MAC Fluidline Blacktrack

Een prachtige wing van eyeliner vind ik dus echt prachtig! Ik ben jaloers op de skills van Vera Camilla en alle andere bloggers die een prachtig lijntje kunnen trekken. Ik ben namelijk het persoon die dat die niet kan, dus met andere woorden, ik koop maar gewoon geen eyeliner want ik kan er toch niks van. Maar ik zie het steeds vaker en steeds meer en ik vind het echt geweldig, ik wil dat ook kunnen. En ja kunnen zonder te oefenen werk niet, dus vandaar mijn eerste gel liner!

Misschien denken jullie nu, waarom MAC? Nou dat is eigenlijk heel simpel, ik was in Groningen met bezoekster Kim en daar stonden we dan bij de MAC, ik heb dan altijd zo een drang om iets te kopen maar wat wist ik niet. Nou ja dan neem ik meer een fluid liner mee naar huis. Ik kwam dus thuis met een prachtige gel eyeliner in de kleur Blacktrack, de naam zegt het al het is een gewone zwarte eyeliner.

De gel eyeliner zit echt een in schattig klein potje, met een inhoud van 3 gram. Het is niet echt ontzettend veel, maar volgens mij doe je er echt ontzettend lang mee (als het niet zo is, zeg het dan in de comments). Of hij fijner is dan andere eyeliners weet ik niet, omdat ik er gewoon niet meer heb. Ja ik heb er sinds een week eentje van Essence van de Naventurista collectie, maar die vind ik eigenlijk net zo fijn.

Wel maakt deze eyeliner echt een prachtig gepigmenteerd zwart lijntje, dat scheelt dan weer wel, want volgens mij doet lang niet elke eyeliner dat, en deze glijd ook echt heerlijk over mijn oogleden heen! Wat ik echt wel een pluspunt vind. Hij blijft de hele dag ook perfect zitten met een oogschaduw basis met oogschaduw eronder. En hij heeft aan het einde van de dag ook niet een dubbel eyeliner, daarmee bedoel ik dat hij is af gaan geven op je ooglid. Al met al ben ik dus ontzettend tevreden over deze eyeliner en ik denk dat er nog veel kleuren gaan volgen. Alleen of die van MAC gaan volgen weet ik niet, want die van Essence vind ik net zo fijn en het scheelt me teveel in prijs.

Ik heb voor deze eyeliner namelijk € 17,50 betaald maar ik heb al geruchten gehoord dat MAC zijn prijzen heeft verhoogd en hij nu dus voor € 18,00 te koop is, dus kijk de verkoper niet raar aan als je er 18 euro voor moet betalen. In tegenstelling tot 3 euro voor een fijne Catrice of Essence liner.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Manon
  23 september 2011 at 11:04

  Het potje zelf lijkt kleiner dan ik dacht! Ik vind hem ook best prijzig, dat zou ik er niet voor over hebben.. Die van catrice is prima, daar hou ik het ook bij haha.

 • Reply
  Daniëlle
  23 september 2011 at 16:15

  Ziet er goed uit! Is deze heel zacht? Die van Essence vind ik wat te zacht, stoor me er heel erg aan want ik krijg klontjes daardoor :P

  • Reply
   Aranka
   23 september 2011 at 16:16

   Hij is iets minder zacht dan die van Essence

 • Reply
  Sharon
  23 september 2011 at 16:21

  Hij lijkt me wel heel erg fijn! Is ie waterproof? Ik heb een waterproof gel eyeliner van Essence en die vind ik ook super fijn!

 • Reply
  Niess
  23 september 2011 at 18:35

  Heb gister de lasting drama gel liner van Maybelline gekocht. En die is trouwens ook heel erg fijn… Blijft ook de hele dag zitten, zelfs zonder basis.. En je krijgt er ook geen dubbele eyeliner mee.
  Is trouwens mijn eerste eyeliner, ik kan namelijk ook geen lijntjes zetten, en met deze gel liner en kwastje werkt het prima..Erg fijn dus!

 • Reply
  Paola
  23 september 2011 at 19:30

  Ziet er erg mooi en fijn uit, maar ik hou het toch maar bij de lagere prijsklasse!

 • Reply
  charile
  23 september 2011 at 19:55

  Ziet er fijn uit, maar hou het toch bij Essence en Catrice ;)
  x

 • Reply
  Nannick
  23 september 2011 at 21:15

  Ziet er goed uit, alleen ik ga er niet zoveel geld aan uitgeven terwijl ik de gel liner van Catrice ook goed vind ;)

 • Reply
  LottedeJ
  23 september 2011 at 21:17

  Het lijkt me een fijne gelliner, maar niet persé fijner dan die van Catrice. Dan geef ik mijn geld liever uit aan lipsticks van MAC ofzo ipv zoiets :)

 • Reply
  Cynthiiaa
  23 september 2011 at 23:39

  Hij lijkt mij heel erg fijn, ik vind de dekking ook goed!

 • Laat een reactie achter