Luxury For Princesses clip-in hair extensions

Een tijdje geleden ontving een ontzettend leuk pakketje met clip-in hair extentions. Het was ongeveer of mijn meisjesdroom uit kwam, eindelijk prinsessen lang haar tot ongeveer op mijn kont. Deze extensions kan je heel makkelijk in je haar ‘haken’ en dan heb je in een handom draai prachtig lang haar. Ik kon niet wachten om het te testen, Aranka met écht lang haar, dat wou ik natuurlijk wel eventjes zien.

De clip-in hair extensions komen van Luxury For Princesses, een webshop die ontzettend veel extensions verkoopt en daarbij de bijbehorende accessoires die je daar voor nodig hebt. Je kunt 3 verschillende soorten sets bestellen (natuurlijk is er genoeg haarkleur keuze). Namelijk de 180 gram, 160 gram en 120 gram, het verschil zit in de hoeveelheid haar. Elke set bestaat uit 10 delen haarstukjes en ik heb het setje van 160 gram.

In de set van 160 gram zit het volgende:

1 x 20,3 cm met 4 clipjes
1 x 17,8 cm met 4 clipjes
2 x 15,2 cm met 3 clipjes
2 x 10,2 cm met 2 clipjes
4 x 2,5 cm met 1 clipje

de lengte van de extensions zijn 57,2 cm.

De extensions zijn van echt Remy Human Hair gemaakt. Remy hair is het hoogste kwaliteit haar dat er bestaat. Dat betekend dat de haarschubben nog volledig intact zijn en allemaal dezelfde richting opwijzen. De haarschubben vallen in de natuurlijke richting en liggen mooi plat op elkaar. Dit is belangrijk want anders gaat het haar heel snel klitten en in de knoop. Je merkt het ook meteen want het haar is echt ontzettend zacht, ik was er meteen jaloers op. Remy Human Hair is trouwens echt mensen haar. Omdat het menselijk haar is kan je het gewoon krullen, stijlen, wassen en verven.

Mijn haar zonder extensions, op zich ik het al best wel lang vinden jullie niet?

Hoe zet je de extensions in?

Het inzetten van de extensions is heel makkelijk, alleen bij mij blijft het helaas niet zitten. Het zakt meteen uit mijn haar haar of wil gewoon niet vast zitten. Ik heb van mezelf heel erg fijn en zacht haar dus dat kan zeker een oorzaak zijn. Mocht ik ze dus echt willen dragen naar een feestje of iets dergelijks moet ik echt iets anders verzinnen door middel van speldjes.

En mijn haar met! Helaas heb ik geen stijltang thuis, anders had ik mijn eigen haar wat kunnen stijlen voor het mooiste effect, maar dat kon dus helaas niet. Wel vind ik het resultaat erg mooi en het haar voelt zo zacht en fijn aan alsof je gewoon je eigen haar vast hebt. Ook irriteren de knipjes niet aan je hoofdhuid wat natuurlijk wel heel erg belangrijk is. Wel moest ik wennen aan het extra gewicht aan mijn hoofd, haar is toch wel zwaar hoor!

En de voorkant! Ik vind het wel heel erg gaaf hoor!

Waarom zou je de clip-in extensions kopen?
– Als je lang haar wilt of meer volume
– Het heerlijk zachte haren zijn waar je alles me kan
– Ze zijn makkelijk in en uit te doen
– Ze zijn redelijk betaalbaar (in vergelijking met andere extensions)

Waarom zou je geen clip-in extensions kopen?
– Je geen behoefte hebt aan lang haar
– Je heel fijn en glad haar hebt, daar zakken ze zo uit

De Luxury For Princesses clip-in extensions van 160 gram zijn te koop in hun webshop voor € 92,50.

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  Charile
  14 november 2012 at 07:09

  Lijkt me super om opeens zulk mooi lang haar te hebben!

 • Reply
  Lifesplash
  14 november 2012 at 07:14

  Ik heb ze zelf ook en ooooh, love them! Ik vind ze zo prettig en mooi. :) Ik krijg er ook altijd complimentjes over, hihi. Vind ik echt leuk! Zelf vind ik ze met krullen het mooiste staan bij mij..

 • Reply
  Anne Solveig
  14 november 2012 at 07:49

  Mooi zeg! Echt heel erg mooi :)

 • Reply
  Charlotte
  14 november 2012 at 07:50

  Wauw ze staan je prachtig!
  Dit zou de oplossing voor mij zijn.. ik heb best kort haar en het wil gewoon niet groeien :(
  Ik ga deze zeker onthouden!
  xxxx

  • Reply
   Marielle
   14 november 2012 at 11:04

   Je haar moet wel minstens tot je schouders zijn om het een beetje mooi over te kunnen laten lopen. Ik had eerst ook kort haar (boblijn) en je zag het zo goed, erg lelijk :( dus ik wacht nu geduldig tot mijn haar iets langer is haha!

 • Reply
  beautycasebycaro
  14 november 2012 at 08:17

  Leuk zou ik ook wel eens willen proberen! :-)

 • Reply
  dita
  14 november 2012 at 08:44

  Niet echt zijn ding

 • Reply
  martinaa89
  14 november 2012 at 09:07

  ik heb zelf al lang haar,. ik zou wel benieuwd zijn naar het volume dat het mij dan zou geven.

 • Reply
  Alyssa
  14 november 2012 at 09:15

  Wat mooooi Aranka! Ik heb al vrij lang haar van mezelf, maar het lijkt me wel mooi om ze iets dikker te laten lijken met extensions.

 • Reply
  Suzanne
  14 november 2012 at 09:20

  Hm nee, ik vind het er best nep uitzien. Ik denk dat dat komt omdat de extensions geen model in zich hebben, het is rechtoe rechtaan. De kleur is wel mooi!

  • Reply
   Aranka
   14 november 2012 at 14:00

   Klopt, er had meer model in gemoeten. Maar dan had ik of mijn hele haar moeten stijlen (en ik heb geen stijltang) of alles lichtjes moeten krullen.

 • Reply
  lararoosen
  14 november 2012 at 10:00

  Ik vind het echt mooi Aranka! Echt een hele grote verandering!

  Liefs Lara

 • Reply
  Linda
  14 november 2012 at 10:28

  Hey Aranka,
  Als je een scheiding maakt voor de extensions en die bij de aanzet even toupeert en vastzet met haarlak voordat je de klemmetjes erin doet, blijven ze veel langer zitten. En inderdaad, omdat jouw haar een slag heeft, zou het natuurlijker zijn om de extensions te krullen. Maar ze zien er erg mooi uit hoor!

 • Reply
  Moniek
  14 november 2012 at 10:35

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Lin
  14 november 2012 at 11:06

  Gaaf, zulk instant lang haar. Ziet er heel tof uit!

 • Reply
  lifestylelou
  14 november 2012 at 11:36

  Ziet er leuk uit!

 • Reply
  Miranda
  14 november 2012 at 11:46

  Erg mooi;D

 • Reply
  LounaBeauty
  14 november 2012 at 12:36

  Heel gaaf!! Staat je super mooi, dat wil ik zelf ook nog wel eens zien of het mij staat, haha! Denk dat het gek gezicht is, maar wel super tof!

 • Reply
  Mariska
  14 november 2012 at 12:41

  Ziet er erg mooi uit en staat je ook leuk :) zou ik ook nog wel een keer willen proberen.. Al is mijn haar superfijn, dus weet niet of het dan ook kan en je de klipjes er niet doorheen ziet.

 • Reply
  Mattania
  14 november 2012 at 13:29

  Wow staat je leuk! Erg mooi

 • Reply
  Esmay
  14 november 2012 at 14:48

  Ik heb ze ook, alleen ze passen niet bij mijn haar en haarkleur haha! :) Maar ze zijn inderdaad wel van goeie kwaliteit.

 • Reply
  Ashley
  14 november 2012 at 16:03

  Je moet eerst je eigen haar goed touperen! Anders blijven ze idd niet zitten

 • Reply
  Kimberly
  14 november 2012 at 16:26

  Ik vind ze erg mooi! :) Het staat je erg mooi!

 • Reply
  eerlijkoveropvoeden
  14 november 2012 at 16:42

  Klonk veel belovend, maar ik vind de foto’s geen succes. Het is heel duidelijk dat het clip-ins zijn en ik betwijfel of stijlen/krullen daar iets aan zou hebben veranderd.

 • Reply
  roos
  14 november 2012 at 19:20

  Het idee is prachtig maar ik vind het echt niet mooi staan. Ik heb zelf ook dit soort extensions (ivm mijn obsessie voor lang haar:p) maar ik krijg, hoe veel ik ook stijl of krul, nooit een mooie overgang van mijn eigen haar naar de extensions, net als wat je bij jou zo ziet. Erg jammer!

 • Reply
  Yak Man
  14 november 2012 at 19:23

  rapunzel, haha :). Staat je goed hoor ^^.

 • Reply
  Jana
  14 november 2012 at 20:06

  Wow staat je erg mooi :D xx

 • Reply
  Marjolein
  14 november 2012 at 21:11

  Oeh lange manen! Misschien blijven ze beter zitten als je je haar wat stroever maakt, bijvoorbeeld met haarlak? Vind het echt super mooi als het gekruld is trouwens, moet je eens proberen!

 • Reply
  Miss Mags
  14 november 2012 at 21:42

  Het resultaat ziet er mooi uit met die lange lokken. Mooi stukje haarwerk.

 • Reply
  loveroxanner
  15 november 2012 at 08:32

  Wouw heel gaaf!

 • Reply
  Evelien
  15 november 2012 at 17:36

  Wauw. Op de eerste foto lijken ze heeel erg barbie blond
  maar ze blenden heel mooi in met je eigen haar. Looking good!

 • Reply
  Yasmine
  15 november 2012 at 19:45

  Ik zou ook zo graag extensions willen. Ik heb redelijk lang haar, maar zou echt graag veel meer willen. ;D

 • Reply
  Tess
  18 november 2012 at 14:57

  je moet je eigen haar wel fatsoenlijk stijlen hoor, zo zie je de overloop toch keihard

 • Reply
  Chantal
  3 oktober 2013 at 18:29

  Welke kleur heb jij, ik heb namelijk dezelfde haarkleur en zou ze erg graag bestellen.

 • Reply
  Sanne
  5 november 2015 at 14:10

  ik vind het er helemaal niet nep uitzien! Celebrities zien er vaak nepper uit! Ik denk dat je ze ook kan gebruiken voor een bruidskapsel, wat denk jij (als ervaringsdeskundige)? gr Sanne

 • Laat een reactie achter