Search
Close this search box.

MAC Haute & Lash mascara

Jullie hebben hem al in verschillende artikelen voorbij zien komen, alleen geen uitgebreide review. Dat had namelijk een reden omdat ik hem uittestte voor BeautyScene dus er niks zelf over mocht schrijven op mijn website. Zijn jullie benieuwd wat ik er echt van vond en nog 9 andere BeautyScene lezeressen? Kijk dan snel eventjes naar dit artikel voor de reviews en de bewijzende foto’s!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *