50: Fashion Revival – My Inner Femme – Self Aware – Diva Antics – Deep Love

MAC MACnificent Me Collection

Mattene – € 21,00: Power My Spirit – Own the Look – Strutting Fabulous – Personal Pick

MAC MACnificent Me Collection

Patentpolish Lip Pencil – € 21,00: Pleasure’s All Mine – Look Lively – It‘s Really Me – Make Me Proud – My Flip Side

MAC MACnificent Me Collection

Studio Nail Lacquer – € 10,00: Blog This – Simply Swinging

Bron persbeelden: Chicprofile

MAC MACnificent Me Collection

Zoals jullie wel kunnen zien is de collectie vrij uitgesproken. Het zijn geen lieve roze en bruine tinten, maar knallende kleuren die me meteen doen denken aan de bladeren die straks van de bomen gaan vallen. Deze kleuren geven me echt een warm en gezellig gevoel. Alleen toch ben ik wel een beetje huiverig voor de kleuren. Ik hou van veilig en safe, maar met deze collectie gaan we dat dus even niet doen!

MAC MACnificent Me Collection

Laten we beginnen met een prachtige blush in de kleur A Litte Lusty, een knallende, bijna rode blush. Een kleur die ik zelf niet zo snel zal uitzoeken omdat ik een best lichte huid heb. Maar eigenlijk ben ik gewoon heel erg benieuwd hoe die staat. Ook heeft de collectie nog een aantal prachtige matte kleuren oogschaduw en ik mocht er twee ontvangen in de kleur Everyone’s Darling en Cheer Me On.

MAC MACnificent Me Collection

Ik ben natuurlijk al bekend met de kwaliteit van MAC dus eigenlijk verwacht ik gewoon een goed product. Tijdens het swatchen kreeg ik wel even met ‘mwah’ gevoel. De swatches zien er goed uit maar knallen er niet echt af. Dat hoeft voor een blush bij mij ook niet meteen, maar de oogschaduws hadden wel wat heftiger gemogen.

MAC MACnificent Me Collection

Maar tijdens het aanbrnegen van de oogschaduw komt er al een stuk meer kleur vanaf. Maar toch zijn het niet echt hele heftige kleuren. Je moet ze echt goed deppend aanbrengen. Maar vaak is dat met matte oogschaduws zo. Ook vind ik ze iets minder fijn met elkaar blenden. Ik heb trouwens Everyone’s Darling op het ooglid gebruikt en Cheer Me On in de ooghoeken. De kleuren heb ik nog even uitgeblend met een andere kleur van Lancôme.

MAC MACnificent Me Collection

Dan hebben we nog een blush met een knallende en hele donkere kleur. Hier draag ik nog maar alleen foundation.

MAC MACnificent Me Collection

En hier heb ik de blush echt héél erg licht aangebracht en vind het resultaat echt super mooi. Maar je moet echt heel erg oppassen met deze blush, want hij knalt echt van je wangen af en is écht rood als je hem op de normale manier aanbrengt zoals je gewend bent. Je moet echt maar één keer heel licht dippen in de blush en je hebt meer dan voldoende.

MAC MACnificent Me Collection

Dan gaan we naar de lipsticks! De collectie bevat een aantal prachtige normale lipsticks en de Mattene lipsticks. Dit zijn dunne lipsticks die een semi-matte finish hebben en gewoon heel erg makkelijk aanbrengen. Je zult zometeen zien dat de finish niet heel erg veel van elkaar uitmaakt.

MAC MACnificent Me Collection

Van links naar rechts de swatches: My Inner Femme, Strutting Fabulous en Own The Look. Zoals jullie misschien wel weten zijn dit de kleuren die ik eigenlijk veel te heftig voor mezelf vind. Maar stiekem vind ik ze altijd wel heel erg tof staan.

MAC MACnificent Me Collection

MAC MACnificent Me Collection

Strutting Fabulous

Dit is een Mattene kleur en eigenlijk vind ik hem prachtig. Ik kom er nog best goed mee weg al zeg ik het zelf. Alleen ik durf er nog niet echt mee de deur uit, zonde.

MAC MACnificent Me Collection

MAC MACnificent Me Collection

Own The Look

Om nog een stapje verder te gaan hebben we deze donker paarse kleur, die ook super gaaf is. Alleen hetzelfde verhaal als net, je moet er wel de ballen voor hebben om hier mee de deur uit te gaan.

MAC MACnificent Me Collection

MAC MACnificent Me Collection

My Inner Femme

Dit is echt een toepasselijke naam op deze lipstick, een echte klassieke rode kleur die vast iedereen fantastisch staat. En eigenlijk vind ik hem ook heel erg tof bij mezelf staan. Deze moet ik echt vaker gaan dragen!

MAC MACnificent Me Collection

Ik vind de producten van de MAC MACnificent Me Collection echt fantastisch en bijzonder. Het zijn niet kleuren die iedereen meteen kiest en daarom vind ik het wel wat hebben. Zelf was ik ook een beetje huiverig maar eigenlijk staan alle producten eigenlijk heel mooi en werken ze erg prettig. Ik vind alleen de oogschaduw’s een beetje mwah en stroef werken. Maar de lipsticks zijn echt geweldig en zeker aan te raden! De MAC MACnificent Me Collection is vanaf nu te koop in de webshop en vanaf 3 oktober in de winkels en counters van MAC. Wat vinden jullie van deze gewaagde collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

 1. Ik vind de collectie echt heel erg tof. Ik had héél graag Fashion Revival aan willen schaffen maar online was die binnen no time uitverkocht dus was ik weer eens te laat (net zoals bij een lipstick van Guo Mei, balen!). Ik heb helaas geen mogelijkheid om vanaf morgen naar de winkels te gaan dus dat is jammer!

 2. Ik ben al verliefde als ik de naam en de foto’s zie. De kleuren van deze collectie vind ik echt heel mooi.Oranje oogschaduw vind ik erg leuk maar volgen wat ik lees van jouw review. Je maakt me twijfel. Maar we hebben nog lipstick nog en dat vind ik te gek.

 3. De meeste kleuren zijn niet mijn ding, ik ben juist nieuwschierig naar de lip pencils en naar het sculpt en shape powder.

 4. Ik vind dit zo’n mooie collectie! Ik heb het MACnificent Me x9 palette en de blush A Little Lusty besteld! Ik hoop morgen nog de lipstick Fashion Revival te kunnen bemachtigen! De rode lipstick staat je echt heel goed en de blush vind ik prachtig. Fijn om te weten dat ik hem licht moet aanbrengen, haha.

 5. Wauw “my inner femme” is echt prachtig! En felle lipstick naar buiten dragen is gewoon een kwestie van doen! De eerste keer is “eng” maar daarna merk je dat het steeds normaler word :)!

 6. Die lila lipstick staat je heel erg goed. Ik zie niet in waarom je deze niet zou durven te dragen. Zo heftig is ‘ie niet.

 7. De blush is prachtig, de rest vind ik eerlijk gezegd niet echt MAC-waardig. Als je had gezegd dat het een budget product was, zonder de verpakking te zien had ik het ook geloofd. Jammer…

 8. Oehh die paarse lipsticks zijn niet voor mij weggelegd. Ik ben wel benieuwd naar My Inner Femme, die lijkt me wel erg mooi

 9. Die donker paarse lipstick staat je zó goed!
  & die rode ook echt hoor.
  Gewoon doen, ermee naar buiten gaan, je kan het echt wel hebben.
  Te mooi om alleen thuis te dragen.
  Alleen die hele lichte lila tint is wat twijfelachtig.
  Maar dat vind ik, het is maar een mening haha
  Super toffe colectie weer.
  Gedurft en fel maar toch stijlvol.

 10. Wat een knal collectie. Ik vind het ook ontzettend gaaf dat je zo’n felgekleurde ooglook hebt gemaakt. Laatst kreeg je bij het Smokey palette van Urban Decay geloof ik “kritiek” dat je vaak dezelfde ooglooks laat zien maar hiermee bewijs je mooi het tegendeel. Tof gedaan!

 11. Prachtige collectie. Ben zelf voor everyone’s darling gegaan en heb Fashion Revival zelfs 2x besteld omdat ik zooo erg baalde dat ik die vorig jaar gemist heb.

 12. De oogschaduws vond ik ook al een beetje tegenvallen, hoewel ik jouw look wel erg goed gelukt vind. Dat komt waarschijnlijk ook door de andere kleur waarmee je hebt geblend. De oranje tint is wel heel gaaf. Oh wauw wat staat de lila kleur je geweldig, matcht ook heel mooi met je huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *