MAC Guo Pei Lipstick + Blush

 photo MAC Guo Pei2_zpsrhm7dbga.png

Op sommige producten word je gewoon meteen verliefd, dan kan de inhoud al weinig fout meer doen. Deze nieuwe MAC Guo Pei collectie is werkelijk waar adembenemend. Prachtige chique gouden verpakkingen met een stoffen opdruk die me meteen in Oosterse sferen brengt. Ik kreeg twee prachtige producten om te testen en aan jullie te laten zien.

 photo MAC Guo Pei3_zps6p3yrija.png

 photo MAC Guo Pei4_zpsg0y8azll.png

Echt waar, als ik naar deze prachtige verpakking blijf kijken moet ik mezelf even knijpen. Het is wel een uitgesproken verpakking waar je van moet houden, maar ik vind het echt helemaal geweldig. De verpakkingen zijn gemaakt van stevig goud aluminium en de print is gemaakt van stof die prachtig verwerkt is.

 photo MAC Guo Pei_zpstehqvqwl.png

De MAC Guo Pei collectie is gemaakt in samenwerking met de bekende Chinese couturier Guo Pei. Je raad het al, de stoffen opdrukken zijn natuurlijk ook zijn ontwerp. De collectie bestaat uit een heel uitgebreid assortiment met nog oogschaduw paletten, lipgloss, fluidline, en meerdere kleuren lipstick. Ik laat jullie een prachtige blush en lipstick zien.

 photo MAC Guo Pei5_zps5rlssvos.png

De lipstick die ik heb gekregen is de Ethereal Orchid, een prachtige oud rode kleur. Een vrij bijzondere kleur vind ik het ook want het is niet een kleur die je overal tegenkomt en meteen wil hebben. Daarom vind ik hem misschien wel zo mooi. Ook de blush is werkelijk waar een pareltje (alleen dan zonder parelglans want hij is matte).

 photo MAC Guo Pei6_zpss0eumxoq.png

De blush is heftig roze en heeft een mooie roze felle kleur zonder glitters. Het doosje heeft ook nog een handig spiegeltje zodat je hem onderweg makkelijk kan bijwerken met het bijbehorende spiegeltje. Wel zo handig dat je kan kijken waar je hem moet aanbrengen.

 photo MAC Guo Pei7_zpstsvblcgw.png

De Ethereal Orchid is hele fijne lipstick die heel gemakkelijk over de huid heen glijdt en een subtiele kleur achter laat met veel glans. De kleur is duidelijk zichtbaar, maar hij heeft geen hele heftige dekking. Het draagcomfort is daardoor ook heel groot, maar daar tegenover staat wel dat je hem wat vaker moet aanbrengen en snel vervaagd als je wat nuttigt.

 photo MAC Guo Pei9_zpsk8pftnbh.png

 photo MAC Guo Pei8_zpszbku9mpj.png

De blush is wel echt mijn favoriet als je er alleen maar naar kijkt. Red Water Lily is de kleur en ook meteen de heftigste kleur uit de collectie. Alleen ik vind hem op het eerste gezicht zo wel meevallen.

 photo MAC Guo Pei11_zpsficolgjf.png

Swatches! Zoals je ziet is de lipstick niet heel dekkend maar geeft wel goed wat kleur af. De blush heeft echt een knallende pigmentatie!

 photo MAC Guo Pei15_zpsmiy8ww2w.png

Ethereal Orchid op de lippen. Hij ziet er heel fris en bijzonder uit, een prachtige kleur vind ik het zelf.

 photo MAC Guo Pei12_zps0bqwh7rc.png

Tijd om de bijzonder mooie blush te gaan testen, hier mijn wang zonder blush.

 photo MAC Guo Pei13_zpslhtuehbc.png

En met de blush! Ik dacht dat ik hem heel subtiel had aangebracht, maar de blush is zo gepigmenteerd dat ik het in het vervolg nog subtieler moet doen. Gelukkig kun je het zo weer vervagen met je foundation kwast. Het geeft echt een prachtig effect kan. Ook vind ik het mooi dat deze blush eens geen shimmers heeft.

 photo MAC Guo Pei14_zpspuxpr1bd.png

Full face look met de twee producten. Ik heb de blush wat bijgewerkt met mijn foundation kwast maar toch blijft hij nog flink aanwezig, maar nu wel op een acceptabele manier. Ik vind hem nu erg mooi, een blush mag je van mij ook wel zien. De lipstick vind ik heel erg mooi en natuurlijk zeker iets wat bij mij past. Niet te opvallend, een mooie glans en een vrij unieke kleur.

 photo MAC Guo Pei1-_zpstdiwfutv.png

Deze twee producten uit de Guo Pei collectie van MAC zijn echt twee pareltjes, zowel de binnen- als buitenkant. Goedkoop zijn ze helaas niet want je betaald € 36,00 voor de blush en € 30,00 voor de lipstick. Maar toch vind ik het zijn geld waard, je krijgt er echt twee kwalitatieve en luxe producten voor terug. De collectie zou in september in de winkels en online te koop zijn, maar ik kan het daar nog niet vinden. We moeten dus nog even wachten, zeker is dat ze komen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  26 september 2015 at 15:27

  Mooie producten!

 • Reply
  manon
  26 september 2015 at 15:30

  Mooie producten! Zo wat een kleur komt er van de blush af!

 • Reply
  Engelina
  26 september 2015 at 15:33

  Wat top dat je deze producten hebt mogen ontvangen.
  Ik vind deze lipstick echt wel heel erg mooi.

 • Reply
  Femke
  26 september 2015 at 15:45

  Ik vind de producten erg mooi, tof vind ik ze (ook voor een LE) net iets te hoog geprijsd. Maar als ik een lipsticks kan bemachtigen komt deze ongetwijfeld in mijn stash haha!

 • Reply
  Tamara
  26 september 2015 at 15:48

  Mooi!!

 • Reply
  Melissa
  26 september 2015 at 16:05

  Wat een ontzettend gave verpakkingen!

 • Reply
  chucky1012
  26 september 2015 at 16:07

  Het ziet er prachtig uit!
  Alleen is het erg duur.

 • Reply
  Kirsty
  26 september 2015 at 16:18

  Wat een mooie producten! Vooral de blush vind ik wel erg mooi, alleen denk ik daar maar heel weinig van nodig heb. De andere blush uit deze collectie is misschien nog een betere match voor mij. Ik ben benieuwd wanneer deze collectie online komt! :)

 • Reply
  Willemse
  26 september 2015 at 16:54

  Je boft dat ze deze kleuren hebben opgestuurd want ze staan je echt heel mooi.
  Die verpakking, zonde om weg te gooien als het op is.
  Ik zou ze gewoon bewaren haha

 • Reply
  Mariëlle
  26 september 2015 at 17:08

  Oef ik vind de prijs wel hoog, daar zou ik het niet voor aanschaffen. Fijne review!

 • Reply
  Danielleeee
  26 september 2015 at 17:13

  Wat een prachtige producten !

 • Reply
  Lisa
  26 september 2015 at 17:36

  Wat een prachtige producten. Niet echt Mac-achtig vind ik, maar wel heel mooi. Leuk dat ze eens wat anders doen. En wauw…die blush is zo gepigmenteerd!

 • Reply
  Dionne
  26 september 2015 at 18:32

  Ik vind hem wel een beetje heftig, toch is die mooi! De verpakking is mooi!

 • Reply
  thebeautyblognl
  26 september 2015 at 19:18

  Mooie producten zeg!

 • Reply
  Bianca
  26 september 2015 at 20:36

  Oh wauw die blush zou ik alleen al kopen voor de verpakking en wellicht zou ik hem nooit gebruiken, zo mooi!

 • Reply
  Jana
  26 september 2015 at 21:05

  Ik vind de verpakking echt geweldig! De blush vind ik iets te heftig, maar de lipstick vind ik wel mooi :-)

 • Reply
  femketje
  26 september 2015 at 21:24

  gorgeous verpakking!

 • Reply
  Diana
  26 september 2015 at 21:45

  Wat een mooie verpakkingen! En ik ben helemaal verliefd op de lippenstift!

 • Reply
  BeautyOpinie
  26 september 2015 at 22:20

  Wauw, wat een pareltjes inderdaad! Alleen voor de verpakking zou ik al vallen :) Ik vind de kleur van de lipstick ook heel bijzonder, lekker fris, mooi!

 • Reply
  Mariska
  26 september 2015 at 23:08

  De blush heeft inderdaad wel heel erg veel pigmentatie, wow! Vind de lipstick wel weer heel erg mooi :)

 • Reply
  Linda
  27 september 2015 at 10:08

  Ik vind sommige dingen uit deze collectie erg mooi ga zeker proberen deze blush of een oogschaduw palet te bemachtigen.
  Klein dingetje: ik lees ‘zijn’ ontwerp maar Guo Pei is een vrouw. Misschien niet heel belangrijk, maar misschien wel leuk om te weten ;)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  27 september 2015 at 12:30

  Die verpakkingen zijn zo mooi en wat een prachtige lipstick zeg

 • Reply
  Nicole
  27 september 2015 at 14:07

  Wauw wauw wauw wat een prachtige producten!

 • Reply
  Jana
  27 september 2015 at 23:15

  De verpakkingen zijn echt prachtig maar de producten zelf spreken me niet zo heel erg aan en persoonlijk vind ik de prijzen ook net iets te hoog!

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  28 september 2015 at 10:14

  Wauw echt prachtig!

 • Reply
  priscilla
  28 september 2015 at 15:18

  De collectie is zooooo pretty, maar de prijzen… zo jammer! ik denk dat k vast gebonden moet worden aan een stoel als ze te koop zijn, want die blush.. need it!

 • Reply
  Bianca
  28 september 2015 at 19:17

  Die blush…wauw!

 • Reply
  Andréa
  28 september 2015 at 20:54

  Ik vind de blush er erg mooi uitzien! Wel vind ik het jammer dat de prijzen zo hoog zijn, maarja je betaalt natuurlijk wel voor die verpakking ;)
  x

 • Reply
  Nicole
  29 september 2015 at 21:19

  Geweldige verpakking! Wow wat een pigment heeft de blush!

 • Laat een reactie achter