MAC Flamingo Park Collection

MAC Flamingo Park Collection

Ik keek met smart uit naar deze collectie, Flamingo Park van MAC. Een collectie vol met snoepige roze kleuren lipstick, lipgloss, blush en ga zo maar door. Ik ben gek op roze kleuren make-up dus ik was echt dolenthousiast over deze collectie. Tot mijn grote verbazing kreeg ik ook een aantal dingen thuis gestuurd en die laat ik met veel liefde aan jullie zien!

MAC Flamingo Park Collection

MAC Flamingo Park is een schattige en poppige collectie met vooral heel veel roze kleuren. Het is een vrij uitgebreide collectie met ontzettend veel items. Wil je even je geheugen opfrissen met wat je allemaal in deze collectie kan vinden? Dan verwijs ik je even door naar dit artikel. MAC Flamingo Park ligt na verwachting 5 maart in de winkels en zal zoals gewoonlijk wel een paar dagen eerder online verschijnen. Hou dus rond die datum goed de site in de gaten, want ik verwacht dat deze collectie hard gaat lopen.

MAC Flamingo Park Collection

Van het PR bureau kreeg ik drie verschillende producten, een lipstick, lipgloss en een mooie blush. Flamingo Park heeft de standaard verpakkingen van merk zonder verdere poespas, dat vind ik ook wel weer eens leuk. Zo passen ze perfect bij de rest van je MAC stash. Het eerste wat je natuurlijk opvalt zijn de roze kleuren, want daar moet je wel van houden bij deze collectie.

MAC Flamingo Park Collection

Ik werd verwend met een felle matte lipstick in de kleur Be Silly, een mooie nude liplgoss met de kleur Such Sweeties en een lief roze blush met de naam What I Fancy. Ik raad je wel even de kleuren in het echt goed te bekijken of swatches op te zoeken. Ik vind de echte kleuren nogal afwijken van de PR beelden. Dat om teleurstellingen te voorkomen. Maar ik ben zeker niet teleurgesteld, de kleuren zijn echt fantastisch.

MAC Flamingo Park Collection

MAC Be Silly Matte Lipstick – € 19,50

Steeds vaker durf ik fellere kleuren lipstick te dragen. Het is niet zo dat ik het dagelijks thuis draag, maar mocht ik de deur uit gaan naar Amsterdam of naar een feestje of iets dergelijks stift ik mijn lippen steeds vaker met een felle kleur lipstick. Wat betreft lipstick is roze mijn favoriete kleur dus ik was ook ontzettend blij met deze kleur. Be Silly is een echte knallende kleur en heeft wel iets weg van fuchsia roze.

MAC Flamingo Park Collection

MAC Sush Sweeties Cremesheen Glass – € 21,00

Hou je niet zo van opvallende lippen of wil je gewoon een kleurtje voor elk moment van de dag? Dan is de Sush Sweeties lipgloss zeker iets voor jou. Het is een hele lichte melkachtige dekking met een hele subtiele blauw/paarse shimmer die je amper terug ziet op de lippen. En de lipgloss van MAC vind ik altijd zo lekker ruiken naar vanille.

MAC Flamingo Park Collection

MAC What I Fancy Blush – € 22,50

Zo op het eerste gezicht lijkt dit een hele lichte blush met een snoepige roze kleur. Maar op de wangen is daar eigenlijk vrij weinig van terug te zien, het is namelijk een vrij aanwezige kleur als je hem gewoon aanbrengt. What I Fancy is een normale poeder blush zonder shimmer. Een perfecte basic als je het mij vraagt. Sinds dat ik hem heb gebruik ik hem ook regelmatig.

MAC Flamingo Park Collection

Hier zie je swatches van de drie producten. Links de knallende matte lipstick Be Silly. In het midden de subtiele lipgloss in Such Sweeties en helemaal rechts de prachtige blush in What I Fancy. Alle producten hebben een perfecte pigmentatie, alleen de intensiteit van de kleuren is bij elk product anders. Ik kan niet wachten de producten op mijn gezicht te testen.

MAC Flamingo Park Collection

Mijn wang zonder enig product.

MAC Flamingo Park Collection

Mijn wang met de What I Fancy blush. Zoals je ziet geeft de blush zeker wel kleur af en geeft het een mooie en warme gloed aan mijn wangen. Ik vind het effect echt heel erg mooi. Ik vind het ergens ook wel fijn dat hij geen shimmers heeft. Tegenwoordig vind ik het leuker die toe te voegen met highlighter.

MAC Flamingo Park Collection

MAC Flamingo Park Collection

Such Sweeties is een melkachtige lipgloss die niet een hele nette dekking geeft, soms een beetje vlekkerig. Van veraf is het een mooie lipgloss, maar van dichtbij zie je hem wel vlekken en in de lijntjes trekken. Dat vind ik jammer. Voor de rest voelt hij heerlijk zacht en comfortabel aan op de lippen.

MAC Flamingo Park Collection

MAC Flamingo Park Collection

En dan natuurlijk de knaller Be Silly, een prachtige matte lipstick! Ik vind deze kleur echt prachtig. Zie je trouwens die mooie roze en gezonde gloed op mijn wangen, de blush ziet er ook echt top uit! De MAC Pink Flamingo collectie moet vanaf 5 maart in de winkels liggen, hebben jullie nog wat op de wishlist staan? Ik zit nog te kwijlen bij een aantal lipsticks en blushes.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  chucky1012
  16 februari 2016 at 06:28

  Het zijn stuk voor stuk prachtige voorjaars- en zomerse kleuren!
  Ik zal er zeker iets van shoppen…..
  De lipstick staat je goed.

  Xoxo

 • Reply
  Elles
  16 februari 2016 at 07:06

  Wat weer een leuke collectie van Mac! Ik vind de lipgloss niet zo aantrekkelijk, maar de blush en lipstick, wauw! Zo mooi, en wat staan ze je geweldig!
  Liefs,
  Elles

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  16 februari 2016 at 08:01

  Heel mooi! Vooral bekend blush en de lipstick spreken me erg aan!

 • Reply
  Esther
  16 februari 2016 at 08:29

  Leuke review! Erg schattige producten, lief met al dat roze.
  Wat heb je trouwens mooie foto’s gemaakt zo met die achtergrond!

 • Reply
  Inaya
  16 februari 2016 at 09:08

  Nice, zeker die blush…

 • Reply
  Mariëlle
  16 februari 2016 at 09:23

  Ik vind de blush en lipstick erg tof, hooo ik heb zo’n zin in de lente!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  16 februari 2016 at 09:26

  Wauw, vooral de blush vind ik heel erg gaaf! Ik moet iets uit deze collectie scoren!!

 • Reply
  Varenka W
  16 februari 2016 at 11:10

  Wat staan die lipstick & blush je goed :-)
  Dit is al een echte zomer look, i looooooove en het staat je nu al prachtig.
  Goede review, want ben nu zeker nieuwsgierig geworden.

 • Reply
  jeapiebel
  16 februari 2016 at 12:15

  Een prachtig matte lipstick! Al is het aan de lijn trekken. Mooie collectie zeker de blush.

 • Reply
  suzan
  16 februari 2016 at 12:34

  oef wat een felle kleuren zeg! lipstick vind ik echt prachtig! Blush is voor mij net iets te fel denk ik!

 • Reply
  femketje
  16 februari 2016 at 14:26

  OMG die lipstick <3

 • Reply
  Laura J
  16 februari 2016 at 15:21

  Die blush staat je mooi!

 • Reply
  Manon
  16 februari 2016 at 17:29

  Leuke collectie. Ik vind de blush mooi staan!

 • Reply
  priscilla
  16 februari 2016 at 18:11

  Ik kan niet wachten tot deze collectie eindelijk te koop is. Ik wil een lipstick en blush scoren, maar ben er nog niet over uit welke kleuren het gaan worden. Fijne review!

 • Reply
  robin
  16 februari 2016 at 18:51

  ik vind die lipglass mooi, ik houd van zo’n milky finish <3

 • Reply
  Mariska
  16 februari 2016 at 20:25

  Ahh die lipstick vind ik super mooi!

 • Reply
  Ilona
  16 februari 2016 at 20:26

  Waaaauw, die lipstick is echt geweldig! X

 • Reply
  Dionne
  16 februari 2016 at 21:58

  Oeeeh! Wat een mooie producten!

 • Reply
  Jorinde
  16 februari 2016 at 22:34

  Wat een prachtige producten! De blush en lippenstift hebben echt zulke mooie kleuren! Perfect voor de lente!

 • Reply
  Mieke
  17 februari 2016 at 09:36

  Ik wil zeker wat van deze collectie! Sowieso een lippenstift en deze blush is ook echt mooi! Wat leuk dat je dit ontvangen hebt. Heerlijke producten voor lente en zomer

 • Reply
  Nicole
  17 februari 2016 at 15:00

  Leuke producten. Vooral de blush vind ik erg mooi!

 • Reply
  Evelien
  17 februari 2016 at 23:18

  Ohhh ik vind ze alle drie zo mooi! Vooral die lipstick staat je supergoed. De blush is ook een snoepje zeg!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  19 februari 2016 at 14:40

  Die lipstickkleur lijkt mij ideaal voor de aankomende lente!

 • Laat een reactie achter