Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Brooke Shields Artful Lipglass

 photo MACBrookShieldsLipglass_zps8da93613.png

Vanaf eind oktober vinden we de prachtige Brooke Shields collectie bij MAC die uitsluitend in de webshop van MAC verkocht gaat worden en bij de Bijenkorf MAC counters. Ik kijk al een hele tijd uit naar deze collectie, want deze collectie heeft prachtige warme kleuren die voor iedereen goed draagbaar zijn en dat fantastische oogschaduw palette! Vandaag laat ik jullie de Artful lipglass zien, een prachtige nude lipgloss!

 photo MACBrookShieldsLipglass5_zps5d7c5fdd.png

We hebben er een tijdje op moeten wachten – en moeten er helaas nog steeds op wachten – maar eind oktober komt de collectie echt! Je kan het niet bij elk verkooppunt vinden maar alleen bij de MAC counters in de Bijenkorf filialen en in de webshop van MAC zelf.

 photo MACBrookShieldsLipglass4_zps71956912.png

Ik vind de vormgeving van de Brooke Shields producten heel erg mooi, totaal niet MAC. Ze zijn vrij strak en vierkant qua vorm, je herkent MAC er echt niet in terug, maar dat vind ik ook wel weer eens leuk. Natuurlijk is de kwaliteit wel zoals we gewend zijn van MAC. De verpakkingen vind ik heel subtiel, alleen op de dop staat aangegeven dat het om een Brooke Shields product gaat.

 photo MACBrookShieldsLipglass3_zps64dab334.png

MAC loopt dit keer ook niet echt te koop met zijn merk, het staat heel subtiel aangegeven bovenop de dop met een oranje vakje wat kenmerkend is voor de Brooke Shields collectie. Het oranje vierkantje vind je op elk product uit deze collectie terug.

 photo MACBrookShieldsLipglass1_zps5ff61f83.png

De binnenkant is wel typisch MAC, de applicator is zoals we die kennen van MAC en vele andere merken, hier is dus niets bijzonders aan. De lipgloss ligt lekker in de hand en brengt gemakkelijk aan met de applicator.

 photo MACBrookShieldsLipglass6_zps40a9f4d0.png

Wel is de lipglass vrij drik waardoor je hem echt over je lippen heen moet trekken en hem in drie etappes moet aanbrengen. Dit kun je een voordeel en nadeel noemen want hij blijft wel veel beter zitten dan een andere lipgloss. Hij plakt een klein beetje op je lippen maar je merkt het bijvoorbeeld wel als er een haar in vast zit dat je deze niet heel gemakkelijk even uit je lippen trekt. De kleur vind ik erg mooi, nude koraal!

 photo MACBrookShieldsLipglass7_zpsd7367758.png

Aangebracht op de lippen zie je bij mij vrij weinig terug van de kleur omdat hij erg op mijn eigen lipkleur lijkt. Maar ik vind hem wel heel erg mooi! Hij glanst prachtig en geeft mijn lippen net wat extra’s! Wel zie je hier dat hij een beetje in de fijne lijntjes trekt, maar zelf heb ik daar niet echt een probleem mee.

 photo MACBrookShieldsLipglass8_zps3228055f.png

Full face met de lipglass, ik vind hem echt heel erg mooi! Ik weet zeker dat ik deze vaak ga dragen!

 photo MACBrookShieldsLipglass2_zps2d339dd9.png

De MAC Brooke Shields collectie is vanaf eind oktober te koop bij de Bijenkorf MAC counters en online in de webshop van MAC voor € 26,00. Niet heel goedkoop voor een lipgloss, maar dan heb je wel een hele mooie die beter blijft zitten dan andere glossjes!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Zeker een mooie gloss, maar om de één of andere reden trekt deze collectie mij niet. Ik richt mij nog even op de Rocky Horror Picture Show lipsticks. xxx Lucinda

  2. Ik vind em net iets te neutraal om er die prijs aan te geven.. Ik kan meer mijn geld geven aan van die knallende lipsticks :-D Maar ben wel heel benieuwd naar de collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *