Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Divine Night MSF’s, Lipstick & Eyeshadow

 photo MAC2_zpsf0089c68.png

Eindelijk heb ik ze binnen, mijn pareltjes uit de kerst collectie van MAC, de Divine Night collectie. Een prachtige collectie met rijke en warme kleuren. In blushes, lipstick, eyeliners, eyeshadows en prachtige mineralize skinfinishes. Ik had al wat thuis gestuurd gekregen, maar ik kon mezelf niet inhouden ook het één en ander zelf te bestellen.

 photo MAC1_zps00e00f7a.png

“De nacht heeft zo haar geheimen. M∙A∙C vangt het moment waarop flitsende lichten een grenzeloze luxe onthullen die alleen kan worden beschreven als goddelijk. Prachtige kleuren in rijke finishes vragen om een avondje in de spotlights. Geniet van de nacht en laat de duisternis haar geheimen houden.”

Alsdus MAC over deze prachtige collectie. Ik bestelde twee prachtige mineralize skinfinishes en een lipstick (waarvan ik dacht dat hij meer roze zou zijn) en die prachtige oogschaduw had ik al. Kijk dus snel mee naar de swatches van de producten.

 photo MAC4_zpsfe6fc3f2.png

MAC Divine Night Mineralize Eyeshadow Until Dawn

Deze prachtige duo oogschaduw heeft twee natuurlijke tinten, een prachtige highlighter met iets wat grotere glitters en een mooie bruine of taupe achtige kleur die je daarna prachtig in de crease kan aanbrengen. Perfect voor een hele natuurlijke look als je daarvan houdt.

 photo MAC7_zps41ae4031.png

De bruine kleur heeft een ontzettend goede pigmentatie alleen de goudkleurige highlighter vind ik persoonlijk een beetje tegenvallen. De oogschaduws zijn ook best wel hard vind ik zelf, niet echt lekker romig.

 photo MAC14_zpsc44f30fc.png

Op het oog zie je er ook niet heel veel van terug. De bruine tint zie je wel wat meer, maar op het ook valt de pigmentatie vind ik toch een beetje tegen.

 photo MAC5_zps2b6da1ca.png

MAC Divine Night Mineralize Skinfinish Scene To Be Seen

Dit is toch wel als je het mij vraagt het pareltje van de collectie, samen met de andere prachtige mineralize skinfinish die je zometeen zien. Een prachtige misterieuze kleur roze met een paarse gloed om het helemaal af te maken.

 photo MAC9_zpsbe7fef9b.png

De mineralize skinfinish is echt onwijs goed gepigmenteerd en ziet er geweldig uit. Ik denk dat dit nog wel eens mijn favoriete blush kan worden de aankomende tijd.

 photo MAC13_zps2937105b.png

Ziet hij er niet prachtig natuurlijk uit? Sorry trouwens voor de blauwige foto’s, het licht was echt ontzettend slecht, baal er echt van! De producten en swatches zijn in het echt nog veel mooier!

 photo MAC6_zps74eafe65.png

MAC Divine Night Mineralize Skinfinish Perfectly Poised

Ik twijfelde op ik deze moest nemen, maar eenmaal opgedaan was mijn twijfel helemaal verdwenen, wat een prachtige kleur. Ideaal te gebruiken als bronzer of highlighter. Of als een subtiel bruin kleurtje als je ze beiden door elkaar heen gebruikt. Een echte musthave voor je make-up collectie.

 photo MAC8_zpsb6db4bf5.png

Mooie hightlighter kleur met een parelmoeren glans en een prachtige en goed gepigmenteerde bruine kleur. Samen word het een fantastische kleur die je altijd kan dragen.

 photo MAC12_zps9d7de45d.png

<3, zie je die mooie shimmer?

 photo MAC3_zpsb836a1e8.png

MAC Divine Night Lustre Lipstick Flairy For Finery

Eigenlijk dacht ik, aan de kleur op internet te zien en swatches op Amerikaanse blogs dat hij nude zou zijn maar toch ook wel duidelijk roze, dat was hij dus niet. Het is echt een nude kleur met een klein beetje een roze ondertoon. Wel een beetje balen toen ik die kleur zag. Die lipsticks staan me namelijk niet fantastisch, maar ik was toch benieuwd hoe die zou gaan staan.

 photo MAC10_zpsf14a7736.png

Nude, ja echt nude. Want je ziet alleen de glans terug op mijn hand.

 photo MAC11_zps483210a9.png

Hmm, ik weet het niet, vind hem wel erg licht. Misschien moet ik er nog aan wennen, maar heel erg mijn kleur is het niet. Jammer dat hij niet iets meer roze is van kleur. Maar misschien ga ik hem nog leuk vinden!

 photo MAC_zps48c78c05.png

Mineralize Eyeshadow: € 22,50
Mineralize Skinfinish: € 29,50
Lustre Lipstick: € 20,-

Dit waren mijn MAC Divine Night producten, in de collectie zitten nog veel meer prachtige producten. Benieuwd naar wat er allemaal nog meer is, kijk dan eventjes op de website van MAC waar je het ook meteen kan bestellen. Willen jullie nog items hebben uit deze mooie kerstcollectie?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Mooie producten! Ik heb ook 2 msf’s en een lipstick van de lijn.
    Alleen ik heb Scene to be Seen en Centre of Attention. De lipstick die ik aangeschaft heb ik private party! Echt een prachtige collectie :)

  2. Prachtige producten. Ik heb een mooie blush gekocht in talk of the town die ik als supermooie highlight ga gebruiken. Verder vind ik de lipstick die je hebt gekocht echt heel erg gaaf. En hij staat je ook erg mooi hoor! :)

  3. De MSF zijn echt prachtig <3 Als er een collectie uitkomt van MAC kijk ik meteen meestal naar de MSF's, want dat zijn altijd de plaatjes van de collectie.

  4. Mooie producten joh! Ik vind dat jij de lipstick prima kan hebben hoor. Misschien ben je dit soort tinten niet zo gewend, maar staan zeker niet verkeerd, gewoon vaker proberen! :) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *