MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Toen ik vorige week voor de MAC kerstcollectie naar de winkel snelde kwam ik eigenlijk van een koude kermis thuis, het was niet helemaal wat ik er van had verwacht en eigenlijk zat er niets voor mij tussen wat ik nou graag zou willen hebben. Omdat ik aan de klets raakte met een bekende MAC medewerkster liet ze me de MAC Liptensity Lipsticks zien, waar ik natuurlijk het één en ander over voorbij zag komen in mijn mailbox.

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

De Lipstensity Lipstick collectie ligt sinds een paar weken bij de MAC verkooppunten en is nu al een groot succes. De lipsticks zijn net even wat anders dan alle lipsticks die we al van het merk kende. Deze lipsticks hebben namelijk een hele hoge pigmentatie, namelijk twee keer zoveel als de normale lipsticks. Maar ze beloven wel zo prettig als een lippenbalsem aan te voelen op de lippen. Ze hebben dan ook een prachtige glans en door de hoge pigmentatie zitten ze ook zo vast als een huis.

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Om de collectie flink zijn naam eer aan de toen komt MAC ook meteen met 24 nieuwe kleuren Lipensity Lipsticks die heel divers zijn en wat mij betreft ook heel erg mooi. Wil je een compleet overzicht van alle kleuren en swatches zien dan verwijs ik je door naar de site van Temptalia waar je ze natuurlijk kan vinden!

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Omdat ik niet echt opzoek was naar een lipstick had ik geen beeld voor ogen wat ik nou eigenlijk wilde hebben. Saskia – de medewerkster van MAC – raadde me meteen Smoked Almond aan, die zou mij prachtig staan. Met een iet wat scheef gezicht keek ik haar aan en vertelde haar dat dat toch veel te bruin was? Ze verzekerde me dat dat niet zou zijn en hem even mocht aanbrengen, dan zou ik zelf meteen het effect zien, zo gezegd, zo gedaan.

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Wat ik heel erg mooi aan de Liptensity lipsticks vind is de verpakking. Het heeft de bekende MAC uitstraling, maar wel een heel nieuw en eigen jasje. Alle kleuren lipstick van de Liptensity collectie hebben een dop met de kleur van de lipstick die in de verpakking zit en ook echt goed met elkaar overeen komt. Duidelijk is dus dat je meteen kan zien welke kleur je hebt.

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Zoals ik al zei wil MAC met deze lipstick bereiken dat het voelt alsof je een lippenbalsem op hebt, maar dan met een intense dekking. Als ik dan zo naar de lipstick kijk heb ik ook echt het idee alsof ik een lippenbalsem zie door de vorm van de lipstick. Hij brengt ook heel makkelijk aan als zachte boter en laat meteen een prachtig kleur achter.

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Echt, eenmaal over de huid heen strijken met deze lipstick en er komt meteen een knallende en intens dekkende kleur naar voren. Ik vind deze kleur echt prachtig, wat ik eerst dus nooit had verwacht. De lipstick smelt als boter samen met de huid en heeft een heerlijk romige structuur.

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Ook op de lippen geeft hij een prachtige dekking en voelt het echt aan alsof je een lippenbalsem op hebt maar dan alleen met heel veel kleur. Ik vind het echt waanzinnig mooi en prettig. Ik ben helemaal om en denk dat ik dan ook snel weer bij deze lipsticks te vinden ben om een nieuwe aan te schaffen.

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Ook de houdbaarheid is ontzettend goed, je kunt heel gemakkelijk een vrij grote maaltijd naar binnen werken zonder dat je daarna de lipstick hoeft bij te werken. Ook geeft de lipstick amper af en dat vind ik ook wel een prettig gegeven. Dus eigenlijk kan ik alleen maar positief zijn over deze lipstick en zie gewoon geen minpunten.

MAC Liptensity Lipstick Smoked Almond

Maar als ik dan toch moet gaan zeuren over minpunten is het enige wat ik kan bedenken de prijs. Je betaald namelijk voor een MAC Liptensity Lipstick € 25,00 wat ik niet niets vind en best aan de prijs is. Maar daar krijg je dan ook wel echt iets voor terug. De MAC Liptensity Lipsticks zijn vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas, De Bijenkorf en in de MAC Pro Store en webshop.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Vanessa
  8 november 2016 at 15:27

  Mooi kleurtje! Fijn dat de lipstick aanvoelt als een lippenbalsem, en ook een groot pluspunt dat de houdbaarheid zo goed is.

 • Reply
  Desirée
  8 november 2016 at 15:30

  Ik dacht even dat de fullface foto een ‘voorfoto’ was. Een goed ‘my lips but better’ kleurtje dus ^^ Ik ben zeker benieuwd naar deze lipstickformule, ik ga eens kijken naar de kleurtjes als ik weer eens bij de MAC counter ben!

 • Reply
  Joyce
  8 november 2016 at 15:49

  Wat een prachtig kleurtje! Klinkt als een feestje dat je hem niet voelt zitten en de houdbaarheid ook nog eens geweldig is. Ik ga zeker een keertje kijken bij deze lipsticks.

 • Reply
  Josie
  8 november 2016 at 15:57

  Wat fijn dat je toch geslaagd bent bij mac,fijn kleurpigment!
  Staat prima

 • Reply
  Jenna
  8 november 2016 at 16:28

  Hij staat je inderdaad prachtig, maar ik had hem in Parijs (mac store) gekocht voor 21 euro hoor, ben je misschien in de war met de prijs?

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  8 november 2016 at 16:41

  Prachtige kleur! Inderdaad een ‘my lips but better’. Ik vind de prijs niet gek hoor.

 • Reply
  Manon
  8 november 2016 at 16:56

  Wauw, deze moet ik hebben!

 • Reply
  Julie
  8 november 2016 at 17:45

  Echt een prachtige kleur! Ze kosten inderdaad vrij veel… Ik vind de verpakking leuk, met de juiste kleur, maar ben op een of andere manier toch meer fan van de klassieke MAC hulzen! :-)

 • Reply
  Jana
  8 november 2016 at 19:43

  Oeh wat een prachtige kleur :-) Het kleurtje staat je ook nog is mooi x

 • Reply
  femketje
  8 november 2016 at 20:00

  ik vind het wel een lief kleurtje :D

 • Reply
  Natalie
  8 november 2016 at 21:28

  Wat een mooie kleur, staat je echt super goed!

 • Reply
  Notesofhappiness
  8 november 2016 at 21:47

  Oehh, de kleur vind ik wel heel erg mooi!

 • Reply
  Susan
  9 november 2016 at 07:44

  Mooi kleurtje, maar de prijs vind ik te hoog.

 • Reply
  chucky1012
  9 november 2016 at 09:23

  Wauw, deze prachtige kleur staat je zo mooi!

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  9 november 2016 at 10:53

  hele mooie kleur maar als je er lang mee doet valt de prijs wel mee toch ;)

 • Reply
  nicolished
  9 november 2016 at 11:46

  Ik hou wel van dit soort producten. De kleur is echt mooi en ik vind de pigmentatie precies goed!

 • Reply
  lauraa
  9 november 2016 at 12:32

  Ziet er ZO mooi uit, en klinkt fijn,maaarr…
  €25!?!
  Ik vind hun normale lipsticks van €19,50 al duur!?

 • Reply
  mieke | mieksmind
  9 november 2016 at 15:48

  Leuk kleurtje! ik vond de lipsticks er niet zo spannend uit zien dus ik had ook niet de ‘neiging’ om te uit te proberen. Ik vind deze ook wel aan de prijs. Zelf zou ik het niet kopen

 • Reply
  Roos
  9 november 2016 at 18:02

  Wat een onwijs mooi kleurtje is dit! X

 • Reply
  Nicole Sczasny
  10 november 2016 at 14:26

  Wat een mooi kleurtje, hier houd ik van!

 • Reply
  Sandra
  10 november 2016 at 14:55

  Hij ziet er goed uit! De kleur is alleen niet helemaal mijn ding. Dat staat mij echt niet, maar jou wel erg mooi!

 • Laat een reactie achter