Zoek
Sluit dit zoekvak.

MAC 217 Blending Brush en 239 Eye Shader Brush

 photo MAC-Oogschaduwkwasten9_zpsc50a0a38.png

Een paar weken geleden kocht ik mijn eerste MAC kwast en dat was een kleine blush kwast die ik nog elke dag met heel veel plezier gebruik! Toen vroeg ik aan jullie of jullie nog meer MAC aanraders hadden qua kwasten en iedereen raadde me deze twee kwasten aan. Toen ik vorige week ook nog het favorieten filmpje van Vera met haar kwasten deze weer voorbij zag komen moest ik ze hebben!

 photo MAC-Oogschaduwkwasten_zps80a3c548.png

Ik bestelde de twee kwasten makkelijk in de webshop omdat hier helaas geen MAC counter in de buurt zit. Nadeel vind ik wel aan de webshop dat het ongeveer 4 tot 5 werkdagen duurt voordat je de producten thuis hebt, maar goed eerder kom ik natuurlijk ook niet in Amsterdam. Ik ontving de kwasten in een mooi zwart doosje en in een netjes plastic hoesje. Stiekem kan MAC voor die prijs nog wel iets van Zoeva leren, daar krijg je altijd een mooi tasje erbij.

 photo MAC-Oogschaduwkwasten1_zps3809fa26.png

Goed ik bestelde dus twee oogschaduwkwasten, de 217 een fluffy blending kwast en de 239 die vaak als basic oogschaduwkwast wordt gebruikt voor het hele ooglid.

 photo MAC-Oogschaduwkwasten2_zpsb5e82e3a.png

De kwasten hebben een goede kwaliteit en een lekker groot handvat. Echt iets waar je zeker mee uit de voeten kan, het ligt lekker in de hand en werkt gemakkelijk.

 photo MAC-Oogschaduwkwasten5_zps0904e033.png

MAC 239 Eye Shader Brush – € 27,00

De kwast die eigenlijk het liefste wou hebben is deze 239, het schijnt de perfecte kwast te zijn om je oogschaduw over het hele ooglid heen aan te brengen. Ik had al een vergelijkbare kwast van Zoeva waar ik heel erg enthousiast over was, maar zou deze van MAC dan fijner zijn? – vinden jullie het leuk om een battle tussen deze twee kwasten te zien? –  Hij voelde in ieder geval super zacht aan en had een prima dikte.

 photo MAC-Oogschaduwkwasten3_zpsac9870f7.png

De kwast is heel mooi afgesneden en niet echt fluffy maar ook geen stijve oogschaduw kwast zoals je ook vaak ziet. Hij is enorm zacht op het ooglid en brengt je oogschaduw echt heel erg fijn aan zonder te irriteren omdat hij zo lekker zacht ik. De kwast neemt ook gemakkelijk het product op en blend het ook mooi uit als je dat zou willen!

 photo MAC-Oogschaduwkwasten4_zpse07ddddf.png

De kwast heeft een beetje een ovale vorm zodat je overal makkelijk bij kan. Ja, ik snap waarom mensen deze oogschaduwkwast als favoriet hebben. Hij is echt heerlijk zacht, brengt makkelijk de oogschaduw aan werkt gewoon ontzettend fijn!

 photo MAC-Oogschaduwkwasten8_zps19786f69.png

MAC 217 Blending Brush – € 22,00

Ik gebruik graag meerdere kleuren oogschaduw en het zoeken naar een perfecte blending brush is best lastig. Of ze zijn te stug, te breed, te dun of weer wat anders. Omdat iedereen ook zo enthousiast was over deze kwast wilde ik het graag proberen of dit hem dan écht zou zijn. Hij is in ieder geval van perfect formaat, lekker zacht en niet te dun behaard.

 photo MAC-Oogschaduwkwasten6_zps04707271.png

De kwast is lekker fluffy maar wel met genoeg haren zodat je gemakkelijk kan blenden. De haren zijn wat langer zodat je heel gemakkelijk in de crease kan komen, dat vind ik handig! Ik heb ook een vergelijkbare kwast van Zoeva en die staat veel meer uit elkaar zodat je veel meer oogschaduw blend dat je eigenlijk zou willen, deze doet dat niet omdat de haren netjes op zijn plek blijven zitten. Of dat na een paar maanden nog steeds zo is weet ik niet, maar volgens mij wel mag ik andere bloggers geloven.

 photo MAC-Oogschaduwkwasten7_zps10cfadba.png

Ik denk dat ik nu inderdaad de perfecte blending kwast heb gevonden. Hij is lang, fluffy, zacht, blijft goed in vorm en doet zijn werk gewoon perfect. Hij is bijna rond maar net niet helemaal zo kan je goed de vorm van je crease volgen, top!

 photo MAC-Oogschaduwkwasten10_zps8d1b892d.png

Zoals ik ook al aangaf met mijn andere MAC kwast is dat ik hier toch wel weer 10x over na heb moeten denken, ik vind het echt flink wat geld voor kwasten, maar ze zijn het wéér waard. MAC kwasten kosten dan wel iets meer, maar dan heb je wel wat je écht wilt. Ik ben er echt heel blij mee en gebruik ze echt dagelijks met heel veel plezier! Hopelijk blijven ze lang mooi want vind het zonde als ze hun vorm gaan verliezen. MAC kwasten kan je natuurlijk in de counters kopen en in hun webshop!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Zou een MAC Zoeva battle heel leuk vinden. Heb zelf de echte MAC 219 en een Ebay dupe 217 en 222. Die dupes zijn trouwens ook heel erg goed en kosten maar 85 cent!

  2. Ik vind ze er wel echt fantastisch uit zien en ze moeten echt goed zijn maar ze zijn wel echt duur, doe mij dan maar een paar goede kwasten van Real Techniques!

  3. De 239 lijkt me ook fijn, die heb ik nog niet. De 217 is mijn ultieme favoriet, hij kan alles en is zelfs perfect voor concealer! En ja, na een paar maanden ziet hij er zeker nog top uit, geen haaruitval en de vorm is nog hetzelfde! (ik heb hem nu 1,5 jaar)

  4. Ze zien er heel erg fijn uit! Ik heb echt een zwak voor kwasten.. gewoon omdat ze zo lekker zacht zijn haha! En mac is ook een heel fijn merk :)
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *