Search
Close this search box.

Maak een GoedemorgenSlinger!

Advertorial

De morgen is voor mij ontzettend belangrijk, als ik deze niet goed begin is mijn hele dag verpest. Ik begin altijd met een lekker ontbijtje en iedereen met een glimlach een goede morgen wensen, dat maakt me altijd meteen vrolijk. Maar nu heeft Campina iets leuks! Je bent ’s ochtends natuurlijk niet bij iedereen zodat je ze een goede morgen kan wensen. Maar met behulp van een GoedemorgenSlinger wel! Zodat je iedereen naar wie je deze slinger stuur een goede morgen kan wensen en nog een kleine boodschap erbij! Hartstikke leuk toch? Ik heb hem meteen naar een vriendinnetje van mij gestuurd die net als ik nu ook examens heeft en haar goede morgen te zeggen en een hart onder de riem te steken dat het allemaal goed komt! Leuk toch om dat ’s ochtends te krijgen en te weten dat er iemand aan je denkt? Maar dit is niet alles als je een groet stuurt maak je gelijk kans om een ontbijt te winnen in de lucht!

Ik zeg maak een GoedemorgenSlinger voor je vriend of vriendin om haar een geweldige morgen te geven!

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *