Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Glamour Daze: Beauty Lipstick

Vanaf vandaag (3 november) ligt de nieuwe collectie van MAC weer in de winkels, namelijk de prachtige collectie Glamour Daze! In deze collectie zie je vooral de meisjes achtige en glamour kleuren terug. Een collectie die dus meteen mijn aandacht trekt en helemaal mijn ding is, helemaal als je de pers foto’s ziet! Vandaag laat ik jullie een prachtige lipstick zien uit deze geweldige collectie!

Zie je deze prachtige persfoto! Hier draagt het model ook de lipstick die ik aan jullie ga laten zien, namelijk Beauty! Ja, de lipstick heet echt beauty, toepasselijk want het is ook echt een beauty!

Nog even een overzichtje van de hele collectie!

En dan een paar shotjes van deze prachtige lipstick! Ik was weer eens aan het spelen met de macro lens en ik moet zeggen dat ik ze goed gelukt vind! Maar laten we het over de lipstick hebben. Het eerste wat me opvalt is dat de verpakking glimmend zwart is in plaats van matte zwart. En als ik dan de lipstick naar buiten draai komt me een prachtige lichtroze kleur tegemoet, ik moest er eventjes aan wennen maar vind het nu echt een prachtige kleur. De lipstick glijd echt over je lippen heen en laat een prachtige lichtroze kleur achter.

De lipstick voelt heel erg prettig aan op je lippen en blijft goed op zijn plek zitten, na een broodje zat het er nog zo goed als net aangebracht op. Mocht je toch nog wat meer eten dan zou je hem toch echt eventjes moeten bijwerken. Ook vervaagd hij in de loop van de dag wel een beetje.

En dan nog even full face, ik vind hem eigenlijk best wel goed staan!

Waarom zou je het kopen?
– Goede pigmentatie
– Voelt prettig aan de lippen
– Heeft een unieke kleur
– Eenmalig verkrijgbaar

Waarom zou het niet kopen?
– Je de kleur te gewaagd vindt
– Je € 21,00 te duur vind voor een lipstick

De MAC Glamour Daze Holiday collectie is vanaf vandaag (3 november) te koop bij alle MAC verkooppunten!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Aparte kleur, het heeft wel wat vind ik. Vooral op de persfoto’s is ie geweldig! Bij jou staat die ook erg leuk. :) Wat Yara zegt, een mooi nude kleurtje bij jou. Bij mij zal die misschien ook anders uitpakken..

  2. Het viel me gelijk op hoe mooi je foto’s zijn, complimentje! Ik vind hem je mooi staan!
    Nog wel heb ik even twee spellingsfoutjes, ‘De lipstick glijd echt over je lippen heen’ –> glijdT, ‘Ook vervaagd hij in de loop van de dag wel een beetje’ –> vervaagT. Ik hoop dat je het niet vervelend vind als ik dat zo zeg, ik weet dat jij er niet zo veel aan kan doen omdat je dyslexie heb, dus ik doe het alleen om je even te helpen omdat je voor de rest echt heel erg professioneel aan het bloggen bent :)

  3. Nude kleurtjes staan bij mij eigenlijk altijd raar.. Alsof ik gewoon geen lippen heb :’) Bij jou staat hij heel schattig! Wel een apart kleurtje joh, maar I like it :D

  4. Het is inderdaad een heftig kleurtje.. ook voor in de winter.! Denk dat hij je huid best wel bleekjes kan maken. Misschien een idee:? in de winter met een gloss erover heen. :)

  5. Erg leuke kleur! Of het mij zou staan.. ik denk het niet! Ben vrij bleek van mijzelf en dan zo een lichte kleur op mijn lippen. Ik vind de kleur opzich erg mooi en staat je ook super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *