MAC Electric Wonder Face Palette & Lipstick

Automatische concepten

Vorige week liet ik jullie de MAC Electric Wonder collectie zien, de zomercollectie van MAC waar ik heel erg hebberig van werd. Wat mij als eerst opviel zijn de prachtige verpakkingen van deze collectie. Namelijk roze marmer gecombineerd met goud. Maar ook de inhoud sprak me heel erg aan, hele mooie producten voor alledaags gebruik.

Automatische concepten

Ben je benieuwd naar de hele MAC Electric Wonder collectie, check dan even mijn preview van de collectie. De collectie ligt nu in de winkels en is volgens mij best populair. Al heb ik het idee dat de MAC collecties tegenwoordig niet meer zo hard gaan als vroeger.

Van de collectie heb ik een prachtige matte lipstick gekregen en het face palette met daarin verschillende kleuren highlighter, blush en bronzer met een glittertje.

Automatische concepten

Ook de binnenkant van de producten zijn prachtig zoals ik al zei. Ze hebben een prachtige luxe vormgeving en de kleuren die MAC voor deze collectie gebruikt zijn heel erg draagbaar. Wel vind ik het jammer dat de verpakkingen heel goedkoop aanvoelen. Het is van heel licht plastic gemaakt en dat vind ik wel jammer. Aan de andere kant is het weer een stuk lichter in je tas.

Automatische concepten
Automatische concepten
MAC Electric Wonder
MAC Electric Wonder

MAC Electric Wonder Ignite Wonder Face Palette – € 39,50

Als eerst laat ik jullie het Ignite Wonder Face Palette zien met daarin zes verschillende kleuren. Van links naar rechts zie je de kleuren en swatches van: Wonder Who?, Some Kind Of Wonderful, Any Wonder, Girl Wonder, Seven Wonders en Wonder Year.

Alle kleuren hebben een shimmer finish en zijn goed gepigmenteerd. Het knalt er niet vanaf zoals een oogschaduw zou doen maar dat hoeft ook niet voor mij op mijn wangen. Het leuke is dat je de verschillende kleuren goed met elkaar kan combineren voor een complete look.

Wel vind ik de pans wat aan de kleine kant voor een grotere kwasten. Zelf heb ik wel een wat grotere kwast voor bronzer en die past net niet lekker. Gelukkig pakt de kwast wel gemakkelijk het product op zonder losse poeder af te geven.

De kleuren hebben een mooie dekking op het gezicht en zijn goed met elkaar en de huid te blenden. Wil je het allemaal wat intenser? Dan zijn ze ook goed op te bouwen in intensiteit.

Al met al vind ik het een heel erg mooi en compleet palette, maar als ik eerlijk ben niet meteen iets waar ik voor naar de winkel zou rennen. Komt ook puur omdat ik best wel veel vergelijkbare producten al heb en je dan meteen aan een palette vast zit met kleuren die je misschien minder zou gebruiken. Maar mocht je nog opzoek zijn naar dit soort kleuren en wil je daar ook graag een palette van? Dan is dit zeker geen miskoop!

MAC Electric Wonder
MAC Electric Wonder
MAC Electric Wonder

MAC Electric Wonder Natural Born Leader Matte Lipstick – € 19,50

De Electric Wonder collectie van MAC heeft diverse lipsticks in de collectie zitten en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk was van de kleuren, ze zien er echt ontzettend mooi uit! Zelf heb ik de kleur Natural Born Leader gekregen die een matte finish heeft.

De kleur is een mix tussen donkerrood en bruin, ontzettend mooi. Een nude tint die even wat extra’s heeft maar voor elke gelegenheid kan. De lipsticks van MAC vind ik altijd heel erg prettig en deze zeker ook. Hij brengt gemakkelijk aan, laat een prachtige kleur achter en staat al zeg ik het zelf gewoon heel erg mooi.

MAC Electric Wonder
MAC Electric Wonder Face Palette & Lipstick

Het leuke aan de Electric Wonder collectie is dat het hele mooie producten zijn (bedoel het zijn echt pareltjes voor op je make-up tafel) en dat ze ook nog eens heel erg draagbaar zijn. Met deze twee producten, wat mascara en wenkbrauwpoeder is mijn look compleet. Ik ben er echt heel erg blij mee.

MAC Electric Wonder

Mocht je iets van de collectie willen hebben moet je snel zijn, het is te koop bij de Douglas, de Bijenkorf en Hudson’s Bay. 

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Kelly
  6 juli 2019 at 09:02

  Ik vind ze beide prachtig! Ik heb zelf één van de oogschaduw palettes aangeschaft.

 • Reply
  rachel
  6 juli 2019 at 09:41

  beiden super mooi!! en inderdaad lijkt wel of het terug loopt, voorheen was iedereen into mac en nu is het minder en zie je veel ct en dior ect voorbij komen

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  6 juli 2019 at 12:56

  Wow wat een prachtig palette, zowel binnen als buitenkant!

 • Reply
  Didi
  6 juli 2019 at 13:27

  Jammer de lipstick is helaas al uitverkocht.

 • Reply
  Sanne
  6 juli 2019 at 13:45

  Vind de kleur lippenstift je echt heel mooi staan! Ook een kleurtje die bijna overal wel bij staat. Ik ben zelf nooit zo van dit soort palettes, omdat er dan meestal toch een kleurtje bijzit dat je minder gebruikt, al ziet dit er wel prachtig uit.

 • Reply
  Tessa
  6 juli 2019 at 20:25

  de lipstick is echt prachtig

 • Reply
  Kim
  7 juli 2019 at 14:31

  Beide zien er erg mooi uit! Al is het alleen al de vormgeving. De lippenstift vind ik vooral erg mooi, de oogschaduw zal ik zelf niet zo snel dragen denk ik.

 • Reply
  Nicole
  7 juli 2019 at 16:13

  Wat een leuke collectie is dit zeg. Hele mooie verpakkingen. Ik moet zeggen dat ik het palette niet snel zou kopen omdat ik het toch ietwat basic vind en niet vaak zo’n type palette gebruik. Maar de lipstick daarentegen vind ik echt prachtig!

 • Reply
  Milou
  8 juli 2019 at 08:54

  Supermooi! Ik ben ook echt een sucker voor mooie verpakkingen hahaha, dus daar scoren ze al op. :p

 • Laat een reactie achter