MAC Iridescent Pressed Belightful

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie highlighter bronzer achtige kleur voor op mijn wangen maar kon maar steeds niet een mooie vinden. Tot dat ik op het Beautygloss forum deze geweldige Iridescent Pressed Powder tegen kwam in de kleur Belightful, hij was maar € 12,50 inclusief verzenden dus zeker geen geld. En hij was nog helemaal niet gebruikt (of nauwelijks). Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Belightful is een mooie shimmer powder met wat grotere gouden glitters er in. Dat vind ik wel een beetje wennen want die vallen behoorlijk op en normaal hou ik niet heel erg van dingen die opvallen, bij mij moet altijd alles subtiel en niet te veel opvallen. (Behalve dan als het om nagellak gaat haha!)

De poeder brengt heel erg fijn aan! Als ik met mijn kwast er over heen komt er precies genoeg op mijn kwast om mijn wangen mee te doen en de poeder laat ook niet veel losse poeder deeltjes achter dat vind ik echt heel erg irritant, dan wordt het doosje zo snel vies omdat de poeder overal gaat zitten. De poeder is best groot hij bevat 8 gram en in de deksel zit een spiegeltje wat heel handig is als je hem mee neemt en geen spiegeltje bij de hand hebt!

Hier zie je het product geswatched, ik denk dat ik hem niet vaak overdag ga dragen (of wel?) maar ik denk dat hij heel mooi met feestjes door die grotere glitters er in dat het dan lekker opvalt en net iets extra’s geeft! Hij geeft wel een hele mooie shimmery laagje af wat ik echt heel erg mooi vind!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  anne
  19 december 2010 at 12:33

  oeeeeeeewh
  die is zeker mooi!

 • Reply
  Silva
  19 december 2010 at 13:16

  Mooi! Ja, nagellak moet opvallend zijn ;)

 • Reply
  Esmay
  20 december 2010 at 10:53

  Wauw! :D

 • Laat een reactie achter