Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Ellie Goulding Patentpolish Lip Pencil

 photo MAC Ellie Goulding_zpstsyjs0xf.png

So love me like you do, love me like you do. Love me like you do, love me like you do. Touch me like you do, touch me like you do. What are you waiting for? Dit liedje gaat nog steeds elke dag door mijn hoofd heen, fantastisch nummer! Maar wat nog leuker is, is dat Ellie Goulding een samenwerking heeft met MAC en vanaf januari de prachtige collectie in de winkels ligt. Ik laat jullie nog even de hele collectie zien en review de Patentpolish Lip Pencil.

 photo MAC Ellie Goulding10_zpszri375g1.jpg

Hou je van natuurlijke tinten dan is deze collectie zeker iets voor jou! De Ellie Goulding collectie van MAC gaat vanaf 9 januari in de verkoop bij de stores en counters en online zullen ze wellicht iets eerder te koop zijn. Ik ga zeker nog even voor de lipsticks kijken! Hier nog even een kort overzicht van alle producten uit de collectie. Zijn ze niet prachtig?

 photo MAC Ellie Goulding11_zps0mlym4th.jpg

MAC Ellie Goulding Powder Duo Blush – € 28,00

 • I’ll Hold My Breath

MAC Ellie Goulding Lustre Drops – € 20,00

 • Pink Rebel

 photo MAC Ellie Goulding12_zpsafoztd3p.jpg

MAC Ellie Gouldig Halcyon Palette – € 43,00

 • Days
 • Nights

 photo MAC Ellie Goulding13_zpskugdtnm5.jpg

MAC Ellie Goulding Lipstick – € 21,50

 • Only You
 • Without Your Love

MAC Ellie Goulding Plushglass – € 23,00

 • Explosion
 • Goodness Gracious

MAC Ellie Goulding Patentpolish lip pencil – € 23,00

 • Innocent
 • Revved Up

 photo MAC Ellie Goulding14_zpssnfo1vcr.jpg

MAC Ellie Goulding Lashes – € 12,50

 • Lashes 20
 • Lashes 30

 photo MAC Ellie Goulding15_zpsnl7niw42.jpg

MAC Ellie Goulding Brushes

 • 129 Poeder en blush – € 37,00
 • 217 Blending brush – € 22,00
 • 209 Eyeliner – € 22,00

Bron persbeeld: Chicprofile

 photo MAC Ellie Goulding1_zpsk1pzdaio.png

Daar is ‘ie dan, de (een hele mond vol) patentpolish lip pencil in de kleur Revved Up. Een hele mooie zachte koraal tint die eigenlijk iedereen perfect zou moeten staan.

 photo MAC Ellie Goulding2_zpszqbpqb1y.png

Ik ben gek op lipsticks in deze vorm. Het moge duidelijk zijn dat ik geen kampioen lipstick aanbrengen ben en met zo een handige pen gaat het allemaal net even wat makkelijker. De verpakking is heel degelijk en stevig, zoals we van MAC gewend zijn. Aan de onderkant van de verpakking kun je zien welke kleur de lipstick heeft en is ook meteen een handige draaidop waarmee je de lipstick mee omhoog en omlaag kunt draaien.

 photo MAC Ellie Goulding3_zpsak3lrjop.png

Voor de rest vinden we eigenlijk niet zoveel informatie op de verpakking. Als je hem een kwart slag draait zie je hoe het product heet en de naam daarvan. En voor de rest is de lipstick mooi bedrukt met het Ellie Goulding logo.

 photo MAC Ellie Goulding5_zps5dlrnqda.png

Ik wist het stiekem al van de persafbeeldingen, maar toch was ik nog een beetje verrast door de vorm van het lip pencil. Normaal heeft het een spitse vorm van een potlood en deze is rond afgebogen. Gelukkig is het helemaal niet vervelend aan te brengen en lijkt het een beetje alsof je een lippenbalsem aanbrengt op de lippen.

 photo MAC Ellie Goulding6_zpst9rvxiwv.png

Nu we het toch over een lippenbalsem hebben, zo voelt het ook echt. De structuur is echt te vergelijken met een lippenbalsem en brengt ook net zo makkelijk aan op de lippen. De lipstick heeft niet echt een intense kleur dus mocht je iets naast je lippen stiften zie je daar eigenlijk helemaal niets van terug. Hij is daarom echt heel makkelijk in gebruik. Dus ben je net zo onhandig met lipstick zoals mij, dan is dit wel iets!

 photo MAC Ellie Goulding7_zps5lzls7op.png

Maar het swatchen vond ik de lip pen stiekem wel een beetje tegenvallen, ik had wel iets meer kleur dan dit verwacht. De kleur is ontzettend mooi, maar ik vind hem wel heel erg subtiel. De kleur heeft een mooie natuurlijke glans en als je heel goed kijkt heeft hij een warme gouden gloed.

 photo MAC Ellie Goulding8_zpsp09x5mp0.png

En dan op de lippen doet hij eigenlijk niet gek veel. Je ziet hem zeker wel zitten (vooral in de lijntjes), maar het is geen wereld van verschil. Mijn lippen zijn iets warmer van kleur en hebben een mooie glans en gloed.

 photo MAC Ellie Goulding9_zpshfcnvyef.png

Maar toch vind ik hem erg full-face toch weer heel erg mooi uitzien! Hij draagt trouwens ook erg prettig, echt alsof je een lippenbalsem op hebt die net even íets plakkeriger is dan een echte lippenbalsem. Dit zorgt er ook voor dat hij beter blijft zitten. Maar als je toch wat meer hebt gegeten dan alleen een klein koekje moet je hem wel even bijwerken.

 photo MAC Ellie Goulding4_zpsyrympjcy.png

Uiteindelijk vind ik hem heel erg mooi, maar stiekem had ik iets meer kleur verwacht. De MAC Patentpolish Lip Pencil van Ellie Goulding in de kleur Revved Up is te koop voor € 23,00 en is vanaf 9 januari te koop bij de MAC Stores, Counters en natuurlijk online in verschillende webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

 1. Ik sluit me aan bij de rest, mij te veel geld daarvoor! Heb net de beauty powder en spellbinder blush van de faery collectie gehaald, die vind ik wel t geld waard, ze zijn erg mooi!

 2. He wat jammer, ik had hoge verwachtingen van dit product. Vooral de kleur(en) leken mij erg mooi, helemaal mijn ding. Maar hier ga ik geen 23 euro voor betalen. Ben nu wel nieuwsgierig naar de 2 paletten.

 3. Ik ga dan toch voor een budget product met een soortgelijk effect! Ach, het blijft ook een beetje de ‘heb’- factor wanneer MAC een nieuwe collectie uitbrengt!

 4. Hmm ik vind hem mooi maar ook niet super bijzonder qua kleur. Ik ben wel heel benieuwd naar de paletten en stiekem wil ik ook nog een blending kwast van Mac. Die heb ik ook nog steeds niet namelijk…

 5. Collectie is zeker interessant met beroemdheid. Merk verkoopt merk dat is slim, maar nu even afwachten hoe de kwaliteit gaat worden. Deze lipstick mag voor mij wat meer pigment, omdat ik donkerder lippen heb. 

 6. Tja.. Best een mooi product maar niet iets heel speciaals. Zeker geen lip product waar ik €23,00 voor neer zou leggen. Ik vind de lipsticks van deze collectie er wel echt prachtig uit zien. Wat een beauty’s zijn dat!

 7. Ik had hem veel gepigmenteerder verwacht! Een labello heeft nog meer kleur dan dit ;-) dan koop ik voor dat geld liever een nieuwe lipstick van MAC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *