Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak je huis eigen met mooie herinneringen

Automatische concepten

Ik probeer mijn huis altijd zo gezellig mogelijk te maken en leuk aan te kleden. Dat doe ik eigenlijk vooral met leuke accessoires en souvenirs van vakantie. Maar mooie herinneringen van vakantie of momenten in foto’s deel ik eigenlijk nooit. Vind het vaak een gedoe om ze te bestellen of langs een fotoautomaat te gaan… Alleen vanaf nu kan ik ze thuis printen!

Automatische concepten

Eigenlijk vind ik het super leuk om foto’s af te drukken en in te lijsten, het is een stuk persoonlijker en al die mooie momenten die ik meegemaakt heb wil ik herbeleven en niet ergens op een cloud laten staan waar vervolgens nooit meer naar gekeken wordt.

In mijn kantoor miste ik eigenlijk een persoonlijke touch. Ik had mijn kantoor leuk aangekleed met accessoires, plantjes en tierlantijntjes, maar echt persoonlijke dingen stonden er niet. Maar zoals ik al zei, foto’s afdrukken doe ik niet zo snel (wat zonde is). Online afdrukken bestellen is simpel, maar vaak wil ik maar een paar foto’s afdrukken en dat is dan weer vrij prijzig. En van die fotoapparaten in de winkel zijn er ook steeds minder dus je laat het dan maar vaak zitten.

Gelukkig hoeft dat nu niet meer met de HP Envy Photo 7830 printer van Coolblue. Een volledige printer met scanner die in hele hoge kwaliteit foto’s kan printen maar ook razendsnel een printje of scan maakt (ook weer handig voor de https://www.byaranka.nl/wp-content/uploads/ISS-Free-Stock-Photo-Bundle-4-scaled-1.jpgistratie).

Automatische concepten

HP Envy Photo 7830 printer ziet er stoer uit en is zeker een mooie accessoire voor op je kantoor. Hij is heel makkelijk in gebruik en heeft vele opties. Zo kun je via wifi alle documenten heel simpel afdrukken, afdrukken vanaf een USB stick of SD kaartje. Maar ook scannen of kopieren en dit meteen op een USB of SD kaartje zetten, ideaal.

‘Een aantal pluspunten van de printer zijn:

  • Foto’s print je in zeer hoge kwaliteit. De printkwaliteit is volgens klanten van Coolblue zelfs als ‘uitstekend’ beoordeeld. 
  • Via wifi print je via ieder apparaat (pc, laptop, mobiel, tablet). 
  • Gemakkelijke bediening via het kleuren touchscreen. 
Automatische concepten

De HP Envy Photo 7830 printer maakt gebruik van het HP Instant Ink systeem en dat houdt in dat je nooit meer zonder inkt hoeft te zitten. Dat vind ik echt geweldig want met mijn vorige printer zat ik altijd zonder inkt als ik iets belangrijks moest uitprinten…

HP Instant Ink is een maandelijks opzegbaar plan waarmee je een vast aantal printjes per maand kunt maken. De cartridges krijg je automatisch thuisbezorgd. Je HP wifi printer stuurt een seintje naar HP als de inkt op dreigt te raken. Vervolgens ontvang je inkt geschikt voor je HP printer. Hoe vaak je een nieuwe cartridge krijgt, is afhankelijk van je gekozen printplan. Daarom krijg je niet elke bepaalde tijdsperiode nieuwe inkt, maar alleen zodra je inkt bijna op is. Hier lees je alles over HP Instant Ink.

Het is trouwens niet zo dat je de printer alleen met een HP Instant Ink abonnement kan gebruiken, je kunt ook gewoon los cartridges in de winkel kopen!

Automatische concepten

Naast dat de printer heel makkelijk te bedienen is kun je er ook een app bij downloaden, namelijk de HP Smart app. Deze verbind meteen met je printer en is eigenlijk een heel handig bedieningspaneel. Vanuit daar kun je meteen foto’s afdrukken, scannen, printen, inkt bestellen en ook de gebruiksaanwijzing lezen.

Ik was heel erg benieuwd naar het gemak van de app dus ging meteen aan de slag!

Automatische concepten

Na het installeren van de printer (wat nog geen 5 minuten werk was) vulde ik de printer met papier. Onderin de gewone A4’tjes en bovenin het fotopapier die je bijgeleverd krijgt zodat je meteen je mooiste foto’s kan afdrukken. Daarna kun je zelf fotopapier aanschaffen. Je kunt verschillende maten fotopapier gebruiken en de app herkent dit meteen en drukt hem op het juiste formaat af, super handig!

Automatische concepten

Ik kies mijn foto vanaf mijn telefoon en de app doet eigenlijk al het werk. Het enige wat ik nog maar hoef te doen is op afdrukken te drukken. Je kunt de foto trouwens ook nog bewerken in de app, je kunt nog inzoomen of bijsnijden, heel handig!

Automatische concepten

En dan is het wachten tot de foto eruit komt! Zoals je kan zien vindt Mila het allemaal reuze interessant!

Automatische concepten

En dit is dan de uiteindelijke foto, rechtstreeks vanaf mijn telefoon geprint op fotopapier. Ik moet eerlijk toegeven dat de kwaliteit echt ontzettend goed is. Je zou bijna denken dat hij gewoon besteld is bij een fotoafdruk service, maar dit is gewoon thuis gedaan! Hij is meteen droog en kan ingelijst worden. Dat in nog geen twee minuten zonder enige moeite!

Automatische concepten

De HP Envy Photo 7830 is te koop bij Coolblue kost € 129,99 wat ik echt een hele redelijke prijs vind voor een kwalitatief goede printer. Hij is veel sneller en stiller dan de printer die ik eerst had. Ook is de kwaliteit van het printen echt beduidend beter. Ik weet zeker dat ik er veel plezier aan ga beleven, zowel privé als zakelijk.

Dit artikel is een betaalde samenwerking met Coolblue – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *