MAC Beauty Powder Snowglobe

Sorry voor het late artikel vandaag, maar ik heb het echt heel druk met school en werken op het moment en ’s avonds is het gewoon echt niet meer mogelijk om goede foto’s te maken dus de artikelen worden een beetje minder en de foto’s ook. Dus al aller eerst sorry daarvoor. Maar we gaan het nu hebben over dit prachtige product, een beauty powder van MAC. Beauty powders zijn alleen met LE collecties te verkrijgen bij de MAC dus bijzonder zijn ze zeker, als je benieuwd bent naar deze kijk dan snel eventjes mee.

De verpakking is weer anders dan alle andere standaard verpakkingen van de MAC, deze is namelijk helemaal van glimmend zilver. Ik vind dit er echt mooi uitzien en ook erg toepasselijk voor de kerst!

Ook heeft dit MAC product een mooi wit doosje, maar toch stiekem vind ik het zwarte doosje mooier dan dit witte doosje, dit oogt toch een beetje goedkoop.

En dit is het product dan zelf, een prachtige highlighter. Jammer dat de foto’s niet goed gelukt zijn door het licht en je nu waarschijnlijk denkt, zo geweldig is het nou ook weer niet. Maar ik wou eigenlijk die van Chanel uit de kerst collectie hebben, maar 55 euro voor een poedertje met glittertjes ging me eigenlijk toch echt veelte ver. Dus daarom is het dit prachtige product maar geworden.

Het is een behoorlijk stijve poeder, dus als je er met de kwast overheen gaat heb je geen last van fallout of dat soort dingen en dat vind ik zelf wel heel erg prettig. Hij is erg subtiel en dat vind ik eigenlijk zo mooi aan deze poeder. Ik heb hem sinds ik hem heb echt elke dag gebruikt en ben er dus ook heel erg blij mee! Ook handig is dat er een spiegeltje in het doosje zit, dus je zou hem ook nog eens handig mee kunnen nemen voor onderweg!

En dan nog een swatch, helaas was het licht echt helemaal verkeerd dus ik krijg het er niet goed op. Het lichte gedeelte is de highlighter.

Ik ben er echt ontzettend blij mee en het ziet er ook erg mooi uit op het gezicht als ze zon erop staat. De Beauty Powder is nu in de MAC counters en stores te koop voor 23 euro dacht ik. Ze hebben er ook nog een prachtige bronzer van, dus als je daar naar op zoek bent zit je ook helemaal goed!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Paola
  15 november 2011 at 13:09

  Heel mooi, maar ook erg duur! Ook al is het maar de van die van chanel

 • Reply
  Hermina
  15 november 2011 at 13:13

  Wauuww alleen jamer dat het zo duur is;(

 • Reply
  Kelly
  15 november 2011 at 13:18

  Prachtige highlighter!

 • Reply
  Paulien
  15 november 2011 at 13:52

  Echt een heel mooi product! Wel aan de dure kant..

 • Reply
  Manon
  15 november 2011 at 14:22

  Mooi het witte doosje zeg! Beetje jammer dat hij zo prijzig is.. Ik draag zelf ook nooit highlighters, ik glim zelf al genoeg (vette huid he..) haha

 • Reply
  Samantha
  15 november 2011 at 14:24

  Deze is zo mooi! Mijn nieuwe favoriet!

 • Reply
  charile
  15 november 2011 at 15:53

  Ziet er super mooi uit!

 • Reply
  Nannick
  15 november 2011 at 16:40

  Ziet er mooi uit <3 Alleen beetje jammer van de prijs.

 • Reply
  roos
  15 november 2011 at 17:40

  Ik vind hem mooi maar ik zie het speciale er niet echt van in. Ik gebruik sowieso geen highlighter dus zal niet snel voor deze gaan :)

 • Reply
  FrouFrouBeauty
  15 november 2011 at 19:03

  Het oogt heel mooi maar ik gebruik het eigenlijk niet vaak

 • Reply
  Cynthiiaa
  15 november 2011 at 20:25

  Hij oogt inderdaad goedkoop, maar het heeft ook wel wat. Een prachtige highlighter met een witte verpakking, like it!

 • Reply
  Jorna
  16 november 2011 at 11:22

  Ik vind hem in de pann mooier dan op de swatch. Not my cup of tea…

 • Reply
  LottedeJ
  16 november 2011 at 18:28

  Shit is dat he, dat het zo vroeg donker wordt! Jammer van de foto’s, maar toch is het duidelijk te zien hoor. Lijkt me een mooie highlighter! Niet heel bijzonder verder, dus ik zou zoveel geld er niet voor over hebben, maar de verpakking is wel echt prachtig!

 • Reply
  Miranda
  16 november 2011 at 19:02

  Inderdaad een zwart doosje vind ik ook vaak wat mooier, maar toch het product ziet er geweldig uit!

 • Reply
  Evelien
  17 november 2011 at 20:37

  Prachtige poeder! Jaloers!

 • Laat een reactie achter