MAC Dainty blush

Sinds vorige week donderdag heb ik er echt een nieuwe liefde bij, namelijk mijn MAC blush in de kleur Dainty. Vorige week donderdag was ik in Amsterdam en kon het natuurlijk niet laten om naar de MAC counter te gaan in de Bijenkorf. Ik werd er erg vriendelijk geholpen en vroeg aan de medewerker wat een mooie blush voor mij was die goed bij mijn huidskeur paste. Hij adviseerde mij deze aan en had hem erg mooi bij mij aangebracht. Toen ik het zag was ik helemaal verliefd! Ik moest hem mee naar huis nemen!

Deze blush is een erg natuurlijke blush, die perfect bij mijn huid past. Het geeft mij echt een naturel look. Waar ik zelf heel erg van hou! Het is een roze blush met glittertjes erin. Niet een hoeveel glitter dat je gelijk een discobal lijkt maar gewoon heel subtiel! Zoals je op de foto hieronder kan zien. Je hebt ook maar heel erg weinig nodig omdat hij erg veel pigment afgeeft. Allemaal heel erg positief dus!

Het enige nadeel aan de blush vind ik dat die enorm veel losse poeder afgeeft als ik mijn kwast erdoor heen haal. Maar goed, dat moet ik dan maar voor lief nemen. Het is echt een prachtige kleur die geweldig bij mijn huid matcht. Het is een blush van MAC die veel mensen in hun bezit hebben, omdat hij heel erg natuurlijk is! Hieronder nog een swatch op mijn pols. Mijn gezicht is nu heel erg rood, dus kan er niet echt een mooie foto van maken jammer genoeg.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Pretty Beauty Land
  27 augustus 2010 at 11:20

  Wauwww hij is echt zooo mooi!

 • Reply
  anne
  27 augustus 2010 at 15:10

  loveee
  zodra ik in a’dam ben
  ga ik ook mac spullen halen!

 • Laat een reactie achter