MAC In Extreme Dimension Lash

MAC In Extreme Dimension Lash

MAC heeft deze mascara al een tijdje in het assortiment maar ik kreeg hem ineens drie keer op verschillende events. Ik bedacht me dat het dus wel een goede mascara moest zijn (of ze hadden pers samples over). En aangezien ik al mijn gebruikte mascara’s moest weggooien vanwege mijn oogontsteking had ik een verse nodig en toen dacht ik meteen aan deze mascara van MAC. De naam belooft in ieder geval veel goeds, een extreme dimensie!

MAC In Extreme Dimension Lash

Zoals altijd zitten de producten van MAC verpakt in een mat zwart doosje met daarop de naam van het product. Deze mascara heeft in elke taal een andere naam maar volgens mij heet hij in Nederland de In Extreme Demension Lash mascara, maar correct me if I’m wrong! Het is een mascara met een extreem zwarte kleur volgens het doosje.

MAC In Extreme Dimension Lash

De mascara heeft een best aparte vorm maar ik vind het er ook wel leuk uitzien, eens wat anders. Wat de mascara belooft is eigenlijk heel simpel. Het voegt volume toe, vergroot de lengte en geeft krul aan de wimpers. Het klinkt best goed, maar ook weer niet heel bijzonder. Zelf ben ik niet zo bekend met de mascara’s van MAC dus ben heel benieuwd hoe deze mascara gaat bevallen.

MAC In Extreme Dimension Lash

Volgens de omschrijving van de mascara heeft het verschillende reservoirs waardoor de mascara gelijkmatig verdeeld wordt door het handige borsteltje. Het borsteltje is namelijk ook bijzonder want die is gemaakt van siliconen haartjes en heeft zelfs aan de top haartjes zodat je overal makkelijk bij kunt. De mascara belooft hierdoor ook niet te klonteren en de wimpers stuk voor stuk te voorzien van een laagje mascara. Goed, laten we hem gaan testen.

MAC In Extreme Dimension Lash

Mijn wimpers zonder mascara.

MAC In Extreme Dimension Lash

Mijn wimpers met de MAC In Extreme Dimension Lash mascara. Het aanbrengen duurt wel eventjes omdat er niet heel veel product op de borstel zit waardoor je wat vaker moet aanbrengen voor het gewenste effect. Maar als dat eenmaal gelukt is vind ik dat het resultaat er zeker mag wezen. De wimpers hebben een mooie lengte, wat meer volume en krul! Dus de mascara doet zeker wat het belooft!

MAC In Extreme Dimension Lash

Ook blijft de mascara erg goed zitten en moet je het er goed afboenen met een make-up remover. Door de lichte formule voelen de wimpers zacht en flexibel aan, best prettig!

MAC In Extreme Dimension Lash

Wat vind ik van deze mascara? Ik vind hem prima, maar ik ben niet omver geblazen. Ik zoek toch een beetje wat meer van alles, maar als je van mooie natuurlijke wimpers houdt dan is dit zeker een mascara voor jou. Het is niet voor niets de bestseller van MAC wat betreft mascara. De MAC In Extreme Dimension Lash mascara is onder andere bij Douglas, Hudson’s Bay en de Bijenkorf te koop voor €24,00. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  chucky1012
  9 januari 2018 at 07:40

  Zo een prachtig resultaat en wauw… wat een volume…

  Xoxo

 • Reply
  marjolean
  9 januari 2018 at 08:47

  Ik vind ‘m wat prijzig voor het effect, maar hij is best mooi!

 • Reply
  Rachel
  9 januari 2018 at 10:11

  ik vind hem mooi!! maar ik houd ook van meer haahah

 • Reply
  VWillemse
  9 januari 2018 at 10:12

  Het effect is wel heel mooi en de verpakking zelf trouwens ook.
  Alleen vind ik mascara echt z’on product dat je voor een fractie van dit bedrag kan kopen bij de drogist (vaak nog met fixe korting ook) met hetzelfde eind resultaat.
  Zelf zou ik deze dus niet snel kopen, al is hij zeker niet verkeerd.

 • Reply
  femketje
  10 januari 2018 at 07:43

  wel echt een mooi effect :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  10 januari 2018 at 10:23

  Ik vind het resultaat niet slecht!

 • Reply
  Britt
  10 januari 2018 at 11:07

  Ik vind het heel erg mooi eigenlijk!

 • Reply
  Marije
  12 januari 2018 at 17:35

  Mooie foto’s! Ben heel benieuwd wat dan je favo mascara is. Heb nav een review van jou max factor gekocht. Nu weer toe aan een nieuwe dus benieuwd welke nu bij jou de aanrader is.

 • Reply
  aboutsbstyle
  14 januari 2018 at 17:33

  Wat een mooie effect zeg, ik heb van mijzelf kortere wimpers en ben benieuwd wat voor effect dat zal geven. Liefs Soraya

 • Laat een reactie achter