MAC Intriguing Scarlet: 6 Warm Eyes

Een van mijn favoriete producten is dit oogschaduw paletje van MAC wel. Er zitten echt de perfecte kleuren voor mij in. Ik gebruik hem altijd met heel erg veel plezier. Hij mag dan wel een tijdje oud zijn maar ik wou hem toch even aan jullie laten zien!

Dit is dan het palet van MAC, hij heeft in 2008 in een LE gezeten. Ik heb hem zelf niet gekocht maar van iemand anders gekregen dus ik heb geen idee wat die toen heeft gekost. Maar ik ben er in ieder geval heel erg blij mee. Het heeft zoals we gewend van MAC zijn geweldige pigment en blijft prachtig zitten.

De kleuren die dit palet bevat zijn: Fard À Paupières sweetjoy, Warm Suede, Well Spiced, Gentle Heat, Real Drama, Grand Entrance. En een kwast in nummer: 213SE. Ik gebruik het meest de bovenste 2 en de rechtse in het midden. Ik vind dat gewoon heel erg mooie nude kleuren en staan overal goed bij. Het kwastje wat erbij zit is ook heel erg handig, maar eerlijk gezegt gebruik ik liever mijn eigen kwasten omdat die wat groter zijn dan deze kleine en makkelijker aanbrengt. Ook zit er een spiegeltje in de deksel, ook altijd handig. Hieronder kan je nog een paar swatches zien van de kleuren.

Wat vinden jullie van dit paletje van MAC?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  janne
  16 november 2010 at 15:51

  Waaaah wat mooi! Super gave kleuren!

 • Reply
  anne
  16 november 2010 at 16:04

  wat een super mooie kleuren
  en het doosje is ook echt vet mooi
  leuk die rode stenen enzo!

 • Reply
  Silva
  16 november 2010 at 17:06

  Ik vind ze erg leuk!

 • Reply
  Ilja
  16 november 2010 at 21:02

  Prachtig palletje! Jammer dat ik daar niets van heb kunnen kopen toen…. Als ze ooit nog met zulke mooie setjes komen, dan wil ik er zeker eentje halen!

  Liefs Ilja

 • Reply
  Tatjana
  17 november 2010 at 13:35

  Hijs erg mooi zeg! :D

 • Laat een reactie achter