Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Heirloom Mix Kerstcollectie ’14

 photo MACHeirloom4_zps39804144.png

Het regent druppelt lekker op mijn raam als ik dit bericht aan het typen ben. Het is nu echt herfst dus dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat het kerst is. Alle merken komen nu wel met hun kerstcollectie op de proppen en zo ook MAC. Elk jaar maakt MAC er weer een feestje van en zo dit jaar ook met een prachtige klassieke kerstcollectie. Ik laat jullie deze prachtige collectie zien en een aantal dingen heb ik voor jullie uitgetest.

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC komt altijd met meerdere collecties rond de rest, maar dit zal één van de hoofdcollecties zijn. Ook zijn er zoals altijd de mooie kits en Rihanna heeft ook weer een prachtige samenwerking met MAC voor de feestdagen. Ik laar jullie de hele Heirloom Mix collectie zien die vanaf 6 november in Nederland te koop is bij alle MAC verkooppunten.

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Lipstick – € 21,00

Tribalist – No Faux Pas (matte) – Sparks of Romance – Rebel – Salon Rouge (matte)

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Cremesheen Glass – € 23,00

Romantic Overture – Ceremonial – Seeking Adoration – Social Season – Courting Chic

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Pressed Pigment – € 22,00

Regal Affair – Nostalgic – Noble Descent – Noblesse Oblige – Prim and Proper – Modern Majesty – Victorian Plum – Enchantment –

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Fluidline – € 20,00

Gentrified – Dark Majesty

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Glitter – € 21,00

Reflects Antique Gold – Amethyst

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Kohl Powder Eye Pencil – € 17,00

Prunella – Tarnish – Feline

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Mineralize Blush – € 27,00

Modest Blush – Sweet Sentiment

MAC Heirloom Mix Collection for Holiday 2014

MAC Nail Lacquer – € 12,00

Just Jewels – Queen’s Honour – Richly Endowed

 photo MACHeirloom4_zps39804144.png

Ik ontving een aantal producten uit deze prachtige collectie. Je kan elke kant op met deze collectie. Of heel chique met donkere en rode kleuren, maar je kan ook meer de subtielere kant op met roze tinten. Ik ontving een mooie donkere oogschaduw met lekker veel shimmer en twee rode lipproducten.

 photo MACHeirloom3_zps7793005a.png

Als eerst valt natuurlijk de lipgloss op in een mooie dieprode kleur, dit is de kleur Courting Chic. Met daarbij een passende kleur lipstick in Salon Rouge. Om de look helemaal af te maken heb ik ook nog een prachtige donkere oogschaduw gekregen met lekker veel glitter in de kleur Prim And Proper. Ik vind de collectie heel erg mooi vormgegeven, de verpakkingen zijn zoals we gewend zijn van MAC maar met een glanzende verpakking met daarin zilveren glitters verwerkt, heel tof.

 photo MACHeirloom5_zpsef193cd6.png

Swatches van de oogschaduw, lipstick en lipglass!

 photo MACHeirloom6_zpsd83187ba.png

MAC Salon Rouge is een mooie matte rode kleur lipstick die heel elegant staat.

 photo MACHeirloom7_zpsf540452e.png

Echt een knaller van de collectie is Courting Chic, een prachtige rode glanzende lipgloss.

 photo MACHeirloom_zpsf494c657.png

Hier heb ik als basis Salon Rouge aangebracht en Courting Chic er overheen, heel erg tof!

 photo MACHeirloom2_zps1cc7feed.png

Ik vind de MAC Heirloom Mix kerstcollectie echt heel erg mooi, zelf wil ik denk ik nog wel een lipstick scoren en een prachtige blush. Ook kijk ik heel erg uit naar de producten van Rihanna. MAC Heirloom Mix is vanaf 6 november te koop bij de MAC verkooppunten en natuurlijk online. Wat zijn volgens jullie de it-items uit deze collectie die je nog graag wilt hebben?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Rood doet het altijd wel voor mij en al helemaal tijdens de feestdagen. Mooie foto’s ook zo met je mond dicht, je kan rood zeker wel hebben. xxx Lucinda

  2. Oh, wat een prachtige collectie! Hebben, hebben, hebben..! ;-) Ik vind met name de lipsticks erg mooi! Wat een leuke combi heb je gemaakt van de lipstick en lipgloss. De kleur knalt van je lippen.

  3. Wauw, rood staat je echt chique! Ik had nog wel graag een foto van de oogschaduw op je oog willen zien, hij ziet er op de swatch al zo mooi uit! X

  4. Hou op, schei uit.. Nog meer mooie lipsticks van MAC!! Weet je toevallig of Rebel dezelfde kleur is als de Rebel uit de vaste collectie?

  5. Wat ben ik blij dat de M.A.C store bijna zijn deuren opent in Brugge (West-Vlaanderen, België)! Nu kan ik het halen ipv altijd teleurgesteld te hoeven zijn :-)

  6. Vind het echt een hele mooie collectie! Ik ga sowieso de rode lipstick (sparks of romance) scoren en alle drie de lakjes! Salon rouge staat je heel mooi! Overigens is de collectie te koop vanaf 15 november en niet 6 november, just saying. :)
    liefs

    1. Dat klopte inderdaad tot vanochtend! Heb vanochtend het persbericht binnen gekregen dat het eerder verkocht gaat worden omdat de 6e ook de MAC store in Den Haag geopend wordt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *