Search
Close this search box.

MAC Lip Erase

Lipsticks, ik begin ze steeds meer te warderen. Alleen soms heb je een prachtige lipstick alleen hij komt helemaal niet mooi over op je lippen omdat de ondergrond kleur van je lippen niet juist is. Er zijn natuurlijk trucjes met foundation en concealer dat je je lippen matte en kleurloos kan maken. Alleen vaak zijn deze niet dekkend genoeg en het is natuurlijk ook niet erg geschikt voor je lippen. Want je lippen hebben natuurlijk wel een beetje extra aandacht nodig. Daarom heeft MAC de lip erase, ik kan je al wel vertellen, ik ben fan!

Ik zei wel dat het voor lipsticks was, maar het is vaak nog mooier het een lipgloss. Omdat je lippen roze zijn schijnt dat vaak door de lipgloss heen en krijg je vaak een veel donkerder effect dan dat de lipgloss eigenlijk moet zijn. Het is dus om kort te zeggen perfect als basis voor je lipstick én lipgloss.

Het potje is trouwens behoorlijk groot en met veel inhoud er zit namelijk maar liefst 15 ml in! En wat me ook meteen opviel is dat je maar ontzettend weinig van dit product nodig hebt! Een strijkje met je vinger over het product is al genoeg om je beide lippen mee te bedekken. Ik heb trouwens voor de lichtste kleur gekozen omdat ik ook een ontzettende bleke huid heb, dus ik dacht dan is dit misschien een betere kleur voor mij.

Nadeel, je moet je lippen wel echt vrij van velletjes hebben! Ik had eigenlijk een romiger goedje verwacht eigenlijk net zoiets als een lippen balsem, maar dat is dit totaal niet. Het is een heel droog en mat goedje. Als je met je vingers over het product heen gaat word het vloeibaar zodat je het makkelijk aan kan brengen en daarna word het weer matte op je lippen en heb je en mooie egale look!

Koos make-up loos!

En dan nog een foto van mij zonder enig make-up product op behalve de lip erase. Ik zie er zo wel een beetje eng uit al zeg ik het zelf. De lip erase is te koop voor € 16,50 als ik me goed kan herinneren. En ik heb het idee dat ik hier ontzettend lang mee ga doen, dus het is wel echt een investering voor een langere tijd! En volgens mij heeft MAC alleen maar zo een product, ik heb geen andere merken gezien die ook zoiets vergelijkbaars hebben.

Het is dus een basis voor je lipstick en gloss, zodat de kleur van je lipstick en gloss het allerbeste uit komt, het is dus niet de bedoeling dat je er zo mee over straat gaat zoals op mijn onderste foto ;)

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Hm, ik ben niet zo van de nude lips dus ik zou dit nooit kopen, dan zou ik voor die ene keer dat ik nude lips wil gewoon foundation gebruiken. Jammer trouwens dat het zo’n droge substantie is, ik dacht net als jij dat het gewoon een soort lippenbalsem-achtig goedje zou zijn!

    1. Volgens mij begrijpen jullie het allemaal verkeerd, het is een basis voor je lippenstift en lipgloss zodat je kleur van je lipstick en gloss het beste uit komt ;). Je moet het dus niet zo dragen als ik op de foto heb gedaan!

  2. onder gloss vind ik het echt niet mooi staan, onder lipsticks soms.. vind het toch mooier om een beetje van je eigen lipkleur ergens doorheen te zien..

  3. Blijft je lipstick/gloss ook langer zitten door de liperase? of is het puur voor het mooier uitkomen van de kleur?
    Ben ik wel benieuwd naar!

  4. Ik wil deze al heel lang! Vooral omdat roze en oranje lipgloss op mijn lippen altijd een erg rode ondertoon heeft door de kleur van m’n lippen. Dit lijkt me de ideale uitkomst ervoor ^^

  5. Ik wil die ook nog hebben! Jammer dat je het alleen maar in Ada’m kan halen. Of is er iemand die daar in de buurt woont en het voor mij wil opsturen?

  6. ja heel fijn ik heb m ook en sommige lipglossen die ik niet meer gebruikte smeer ik er nou lekker overheen krijg af en toe wel droge lippen dat is wel jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *