MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

MAC zou begin juli met deze prachtige felgekleurde collectie komen. Ik had dit dus nog even uitgesteld om te reviewen en wat ziet mijn oog ineens, dat het allang op de MAC website te koop is, heel vaag. Maar goed, ik wil jullie deze prachtige collectie en vooral erg mooie lipsticks niet ontnemen. De MAC Fashion Pack is een collectie met vooral lekker veel gekleurde items en de lipsticks zijn denk ik toch wel het hoogtepunt.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

Hier een klein overzicht van de hele collectie, twee prachtige oogschaduw paletten, een eyeliner in drie verschilende kleuren, vier verschillende lipsticks en twee kleuren nagellak. Persoonlijk vind ik de twee roze/rode kleuren lipstick mooier dan die ik heb gekregen maar deze twee zijn toch ook wel erg tof. De collectie is dus nu al te koop via de website van MAC en volgens het persbericht ligt het vanaf 2 juli bij alle MAC verkooppunten.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

Goed! De lipsticks hebben natuurlijk weer een prachtig doosje waar ze in verpakt zitten. Eigenlijk ziet het er niet zo bijzonder uit, maar het is natuurlijk wél MAC. Altijd als ik een doosje van MAC zie wordt ik toch een beetje hebberig. Laten we snel naar de inhoud gaan kijken.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

Dat zijn gewoon de standaard MAC hulzen. MAC heeft niet uitgepakt met deze collectie door andere verpakkingen te kiezen, nee gewoon lekker standaard. Maar misschien werd het allemaal anders een beetje teveel aangezien de kleuren ook al erg aanwezig zijn in deze collectie.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

De hulzen van MAC vind ik nog steeds mooi, maar wel een beetje gek. Mijn fantasie maakt er echt allemaal gekke gedachten gangen bij. Maar de verpakking is wel praktisch, stevig en compact. Ik vind het soms alleen jammer – omdat ik zoveel MAC lipsticks heb – dat ik ze niet uit elkaar kan houden door iets. Dan moet je toch echt naar de naam kijken voordat je weet welke je hebt.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

De twee kleuren die ik heb gekregen zijn het ene uiterste en het andere uiterste. Een hele mooie zachte nude tint met de naam Pressed & Ready en de knallende paarse kleur met de naam Stylist’s Tip. De paarse kleur doet me een beetje aan Heroine denken, maar deze beide varianten zijn echt glanzend. Nu we het daar toch over hebben, ik snap de naam The Matte Lip niet helemaal, want de kleuren zijn totaal niet matte, gek.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

De kleuren zijn beiden mooi maar beiden ook erg gewaagd. Het mag dan tegenwoordig helemaal in zijn nude en paarse lippen, het is toch altijd wel even een dingetje om het dan ook daadwerkelijk te dragen en er de deur mee uit te gaan. Zelf heb ik dat probleem in ieder geval wel, helemaal in het boeren Zwolle waar ze je meteen aankijken alsof je een clown bent.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

De lipsticks hebben een ruime inhoud van 3 gram wat normaal is voor een lipstick. Naar mijn mening doe je er echt tijden mee want ik heb nog nooit een MAC lipstick opgemaakt of je moet hem echt al dagelijks gebruiken en hem meerdere malen aanbrengen, dan zal het misschien lukken.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

Omdat de lipsticks niet matte zijn, zijn ze heerlijk zacht van structuur en glijden als zachte boter over de huid heen. De pigmentatie is dekkend, maar niet dekkend dekkend als jullie begrijpen wat ik bedoel. Het is eigenlijk de typisch glanzende lipstick kleur die wel veel kleur afgeeft maar niet 100% dekkend is.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

En hier zie je dan de swatches. Links moet je even goed kijken maar dat is Pressed & Ready de nude tint en rechts hebben de Stylist’s Tip wat een knallende paarse kleur is. Ik moet zeggen dat ik een paarse kleur lipstick steeds toffer ga vinden.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

Pressed & Ready

Deze kleir is echt heel nude bij mij en kleurt bijna mee met mijn eigen huidskleur. Hij brengt super makkelijk aan en voelt erg comfortabel. Maar omdat hij zo zacht en comfortabel is trekt hij ook in de lijntjes en dat vind ik er wat minder mooi uitzien.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

Stylist’s Tip

Dit is echt een prachtige kleur en ik ga dit ook echt steeds meer waarderen. Deze kleur trekt niet in de lijntjes en laat een prachtige warme paarse kleur achter. Ook accentueert hij geen velletjes of laat je tanden geler lijken.

MAC Fashion Pack The Matte Lip Lipsticks

Stiekem ben ik ook nog heel benieuwd naar de andere twee roze/rode kleuren uit de collectie, maar die zullen wel hard gaan. Als ik nog in de buurt kom van een MAC verkooppunt ga ik zeker eventjes kijken. De lipsticks kosten € 19,50 per stuk en zijn dus nu al via maccosmetics.nl te koop. De verwachting is dat het 2 juli bij alle MAC verkooppunten te koop is, maar dat zeg ik dan maar onder voorbehoud, misschien is dat toch ook ineens eerder.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 juni 2016 at 08:37

  Wauw….
  Die paarse kleur staat je zo mooi!

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  21 juni 2016 at 09:03

  die paarse tint is gaaf :D

 • Reply
  manon
  21 juni 2016 at 09:07

  Wat een leuke collectie! De lipsticks zijn inderdaad niet matte, wat gek van de namen.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 juni 2016 at 09:26

  Wat stom van de naam inderdaad. Toffe collectie, al zijn deze twee kleuren niet echt iets voor mij!

 • Reply
  Hilde
  21 juni 2016 at 09:26

  Ik heb mijn oog al laten vallen op een mooi oogschaduwpalette ;-)

 • Reply
  Natasja
  21 juni 2016 at 10:09

  Mooie collectie al zou ik zelf niet zo’n felle kleuren dragen. Ik vind de paarse lipstick je geweldig staan!

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  21 juni 2016 at 10:10

  Hmm deze kleuren zijn niet voor mij weggelegd! Die paarse kleur staat je wel echt tof!

 • Reply
  Varenka W
  21 juni 2016 at 10:22

  Duidelijk niet de eenige die dit vind……maar wow wat staat die paarse kleur je waanzinnig goed! Zeker vaker dragen :-) Deze gaat direct op mijn (veeels te lange) wishlist.

 • Reply
  Maaike
  21 juni 2016 at 10:28

  Die nude roze tint ziet er wel mooi uit, maar ik denk niet dat ik die ga halen. Die is dan weer iets té nude. Maar wel leuk dat MAC ook zulke ‘gewaagde’ lipsticks uitbrengt :)

 • Reply
  Mariska
  21 juni 2016 at 10:59

  Oeh die paarse vind ik op zich wel mooi!

 • Reply
  Merel
  21 juni 2016 at 11:20

  die paarse kleur is mooi! de ander wat minder, vind ik.

 • Reply
  Danielle
  21 juni 2016 at 11:52

  Wauw die paarse kleur is heel mooi ! Staat je ook goed :)

 • Reply
  Astrid
  21 juni 2016 at 12:25

  Die nudekleur vind ik wel een beetje teleurstellen. De paarse is wel heel gaaf.

 • Reply
  Nienke
  21 juni 2016 at 12:56

  Oeh, die paarse is leuk!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  21 juni 2016 at 22:27

  Hmm nee niets voor mij. De eerste keer dat ik een mac collectie niets vind. Het paarse staat je wel

 • Reply
  Nicole
  22 juni 2016 at 15:20

  De paarse tint is echt mooi!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24 juni 2016 at 12:54

  De nude kleur is niets voor mij maar de laatste vind ik wel mooi

 • Laat een reactie achter