Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Faerie Whispers Foiled Shadow & Cremesheen Glass

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Het nieuwe jaar begint goed met heel veel nieuwe MAC collecties, waaronder de Faerie Whispers. Een collectie met lieve en fantasierijke kleuren die eigenlijk voor iedereen heel erg goed kunnen. Ik ontving een prachtige chremesheen glass en een fonkelende oogschaduw met een bijzondere opdruk. Ik was heel erg benieuwd naar beide items. Het zijn dan wel geen vernieuwende of bijzondere producten, maar de kleur is wel erg mooi!

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Let your innocence roam free. Transcend seasons with charmed hues inspired by the secret, wondrous world of fairies. Eyes flutter impishly in new Foiled Shadows, in luminous wet or dry shades that flicker like morning mist. Feathery pinks for cheeks brighten the day, imbuing you with a spritely glow. Cast a spell with rosy metallics for nails and pearl-lit nudes for lips, spinning glamour ‘til the moon turns to sun.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

De collectie is vanaf deze week te koop en bevat zeker heel wat mooie producten. Ik kreeg de bijzondere Foiled Shadow in de kleur Fairy Land en de Chremesheen Glass in de kleur Calypso Beat. De collectie bestaat vooral uit wat natuurlijke en warme tinten die niet al te veel opvallen. Als je dus van subtiele make-up houdt van goede kwaliteit, dan is deze collectie zeker wat voor jou. Helemaal met het voorjaar in het vooruitzicht!

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

De collectie is voorzien van de standaard MAC verpakkingen die ik helemaal prima vind. De producten zien er gewoon mooi en stijlvol uit, de verpakkingen zijn ook nog eens lekker stevig en degelijk in gebruik. De oogschaduw is aan de grote kant met haar formaat, maar zo komt het mooie patroontje wel goed tot zijn recht.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

In de collectie vind je acht verschillende kleuren Foiled Shadows en ik heb dus de kleur Fairy Land, wat een soort van warme champagnekleur is die natuurlijk als oogschaduw dient, maar je hem eigenlijk ook best als een mooie highlighter kan gebruiken! Het is een mix van gouden en zilveren glitters, ik vind hem heel bijzonder.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Als je de kleur aanbrengt op de oogleden zul je meteen zien dat het niet echt een oogschaduw is die we kennen van MAC. Het pigment is wel goed, maar het is geen intense kleur, het is meer een oogschaduw die het ‘folie’ effect wil geven aan je oogleden met een bijzondere glans. Daarom denk ik dat hij ideaal en heel erg mooi is als highlighter, ook voor je wangen.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Naast de Foiled Shadow heb ik ook nog een Cremesheen Glass gekregen in de kleur Calypso Beat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit meer lipgloss draag, maar als ik deze zie begint het wel weer te kriebelen, wat een prachtige nude tint! De lipgloss heeft een hele subtiele shimmer die de kleur net wat bijzonderder maakt. De nude perzikkleur zal velen goed staan, ik voorspel dan ook dat ik deze kleur veel in het voorjaar ga dragen.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

De verhalen die ik altijd hoor over de MAC lipgloss is dat ze vrij plakkerig zijn, maar nu moet ik zelf zeggen dat ik dat heel erg vond meevallen. De lipgloss brengt heel makkelijk aan en twee applicaties zijn genoeg voor beide lippen. Hij verdeelt makkelijk en ruikt naar de typische MAC vanille geur. Ondanks dat hij niet heel erg plakkerig is blijft hij best goed zitten. Na het eten van mijn boterhammen zat hij er nog best goed op!

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Links zie je de Foiled Shadow die nog best wel een warme gloed heeft met zilveren en gouden shimmers, erg mooi! De Cremesheen Glass heeft een mooie glans en de kleur komt goed over. Het is niet echt een dekkende kleur, maar wel erg mooi!

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Close-up van de Cremesheen Glass op de lippen. Hij heeft een semi-dekking en trekt wel een klein beetje in de lijntjes. Subtiel zie je de shimmers zitten, maar het effect is wel mooi natuurlijk met een mooie glans.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion
Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Full face zorgen de producten voor een hele natuurlijke look. De oogschaduw is amper zichtbaar maar geeft we even wat extra’s aan je oogleden. Je kan hem natuurlijk ook verwerken in een look met meerdere kleuren, maar ik wilde jullie even goed de oogschaduw op zich laten zien. Dus wat ik al zei, hij zou ideaal zijn werk doen als highlighter. De Cremesheen Glass ziet er van een afstandje echt heel erg mooi en natuurlijk uit met een gezonde glans.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Ik vind de producten van de MAC Faerie Whispers die ik heb getest mooi en heel erg draagbaar, maar ze zijn niet vernieuwend of heel bijzonder. Als je gewoon opzoek bent naar een basic lipgloss met een mooie natuurlijke kleur. Zoals ik al aangaf is de collectie vanaf nu online en in de MAC counters en stores te koop. De MAC Foiled Shadow kost € 22,50 en de MAC Cremesheen Glass kost € 21,00. Hebben jullie al iets gekocht van deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. De kreukelpatroon op de oogschaduw ziet er best leuk uit. De kleur is ook mooi. Maar zo te lezen zal ik hem ook als highlighter gebruiken. Ik draag zelf persoonlijk amper lipgloss. Daarom heb ik hier niet zo veel te zeggen.

  2. Nee ik heb nog niets van deze collectie. Ik vind hem zeker mooi. En ben ook echt benieuwd naar de oogschaduw. Maar op een of andere manier nog niet toe aan de lichte lente kleuren :-)

  3. De oogschaduw vind ik heel mooi, is wel iets wat ik zou willen kopen! De lipgloss is niet echt iets voor mij, maar wel een mooi nude kleurtje :) Mooi review!

  4. Mooie producten, hoor veel goede verhalen over de oogschaduws van deze collectie! Heb het bij twee blushes en een iredescent powder gelaten (:

  5. Wauw wat een mooie foto’s! De oogschaduw is vrij wel voor elke oog look te gebruiken of als highlighter! De lipgloss is mooi voor elke dag maar zou ik zelf niet zo snel kopen.

  6. Ik ben niet echt blow’n away. De lipgloss trekt te veel in de lijntjes en de oogschaduw is ontzettend subtiel. Best mooi, maar wel enorm veel geld voor zo’n subtiele en niet echt bijzonder product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *