MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

Een getinte dagcrème, het is niets nieuws meer. Maar eigenlijk vind ik ze altijd wel heel erg prettig in gebruik. Deze zitten vaak wat natuurlijker op het gezicht en geven ook nog eens verzorging. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik onder een getinte dagcrème of een BB Cream nog steeds mijn dagelijkse skincare gebruik. Maar toch vind ik het altijd fijner een soort van getinte dagcrème of BB Cream te gebruiken. MAC heeft sinds kort een nieuwe Lightful Tinted Cream, ik vertel jullie daar meer over.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

MAC staat bekend om haar goede foundations in vele verschillende kleuren. Maar een product al dit had ik nog niet eerder gebruikt van MAC. Want was is de Lightful collectie eigenlijk en wat doet het? Laat ik dat eerst maar eens uitleggen. Daar kan ik kort en krachtig over zijn, het is gewoon een CC Cream. Wellicht had je dat al geraden wanneer je beter naar de verpakking keek en een oranje C opmerkte.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

Deze CC Cream pakt de imperfecties van de huid aan en zorgt voor een mooie en egale huid met extra verzorging. De extra verzorging wordt gegeven door de toegevoegde vitamine C. Dit tezamen helpt het verminderen van mee-eters, grove poriën en imperfecties van de huid. Maar dat is niet alles, ook heeft het een SPF 30 die je huid beschermt tegen de schadelijke UVA en UVB straling.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

Op de achterkant vind je nog wat meer informatie over het product. Niet al te veel omdat het product eigenlijk geen waslijst aan beloftes heeft. En eigenlijk vind ik dat altijd wel prettig aan MAC. Het zijn kwalitatief ontzettend goede producten zonder een hele waslijst aan beloftes om je over te streep te trekken. De producten werken naar behoren en daar ga je ook vanuit bij MAC.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

Waar we ook vanuit gaan bij MAC is het grote aanbod aan kleuren. Ook dit product heeft genoeg verschillende kleuren:

 • Light Plus – licht beige
 • Medium – warm beige
 • Medium Plus – tan beige
 • Medium Deep – caramel beige
 • Dark – deep caramel
 • Dark Plus – neutral tan beige
 • Dark Deep – rich golden

Zelf heb ik de kleur Light Plus opgestuurd gekregen wat de lichtste kleur is. Zelf heb ik een lichte huid, maar niet de lichtste huid en hij is perfect voor mij. Heb je dus echt een hele bleke huid kan het zijn dat je kleur er niet tussen zit, dat vind ik wel jammer van MAC. Maar aan de andere kant, het is niet een mega dekkend product, dus als je het goed uitblend zie je er niet veel van.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

De verpakking vind ik mooi en chique. De tube heeft een inhoud van 40 ml wat best veel is voor een ‘foundation’, meestal krijg je maar 30 ml. De tube is handzaam en werkt gemakkelijk, even knijpen en je hebt voldoende product. Ook de opening is lekker klein zodat je niet meteen teveel product gebruikt, dat is zonde.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

De CC Cream heeft een romige maar toch vrij vaste substantie. Hij is niet dik en laat zich makkelijk verdelen op het gezicht. Zelf breng ik hem aan met een kwast en dat werkt erg prettig.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

Uitgesmeerd zie je meteen dat de CC Cream van MAC vrij dekkend is. Het is zeker niet een dagcrème met een tintje dat haast niet dekt. Hij heeft een mooie kleur en dekt prima. Een echte heftige dekking heeft het niet maar wel een mooie subtiele die je zeker ziet.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

Mijn gezicht zonder enige make-up.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

Mijn gezicht met make-up en de MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster. De CC Cream werkt erg fijn op het gezicht en laat zich heel natuurlijk aanbrengen. Hij maskeert de kleine rode deeltjes in mijn gezicht en laat mijn gezicht stralen. Ook de houdbaarheid valt me heel erg mee, aan het eind van de dag zat het erg nog vrij goed op voor mijn vette huid.

MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster

Al met al ben ik eigenlijk heel erg tevreden over deze MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster. Het is een fijn product wat zijn werkt doet met veel verschillende kleuren zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. De dekking is medium en natuurlijk, daar hou ik van. De SPF 30 is natuurlijk ook mooi meegenomen in het vooruitzicht met het zonnige weer. De MAC Lightful producten zijn alleen in de MAC Pro Store, Bijenkorf counters en online te koop. Deze MAC Lightful Tinted Cream SPF 30 with Radiance Booster kost € 34,00 maar dat vind ik het geld wel waard.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24 mei 2015 at 15:31

  Ik ben bang dat hij voor mij iets te geel is…

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  24 mei 2015 at 15:52

  Hij lijkt me echt heel fijn, alleen vind ik zelf foundations net iets fijner en dekkender.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Kelly
  24 mei 2015 at 16:06

  Ik vind ‘m echt prachtig!

 • Reply
  Nicole
  24 mei 2015 at 18:28

  Wauw wat is het resultaat mooi zeg! Het lijkt me een ontzettend fijn product.

 • Reply
  Tamara
  24 mei 2015 at 18:30

  Het product ziet er mooi uit! Ik ben echt een fan van MAC!

 • Reply
  Femke
  24 mei 2015 at 18:37

  Lijkt me een erg fijn product, fijn dat hij aan het einde van de dag ook nog vrij goed zit! Dat is natuurlijk fijn met het steeds warmer wordende weer :-).

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  24 mei 2015 at 18:39

  Lijkt me best een goed product!

 • Reply
  chucky1012
  24 mei 2015 at 19:19

  De kleur is goed en licht!
  Duidelijke review.
  Ben er zo benieuwd naar en ma het gebruik hiervan zal de make-up beter blijven zitten.

 • Reply
  Vera
  25 mei 2015 at 13:20

  Ik zie het product vaker voorbij komen en hij lijkt me heel erg fijn voor een subtiele dekking. Als ik weer eens langs de MAC counter kom ga ik toch eens kijken of de kleur met mij matcht.

 • Reply
  Mariëlle
  25 mei 2015 at 16:09

  Ik vind het effect op je huid echt heel mooi!

 • Reply
  Rachel
  25 mei 2015 at 18:52

  ziet er goed uit en doet z’n werk!

 • Reply
  Amelie
  25 mei 2015 at 21:03

  Ik vind dat je hem wel vrij goed ziet zitten op jouw huid…

 • Reply
  Jenny
  26 mei 2015 at 12:27

  Ik heb persoonlijk altijd die van Clinique gebruikt (CC cream) maar ga deze zeker is een keer proberen! M.A.C. scoort bij mij altijd punten!

 • Reply
  melana
  26 mei 2015 at 19:34

  wat handig! dit heb ik nooit eerder gezien van MAC wij zijn helemaal gek op deze merk!

 • Reply
  Nicole
  28 mei 2015 at 15:33

  Sinds een tijdje gebruik ik overdag voor school en werk geen foundation meer maar ik ben wel opzoek naar iets wat mijn huid iets egaler en stralender maakt. Dit lijkt mij echt een ideaal product ervoor!

 • Laat een reactie achter