MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

Vanaf september ligt er weer een hele toffe – al zeg ik het zelf – collectie van MAC in de winkels, de It’s A Strike collectie. Een collectie met vooral donkere tinten die perfect bij het komende herfst seizoen passen. Het is een hele collectie met veel verschillende producten en kleuren zodat er eigenlijk voor iedereen wel wat tussen zit. Ik kreeg een prachtige matte lipstick opgestuurd en een gif groene oogschaduw.

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

De MAC It’s A Strike collectie is vanaf 25 augustus te koop bij de MAC verkooppunten en online in webshop. Houdt het wel even goed in de gaten, de release online is vaak een stuk eerder. Dus mocht je iets graag willen hebben houdt de site dan goed in de gaten. Wil je de hele MAC It’s A Strike collectie willen bewonderen, dan verwijs ik je door naar dit artikel. Ik laat jullie voor nu alleen een prachtige oogschaduw en een knallende matte lipstick zien.

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

MAC maakt gebruik van haar vertrouwde verpakkingen in deze collectie en dat vind ik toch altijd wel weer wat hebben. Zo past het in zijn geheel goed bij de rest van de MAC verpakking. Op het eerste gezicht zien de producten er dus ook niet heel bijzonder of spannend uit. De verpakkingen van MAC vind ik altijd prima, ze zijn stevig en gaan niet snel kapot.

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

Als ik de verpakkingen open maak zie je meteen een gif groene oogschaduw tevoorschijn komen die ik een hele toffe kleur vind hebben. De eerste vraag was wel die bij me op kwam is hoe ik deze kleur ging combineren. De lipstick heeft ook een prachtige rode klassieke kleur die altijd kan en ook goed staat bij heel veel vrouwen. Ik vind het zelf nog een beetje een spannende kleur, maar ik kan alvast zeggen dat ik hem erg mooi vind staan!

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

Gek genoeg doen de tinten me meteen denken aan de herfst, de donkere en warme kleur rood en het groen van de bladeren die straks weer van de bomen gaan vallen en alle kleuren van de regenboog kleuren. Ik kan niet wachten tot met beide producten aan de slag te gaan.

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

MAC Eyeshadow Bowlarama – € 18,00

Ik vind dit zo een toffe kleur, maar het lijkt me niet een hele makkelijk kleur om te combineren. Gelukkig heb ik een hele uitgebreide stash met heel veel kleuren oogschaduw en heb er zeker een geslaagde look mee kunnen maken. De oogschaduw heeft een prachtige metallic glans en ziet er echt heel bijzonder uit. Zeker niet een kleur die je overal tegen komt.

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

MAC Matte Lipstick Perfect Score – € 19,50

Matte lipsticks zijn nog steeds ongekend populair en er komen echt de mooiste kleuren voorbij. Deze bijzonder mooie rode variant ziet er niet alleen heel mooi uit, dat is ‘ie ook. Hij staat ontzettend klassiek op de lippen en maakt zeker een goede indruk. Glijdt zonder al te veel problemen over de lippen heen en laat ontzettend veel kleur achter.

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

Swatches! Links zie je de oogshaduw en rechts de knallende lipstick. Ziet er goed uit toch?

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

Ook vind ik de kleur heel mooi dekken en laat geen opvallende velletjes achter. Ik ben enthousiast!

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow
MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

De groene oogschaduw heb uiteindelijk gecombineerd met een prachtige duo chrome oogschaduw poeder van de Inglot wat het een hele bijzondere en mooie look maakt vind ik. De kleur is lekker opvallend maar daar houd ik wel van. Ondanks dat de oogschaduw vrij aanwezig is vind ik de rode lipstick er zeker niet bij misstaan. Een geslaagde combinatie al zeg ik het zelf! Ik ben enthousiast, deze producten ga ik zeker vaker gebruiken!

MAC It’s A Strike Lipstick & Eyeshadow

Ik vind de MAC It’s A Strike collectie een hele mooie collectie met prachtige items en kleuren. Zeker de moeite waard er even tussen te neuzen als je in de buurt bent van een MAC counter. Wisten jullie trouwens dat Zwolle sinds kort ook eindelijk een MAC counter in de Douglas heeft? Vanaf 25 augustus is de collectie te koop, zijn jullie nog van plan iets te kopen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  chucky1012
  25 augustus 2016 at 06:09

  Zo een prachtige kleur oogschaduw!
  Het staat je erg goed.
  Ik hou ervan om fewlle kleuren make-up te gebruiken.

  Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 augustus 2016 at 08:16

  Ik vind vooral de lipstick heel tof!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  25 augustus 2016 at 08:22

  Deze collectie heeft best leuk items! Nu zijn deze producten niet gelijk mijn smaak, maar die lipstick kan je goed hebben :).

 • Reply
  Vanessa
  25 augustus 2016 at 08:31

  Wauw, de lipstick heeft een mooie pigmentatie! De oogschaduw zou ik zelf niet snel dragen.

 • Reply
  Eline
  25 augustus 2016 at 08:35

  Wat een gave kleur lipstick. Lekker fel en heel goed dekkend!

 • Reply
  Susan
  25 augustus 2016 at 08:36

  Ik vind de lipstick mooi, maar niet bijzonder. Deze collectie sla ik over!

 • Reply
  Nicole
  25 augustus 2016 at 09:23

  Ik ben niet zo’n fan, sowieso vind ik mac niet meer zo spannend als vroeger haha! En helaas nog altijd dierproeven :( De rode lipstick staat je btw goed Aranka :)

 • Reply
  rachel
  25 augustus 2016 at 11:45

  hele mooie look!! alleen wij hier ook geen mac fan ivm dierproeven

 • Reply
  hillybillybeauty
  25 augustus 2016 at 12:20

  Ik vind de oogschaduw wel tof, maar het geeft mij niet het wow effect dat ik hem zou gaan halen. De lipstick is voor mij te opvallend. Bij anderen vind ik het prachtig, maar bij mezelf mwah.

 • Reply
  Teddy
  25 augustus 2016 at 14:15

  Oh die lipstick is echt prachtig!

 • Reply
  Melike
  25 augustus 2016 at 16:02

  Wat een mooie kleur oogschaduw en lipstick! Ik vind ze niet bij elkaar passen maar ze zijn wel mooi.

 • Reply
  Natascha
  25 augustus 2016 at 17:21

  Ik denk dat deze kleur oogschaduw voor de meeste dames toch lastig te combineren is maar die lipstick: wauw! Hij staat je prachtig en het is ook helemaal mijn ding.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  26 augustus 2016 at 14:14

  Mooi! Ik dacht bij het zien van de oogschaduw wel een beetje: ‘hoe ga je dat nu gebruiken’, maar je hebt het prachtig verwerkt! En mooie lipstick ook.

 • Reply
  Milotte
  28 augustus 2016 at 11:32

  Van het bestaan van de MAC counter in Zwolle ben ik op de hoogte. Wat een gave spullen, maar ik heb helemaal niks van deze collectie op het oog.

 • Reply
  Mariska
  28 augustus 2016 at 14:48

  De oogschaduw vind ik niet zo, maar ik vind de lipstick wel echt heel erg mooi!

 • Laat een reactie achter