Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC Azelea Blossom

Mag ik even een vreugde sprongetje maken? Ik ben echt zo ontzettend blij, weet je waarom? Nou omdat ik eindelijk de misschien wel meest gewilde blush van MAC heb kunnen bemachtigen. Dankzij een tweet van Suzanne, die zei dat iemand haar in zeer goede staat Azelea Blossom blush verkocht. Ik dacht eigenlijk dat ze er ontzettend veel geld voor zou willen hebben maar dat viel gelukkig meer. Voor een ontzettend leuk bedrag inclusief verzendkosten was hij voor mij. O hij is zo mooi, ik zwijmel helemaal weg als ik naar de foto’s kijk van dit geweldige product.

Hier is die dan, een prachtige blush met twee prachtig overlopende kleuren. Hij kleurt van roze naar paars, of beter gezegd het is gewoon een ombre blush en zo noemt MAC het ook. Wat meteen opvalt is dat deze blush een stuk groter is dan de normale blushes van MAC, deze is namelijk net zo groot als een skinfinish verpakking en de blush bevat 9 gram in plaats van 4,5 gram (dacht ik).

Hoe vaak heb ik op blogs kwijlend naar de foto’s gekeken, hoe vaak heb ik jaloers een bericht gelezen. Gewoon te vaak… Op eBay kan je gerust 100 dollar voor dit schatje neerleggen maar dat gaat me toch echt veel te ver, dat doe ik gewoon niet. Maar eindelijk heb ik hem dan gewoon zelf en hij is zo mooi, gepigmenteerd en de kleuren zijn gewoon geweldig.

En dan nog de swatches, eerst de roze dan de paarse en daarna heb ik ze met elkaar gemixd. Prachtig niet waar? Ik vind dat ze een erg goede pigmentatie hebben en het er ontzettend mooi uit ziet op mijn wangetjes, een apart soort gloed heb ik dan over mijn wangen heen. Een paarse blush is ook echt een kleur die je niet vaak tegen komt, want vertel mij maar eens waar je een paarse blush kan kopen? Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee dat hij dan eindelijk van mij is na dat dat kwijlen en lemmen.

Wat vinden jullie van deze prachtige blush, en hebben jullie ook iets wat je zo graag wil hebben maar eigenlijk al de moed hebt opgegeven omdat je denkt dat je hem toch nooit meer in je bezit zou krijgen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Wat een geluk zeg, hij is prachtig! Ik wou de blush in de andere kleur van deze collectie zo graag, Ripe Peach volgens mij. Zo gaaf hoe die kleuren in elkaar overlopen, wauw <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *