Search
Close this search box.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

In samenwerking met Caitlyn Jenner heeft MAC echt een prachtige lipstick uitgebracht. En het is niet zomaar een lipstick, het is een lipstick waarbij de opbrengst naar het MAC AIDS Fund Transgender Initiative gaat. Ze hadden geen beter iemand kunnen kiezen om mee samen te werken dan Caitlyn natuurlijk. En mocht je het niet om het goede doel willen doen, doe het dan om de lipstick, want die is echt prachtig.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

Voor wie Caitlyn Jenner niets zegt, wellicht ken je dan Bruce Jenner. Dat was ze namelijk vroeger, maar na haar comming out op 50 jarige leeftijd dat ze als vrouw verder wilde gaan is het Caitlyn geworden. Een prachtig verhaal waar MAC meer aandacht aan wil geven, vandaar deze prachtige samenwerking met één lipstick waar dus de hele opbrengst naar het goede doel gaat.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

Wie deze lipstick wil bemachtigen hoeft niet meteen naar de winkel te rennen, want hij is namelijk alleen maar online te koop in de MAC webshop. De lipstick heeft niet zoals de VIVA GLAM lipsticks een bijzondere huls, het is gewoon de standaard MAC verpakking.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

De lipstick heet Finally Free wat ik een hele mooie naam vind met natuurlijk een achterliggende boodschap. Ik heb de lipstick gekregen dus vandaar dat er sample op staat, bij de echte versie is dat natuurlijk niet.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

In het doosje vinden we de gewone en klassieke MAC lipstick verpakken die ik er altijd een beetje mysterieus uit vind zien, maar daar ben ik vast de enige in. De lipstick heeft een inhoud van 3 gram wat een mooie inhoud is, daar doe je zeker een tijdje mee. Alhoewel dit een hele mooie dagelijkse kleur is, die zal dus sneller op gaan ;).

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

Het is een crèmesheen lipstick die een prachtige glans en kleur geeft. MAC omschrijft de kleur als ‘mid-tone rosy nude’. Je kan de kleur een beetje vergelijken met een mix van Mehr en Faux alleen dan glanzend in plaats van matte. Als je het dus met deze twee populaire kleuren kan vergelijken snap je wel dat dit ook een hele populaire kleur gaat worden.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

Ik vind de kleur echt heel erg mooi en staat ook echt perfect bij mij. De kleur is net even wat donkerder dan mijn eigen lipkleur en geeft daarom wat meer diepte aan mijn gezicht. De glans maakt het natuurlijk helemaal af en laat het fris en vriendelijk ogen.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

De MAC lipstick heeft natuurlijk weer de bekende vanille geur en glijdt echt als boter over je lippen heen. Ja, ik vind MAC wel een van de fijnste merken qua lipstick.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

De lipstick is niet geheel dekkend maar een beetje sheer. Dat vind ik helemaal niet erg, dat vind ik met deze kleur en finish eigenlijk wel heel erg mooi. Gelukkig geeft hij nog ruim genoeg kleur af voor een mooie look.

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

En op ziet hij er echt fantastisch uit! Dit is echt zo een lipstick die je elke dag wilt dragen, maar ook kan dragen. Het is geen gekke of opvallende kleur, maar een lieve kleur die altijd kan en ook niet snel zal misstaan. Ja, deze lipstick moet je zeker bemachtigen als dat nog kan!

MAC Caitlyn Jenner Finally Free Lipstick

De MAC Caitlyn Jenner Finally Free Crèmesheen Lipstick is exclusief online te koop in de webshop van MAC voor € 19,50. Wees er snel bij want de lipstick is echt prachtig en dus vast en zeker heel erg geliefd!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

36 reacties

 1. Oj jee al veel over gelezen, moet nu echt maar eens op gaan schieten dus met bestellen.
  Fijne review en mooie foto’s heb je ook weer gemaakt zeg.
  THNX voor de reminder!
  Kleur staat je onwijs goed trouwens.
  Een echte allemans vriendje zo te zien.
  Fijne dag , geniet er weer van.

 2. Hij lijkt inderdaad heel erg op Mehr maar die gebruik ik zo graag dat ik ook graag Finally Free had gewild. Helaas is hij al uitverkocht op de Belgische site!

 3. Het is mijn kleur niet, maar het staat je goed. Jammer van de dekking. Bijzonder dat zij ook een eigen lipstick heeft. Was ik maar zo beroemd. :-)

 4. De naam voor deze lipstick is inderdaad goed gekozen. Ik vind de kleur prachtig, maar het ‘m ietsje donkerder verwacht. Tof dat de opbrengsten hiervan naar het goede doel gaan.

 5. Naast het mooie doel is dit inderdaad een prachtige lipstick. Wat staat ie je mooi! Ik had hem ook graag besteld maar ik was helaas te laat :( Ik blijf de site van Mac in de gaten houden in de hoop dat ‘ie op de een of andere manier toch nog te bestellen is haha

 6. Ik wilde hem heel graag hebben hij is zo mooi! op de dag van uitbrengen was hij al direct uitverkocht…. zo jammer! ook voor het Aids fund Transgender. Hoop echt dat hij in de vaste collectie komt.

 7. ‘Ze hadden geen beter iemand kunnen kiezen om mee samen te werken dan Caitlyn natuurlijk’

  Agree to disagree. Laverne Cox was al een betere keus geweest… of een onbekende transgender

 8. De kleur staat je erg mooi! Voor mijzelf vind ik hem iets te sheer, daar houd ik niet zo van. De gedachte achter de lipstick vind ik erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *