Search
Close this search box.

MAC Fluidline Brow Gelcrème

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme7_zps6ece71df.png

Als ik in Amsterdam ben loop ik graag altijd eventjes door de Kalverstraat heen en dan loop ik wel eens wat winkels binnen. Laatst bezocht ik ook een MAC counter en kwam daar een nieuwe display tegen met wenkbrauw producten, daar was ik wel benieuwd naar! Ik heb een hele vette huid en een wenkbrauwpotlood of poeder smelt er dan heel snel af. Mijn oog viel dus eigenlijk meteen op deze waterproof gelcrème voor je wenkbrauwen.

De collectie bestond uit een Fluidline Brow Gelcrème en een vloeibare wenkbrauwgel om de wimpers op zijn plek te houden. Ik koos voor dit product omdat ik graag wat invulling van mijn wenkbrauwen wil. Mijn wenkbrauwen zijn zo ongeveer zwart van zichzelf en daarom zie je de witte stukjes huid daar extra goed doorheen en deze teken ik graag bij. Omdat dit product waterproof is beviel het me al meteen!

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme2_zpsd6c3114b.png

De MAC Fluidline Brow Gelcrème is verkrijgbaar in drie verschillende tinten: Dirty Blonde, Redhead en Deep Dark Brunette. De kleuren zeggen het eigenlijk al wel voor wie wat geschikt is. Ze verpakking is te vergelijken met de gewone en welbekende MAC Fluidline, hij is ook net zo groot.

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme1_zps263689ec.png

Jullie hadden trouwens ook gelijk, eenmaal aan de MAC kwasten begonnen en je kan niet meer stoppen, daarom kocht ik ook dit 208 liner kwastje erbij. Ik testte hem eventjes en ik kon meteen het verschil merken met mijn andere vergelijkbare kwasten, deze is veel steviger en heeft een mooie dunne lijn waardoor je hem heel precies kan gebruiken. Ik ben dus heel erg blij met deze nieuwe aanwinst!

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme3_zps0de4049e.png

Ik vroeg om wat advies bij de MUA welke kleur is moest nemen, ik neigde eerst zelf meer naar de donkere Deep Dark Brunette kleur omdat mijn wimpers natuurlijk erg donker zijn en mijn haar ook. Maar toch raadde hij mij de Dirty Blonde aan, omdat deze toch al wel erg gepigmenteerd was en de andere kleur zou mij een heel hard gezicht geven, daar was ik ook niet naar op zoek. Dus daarom ben ik bij deze kleur terecht gekomen. Ik testte het eerst eventjes op mijn hand en hij zat meteen zo vast als een huis, ik had meteen alle vertrouwen in dit product.

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme4_zps2f63a876.png

Het product zit in een standaard MAC verpakking en heeft dezelfde grootte als alle andere Fluidlines van MAC. Alleen deze heeft een speciale substantie voor de wenkbrauw. Ook raad ik je niet aan deze als eyeliner te gebruiken – kan natuurlijk wel – want deze is niet zo dekkend als een eyeliner, maar dat wil je voor je wenkbrauwen natuurlijk ook niet.

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme5_zpsc27b49f6.png

De MAC Fluidline Brow Gelcrème geeft je wenkbrauw een perfecte vorm en doordat je hem heel makkelijk kan aanbrengen kan je er zelf een hele mooie wenkbrauw mee tekenen zonder dat het gaar uitlopen door de waterproof formule. Ook met mijn vette huid blijft hij perfect zitten – maar ik moet er natuurlijk niet aan gaan zitten -. Het potje zit echt tot de rand toe vol en je hebt maar een klein beetje nodig voor je wenkbrauwen, dus ik weet zeker dat je echt heel erg lang met dit potje gaat doen.

Swatches, het is een hele mooie subtiele bruine kleur dat ideaal is voor je wenkbrauwen. Voor echte blonde dames denk ik zelfs dat hij een beetje te donker is, maar voor de meiden met donkerblond of bruin haar zou het er fantastisch uitzien. De gel droogt ontzettend snel waardoor hij meteen perfect op zijn plek blijft zitten. Ook de 208 kwast werkt hier natuurlijk aan mee, daarmee kan je hem perfect in het model brengen zoals jij het hebben wilt.

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme11_zpsaec90a87.png

Wenkbrauw zonder make-up.

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme12_zps6441f8b2.png

Wenkbrauw met de MAC Fluidline Brow Gelcrème.

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme9_zpsab0a55ce.png

Full face zonder een wenkbrauw product.

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme10_zpscf70d700.png

En met product, ik zie een subtiel verschil waar ik echt heel blij mee ben. Ik heb natuurlijk al vrij opvallende en donkere wenkbrauwen dus opzich hoeven ze van mij er niet uit te knallen, een subtiele opvulling vind ik al voldoende. En dat zie je heel goed, de witte gaten zijn verdwenen en opgevuld met een subtiele en natuurlijke bruine kleur. En wat ik het fijnste vind aan dit product dat het echt goed gedurende de dag blijft zitten, niet gaat vervagen, geeft niet af en ook niet gaat vlekken en dat is voor mij een heel groot pluspunt, want dat deden de potloden en poeders bij mij niet.

 photo MAC-Fluidline-Brow-Gelcreme6_zpsd5052bce.png

Ik ben echt blij dat mijn zoekende ogen mij hebben geattendeerd op dit fantastische product, ik ben er echt ontzettend blij mee. Het is nu 11 uur ’s avonds en het zit er nog perfect uit, mijn foundation is helemaal weggesmolten en ziet er niet geweldig meer uit, maar mijn wenkbrauwen wel. Omdat dit een gelimiteerde collectie is vroeg ik of het opgenomen werd in het vaste assortiment en dat wordt het! Dat is goed nieuws, ook na de leuke display kan je het gewoon nog kopen.

De MAC Fluidline Brow Gelcrème is voor € 18,00 te koop en de MAC 208 kwast voor € 22,00. Beide producten zijn in de MAC Pro Stores en Counters te koop maar natuurlijk ook online in hun webshop!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Ik was heel benieuwd naar de Anastasia DipBrow, maar nadat ik laatst hoorde dat die kleuren erg warm en geel waren, ben ik mijn zoektocht toch maar gaan vervolgen. Deze ziet er echt ontzettend fijn uit, dus misschien dat ik binnenkort eens een bezoekje aan MAC breng en kijk of het wat voor me is. Fijne review!

 2. Wat lijkt me dit een super handig product! Ik ben eigenlijk nog helemaal niet op de hoogte van gelcrèmes maar volgens mij is het echt een uitkomst voor de meiden met een vette huid!

 3. Ik gebruik altijd poeder, maar zo’n product heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Weet alleen niet of ik het aan ‘durf’ om direct zo’n duur product te kopen voor iets wat ik nog niet ken.

 4. Ziet er heel erg goed uit! De kleur kiezen lijkt me ook moeilijk met zulke donkere wenkbrauwen, zwart is inderdaad te maar bruint lijkt al snel te licht. Ik vind dit eigenlijk wel heel goed kunnen, je maakt ze iets bruiner maar mensen zien toch nooit het voor- en na-effect zo onder elkaar en als ik mijn eigen wenkbrauwen invul worden ze ook wel een iets andere kleur. Mooi effect!

 5. Fijne review, persoonlijk vind ik deze kleur niet geschikt voor jou. Wellicht was de donkere kleur natuurlijker geweest, je kan het altijd met een lichte hand aanbrengen.

 6. Wat een mooi product! Ik vind alleen de kleur niet helemaal bij de kleur van je wenkbrauwen passen. Het spijt me..Misschien dat dit door het lichtinval op de foto’s komt?

 7. ik heb zelf een heel goedkoop potloodje waarmee het prima gaat :P deze lijkt me ook wel fijn maar als dat al de kleur is voor blond haar dan is die veelte donker voor mij.

 8. Ahhhh dit is mijn kleur! Ik had een perfect wenkbrauwpotlood in dirty blonde maar die hebben ze gediscontinued. Ben dus heeeel erg benieuwd naar dit product!

 9. Ik wist niet dat MAC een gelcreme voor wenkbrauwen verkocht! De volgende keer als ik bij MAC ben, moet ik zeker even naar dit product kijken.

 10. Ziet er een goed product uit! :-)
  Ikzelf gebruik eigenlijk nooit extra producten voor mijn wenkbrauwen omdat ik ze sowieso al vrij opvallend vind!

 11. Zelf gebruik ik liever een poeder + gel combo, maar op zich klinkt dit zeker niet slecht. Het resultaat is ook heel naturel.

 12. Ziet er echt geweldig uit! Ik gebruik nu het palletje van Catrice, maar daar ben ik nu eigenlijk wel op uit gekeken.

 13. Oh dit is mooi zeg. Als ik naar de VS ga dan ga ik hem eens bekijken. Tot nu toe heb ik de poeder van Catrice die me heel goed bevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *