MAC Ice & Glitters Sultry Palette

Ik had het jullie al laten zien in mijn shoplog dat ik spulletjes van de nieuwe MAC collectie had geshopt. Ik was meteen verliefd op de collectie. Alleen in de winkel wist ik echt niet meer wat ik moest hebben omdat het echt een te mooie collectie was en ik het liefste alles met me mee naar huis wou nemen. Maar ik heb me gelukkig behoorlijk ingehouden en maar 2 dingen gekocht. Een prachtig palette en een beautypowder. In dit artikel laat ik jullie het prachtige Sultry palette zien.

Het doosje is wit en prachtig versierd met zilveren ‘draadjes’. Het straalt echt iets heel bijzonders uit want het ziet er totaal niet uit als MAC van de verpakkingen zijn namelijk allemaal wit! Dat maakt het dus wel eventjes extra speciaal, maar dat mag ook wel met een kerstcollectie.

En dit is het palette! Ik heb gekozen voor de paars roze variant. Ze hebben ook nog een bruine en een blauwe variant maar ik vond deze echt de mooiste. De kleuren zijn echt heel erg mooi en hebben vaak ook nog eens een heel mooi effect! Me like! Ik vind het alleen een beetje irritant dat de vakjes zo klein zijn, daarom kan je er niet echt goed bij met een kwast…

En de swatches, hier vallen ze echt ontzettend tegen maar op het oog hebben ze wel echt een geweldige pigmentatie. Dus als ik binnenkort een ooglook post hebben jullie echt een goed idee van de pigmentatie en kunnen jullie ook zien dat die echt dik in orde is!

Ik hoef niet veel woorden te gebruiken om dit uit te leggen, de foto’s zeggen meer dan genoeg lijkt me.

Pluspunten:

 • Prachtige kleuren
 • Mooi doosje
 • Goede pigmentatie
Minpunten:
 • Kleine pans
 • De prijs € 43,00
 • Verkrijgbaarheid
Al met al ben ik er wel ontzettend blij mee en heb hem elke dag nog gebruikt. Het is wel een beetje met de kleuren spelen hoe ik er een mooie look van kan maken. Als jullie nog ideeën hebben moeten jullie dat maar eventjes delen in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Hermina
  10 november 2011 at 10:21

  Wooww wat een mooieverpakking!

 • Reply
  Yara
  10 november 2011 at 10:31

  Wauw mooie verpakking! Ziet er erg goed uit!

 • Reply
  Helen
  10 november 2011 at 11:25

  Vind het echt een prachtig palette zeg!
  De kleuren, de verpakking.. alles!
  Hoewel ik wel eerlijk moet toegeven dat de prijs me toch een beetje tegenhoud :(

 • Reply
  Denna
  10 november 2011 at 11:52

  Als hij iets goedkoper was kocht ik er meteen 5 in.
  Jammergenoeg houd de prijs me tegen.

  Het doosje en de kleuren zijn echt geweldig.

 • Reply
  roos
  10 november 2011 at 11:55

  Ik ben eigenlijk niet heel enthiousiast, ik vind het doosje open een beetje goedkoop lijken door het wit denk ik. En de kleurtjes vind ik ook een beetje mwah.

 • Reply
  Jorna
  10 november 2011 at 12:07

  DIE VERPAKKING! <3 Gorgeous! De kleuren zijn minder mijn ding.

 • Reply
  Alyssa
  10 november 2011 at 12:14

  Wow, wat een mooi doosje!

 • Reply
  Paola
  10 november 2011 at 12:44

  Ik vind hem heel mooi, maar zou hem zelf niet kopen door de prijs

 • Reply
  Steffi
  10 november 2011 at 12:50

  Wauw, zo mooi… Ik zou ‘m al bijna kopen voor de verpakking alleen! Helaas wel een beetje prijzig.

 • Reply
  Yvette
  10 november 2011 at 12:55

  Hmm, ja ik kan me voorstellen dat mensen zo’n palette willen. Zeker voor de verpakking. Maar de prijs is toch wel erg hoog! Zeker als je je bedenkt dat het Naked Palette even duur is en meer kleuren heeft. Maar ik geef toe, het doosje is awesome!

 • Reply
  charile
  10 november 2011 at 15:50

  Wauw super mooi!

 • Reply
  Tamara
  10 november 2011 at 16:07

  Prachtige kleurtjes! Ik ben benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken

 • Reply
  Miranda
  10 november 2011 at 16:58

  De binnenkant vind ik erg goedkoop ogen, de buitenkant/verpakking vind ik er dan wel weer erg mooi uit zien.

 • Reply
  LottedeJ
  10 november 2011 at 17:06

  De kleuren zijn prachtig! Ik ben benieuwd naar een ooglook hiermee. De prijs vind ik wel echt too much, zo jammer!

 • Reply
  Kelly
  10 november 2011 at 17:44

  De donkere kleuren vallen mij toch wat tegen qua pigmentatie. Ik ben erg benieuwd naar een ooglook met deze kleuren. Ik vind het doosje wel echt gorgeous!

 • Reply
  Laura
  10 november 2011 at 18:12

  De buitenkant van het doosje vind ik erg mooi! Maar van binnen vind ik het minder, inderdaad erg kleine pans..

 • Reply
  Kim
  10 november 2011 at 18:44

  Prachtige verpakking! Maar die prijs…whooo

 • Reply
  Sharon
  10 november 2011 at 19:08

  Oooh wat een mooi product!

 • Reply
  Sophie
  10 november 2011 at 19:26

  Prettyyyy! <3 Morgen ga ik even langs de MAC in Den Haag, wel prijzig maar ik hoop dat ze nog wat hebben!

 • Reply
  Christel
  10 november 2011 at 20:13

  Alleen de verpakking is al WAUW!

 • Reply
  Milou
  10 november 2011 at 20:28

  Wauuuuww, deze zou ik graag willen hebben!!

 • Reply
  Jildou
  10 november 2011 at 20:54

  Wat een prachtige verpakking! Ik vind het echt supermoooi, maar het is wel duur!

 • Reply
  Cynthiiaa
  11 november 2011 at 01:25

  Het doosje, nee de verpakking, nee de oogschaduw zelf! Oh my, wat een prachtige palette!

 • Reply
  Nannick
  12 november 2011 at 21:38

  O my god! Zo mooi! Die verpakking alleen al (aa’)

 • Laat een reactie achter