Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Lipsticks Brave & Fanfare

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare5_zpsou2mx29y.png

Sinds kort ben ik gek op lipstick, waar ik tot voor heen helemaal niets mee had vind ik nu geweldig. En dan heb ik vooral een liefde voor MAC lipsticks ontwikkeld. Ik ben nog wel in de fase van de veilige lipsticks, maar gelukkig zijn die er ook in overvloed. Vorige week was ik in Amsterdam en kon een bezoekje aan MAC counter niet overgeslagen worden. Ik nam twee nieuwe lipsticks met me mee naar huis: Brave en Fanfare.

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare_zpsaipxq61n.png

Nog altijd vind ik het wel een beetje speciaal, mijn aankopen bij MAC doen. Het heeft toch nog iets magisch. Ik weet nog wel dat ik daar ooit heel hard voor moest sparen en dan echt iets kocht wat ik super mooi vond. Tegenwoordig kan ik hier wat makkelijker geld uitgeven, maar als ik mijn pinpas door het apparaat haal voelt het nog steeds speciaal. Ik kan deze prachtige luxe kopen en dat maakt me stiekem wel een klein beetje gelukkig.

De MAC lipsticks zitten zoals gewoonlijk in een strakke zwarte verpakking waar het merk en het product op staat omschreven.

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare1_zpsnhhrerbg.png

Op de deksel van het doosje vind je de namen van het product. Ik ging voor een mooie satin kleur in Brave en een crèmesheen in Fanfare. Ik weet eigenlijk niet of Fanfare in het vaste assortiment zit of een overgebleven limited edition is. Hij stond namelijk niet in het rekje maar daarnaast. Als iemand het weet, laat het me dan even weten!

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare2_zpsgdcovpux.png

Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik vind de verpakkingen van MAC nooit zo boeiend of mooi. Ze zijn vrij clean en saai, het is niet een pronkstuk in mijn collectie zeg maar. Maar ach, ze hebben een prachtige inhoud, laten we daar maar vanuit gaan. En de hulzen zijn stevig en sluiten goed, dat is ook belangrijk!

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare3_zpsbbr0tftf.png

Hier zijn ze dan Brave (links) en Fanfare (rechts) het zijn bijna twee dezelfde kleuren met alleen een andere finish. Brave is semi-matte en Fanfare heeft een mooie glans. Maar het is maar net hoe het licht er op valt. Ik vind beide kleuren ontzettend mooi en natuurlijk. Ik hou dan tegenwoordig wel van lipstick, maar het moet me niet te opvallend worden. Deze prachtige kleuren lipstick passen perfect bij mijn behoefte. Je mag ze wel zien, maar een paarse of rode lip gaat me toch nog iets te ver.

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare4_zpspxsy3klj.png

Hier kun je goed het verschil tussen beide zien, de ene lipstick glanst al meer dan de andere. Ik vind beide kleuren echt ontzettend mooi. Faux past trouwens ook perfect in dit rijtje, alleen die neigt iets meer naar een aardetint, deze zijn meer roze.

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare7_zpsxvzprdnj.png

Links zie je Brave en rechts Fanfare. Mooie kleuren toch? De lipsticks glijden trouwens met gemak over de huid heen en laten een mooie kleur achter. Ze drogen mijn lippen niet uit en voelen erg comfortabel aan. Ze dragen gewoon erg prettig. Een lange houdbaarheid hebben ze trouwens niet, als je wat hebt gegeten moet je hem echt even bijwerken. Maar doe je niets, dan blijft hij prima zitten.

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare8_zpsomszhofy.png

En dan hier swatches. Zoals je ziet liggen de kleuren ontzettend dicht bij elkaar. Maar dat vind ik helemaal niet erg. Brave vind ik een stuk chiquer omdat deze niet een hele duidelijke glans heeft en Fanfare is meer een lipstick voor iedere dag met een leuke glans. In ieder geval, ik ben heel blij met de kleuren.

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare9_zpsprxneoqg.png

Fanfare ziet er ontzettend natuurlijk uit op mijn lippen met een mooie glans.

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare10_zps92zoojqb.png

Brave heeft iets minder glans – lijkt wel zo op de foto door de flits – en ziet er echt heel erg chique uit!

 photo MAC Lipsticks Brave amp Fanfare6_zpsl2kmoqtr.png

Mijn twee nieuwe MAC lipsticks maken mij weer blij. De kleuren lijken misschien wel heel erg op elkaar, maar de twee verschillende finishes vind ik erg tof. Beide lipsticks zijn gewoon te koop bij de MAC counter voor € 19,00. Beide kleuren zijn weer een mooie toevoeging aan mijn stash. Wat zijn jouw favoriete MAC lipstick kleuren?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

52 reacties

 1. Brave was mijn allereerste MAC lipstick & ik ben er nog steeds erg blij mee! Ik ben ook van de roze, natuurlijke tinten en heb achteraf deze nog bijgekocht (mss een tip voor je volgende aankoop :p): Morning Rose, Hot Gossip & Rebel. En Chatterbox staat momenteel op de wishlist :)

 2. Ik schaam me bijna om het te melden, maar 1 van mijn favorieten is mac Sandy B. Die jij juist zo lelijk vindt, haha! Bij mij is ie perzikachtig met een vleugje roze, net hoe het licht erop valt. Brave heb ik ook en is ook mooi! Verder: creme cup, peach blossom, coral bliss, pure zen, angel, flamingo, rebel, captive…oh, ik heb er zoveel en net zoveel favorieten! :-)

 3. Fanfare heb ik ook al een tijdje en is echt perfect voor elke dag! Brave is een prachtige kleur die ik ook snel aan mijn stash toe wil voegen!
  Liefs, Iris

 4. Leuke kleurtjes!! Ik heb zelf nog geen MAC lipstick, ben pas begon om af en toe lipstick op te doen maar als ik een MAC lipstick ga kopen kan het goed zijn dat het een van deze kleurtjes wordt, niet te opvallend daar hou ik van.

 5. Ik vind ze allebei eigenlijk wel ontzettend mooi! En je hebt gelijk, de verpakking van deze lipsticks zijn eigenlijk best saai. Maar top dat de inhoud zo mooi is <3

 6. Wauw, ik vind het echt hele mooie kleuren! Zelf hou ik ook iets meer van veilig dus dan zouden deze twee zeker in aanmerking komen! :)

 7. Ik herken het speciale gevoel ook, wanneer ik een Douglas pakketje aanneem of het tasje bij MAC ontvang. Je bent meteen intens gelukkig. Fanfare ken ik nog helemaal niet, daar ga ik zeker eens naar kijken. Brave is echt een prachtige tint, ze staan je beiden heel mooi!

 8. Ik heb nu 3 lipsticks van Mac en ik hou zelf ook niet van te opvallende kleuren.. Dus rood oid heb ik niet. De kleuren die ik wel heb zijn faux, patisserie en peach blossom. Peach blossom is mijn favoriet.

 9. Vind ze beide ook prachtig en zijn inderdaad veilige kleuren. Ik heb Please Me eigenlijk alleen (nog maar) en die vond ik in het begin echt niet staan. Begin er steeds meer aan te wennen!

 10. Het zijn hele mooie tinten! Persoonlijk zou ik alleen Brave halen, de kleuren liggen voor mij te dicht bij elkaar ;). Ik hou juist heel erg van opvallende kleuren dus zou graag nog Smoked Plum, Chili en Candy Yum Yum halen.
  x

 11. Wat een prachtige kleuren zijn dit! Fanfare kende ik nog niet, maar dit lijkt me echt een kleur voor mij :)

 12. Na Brave 3 keer bij de MAC counter te hebben geprobeerd, heb ik hem online besteld. Ik ben er super blij mee. Het duurde even voordat ik niet meer twijfelde. Ik heb Faux en Mehr immers al. Maar ik wilde per se nog een opvallende roze lipstick. Angel en Please Me was ik niet zo weg van, dus toen werd het toch Brave.
  Verder kan ik opvallende lipsticks van MAC erg waarderen.
  Mijn favoriete roze rode lipstick is Relentlessly Red. Mijn favoriete nude lipsticks van MAC zijn Viva Glam II en Mehr. Mijn favoriete roze lipstick is Candy Yum Yum. Ik heb twee rode lipsticks van MAC en mijn favoriete is Ruby Woo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *