Search
Close this search box.

Luxury For Princesses clip-in hair extensions

Een tijdje geleden ontving een ontzettend leuk pakketje met clip-in hair extentions. Het was ongeveer of mijn meisjesdroom uit kwam, eindelijk prinsessen lang haar tot ongeveer op mijn kont. Deze extensions kan je heel makkelijk in je haar ‘haken’ en dan heb je in een handom draai prachtig lang haar. Ik kon niet wachten om het te testen, Aranka met écht lang haar, dat wou ik natuurlijk wel eventjes zien.

De clip-in hair extensions komen van Luxury For Princesses, een webshop die ontzettend veel extensions verkoopt en daarbij de bijbehorende accessoires die je daar voor nodig hebt. Je kunt 3 verschillende soorten sets bestellen (natuurlijk is er genoeg haarkleur keuze). Namelijk de 180 gram, 160 gram en 120 gram, het verschil zit in de hoeveelheid haar. Elke set bestaat uit 10 delen haarstukjes en ik heb het setje van 160 gram.

In de set van 160 gram zit het volgende:

1 x 20,3 cm met 4 clipjes
1 x 17,8 cm met 4 clipjes
2 x 15,2 cm met 3 clipjes
2 x 10,2 cm met 2 clipjes
4 x 2,5 cm met 1 clipje

de lengte van de extensions zijn 57,2 cm.

De extensions zijn van echt Remy Human Hair gemaakt. Remy hair is het hoogste kwaliteit haar dat er bestaat. Dat betekend dat de haarschubben nog volledig intact zijn en allemaal dezelfde richting opwijzen. De haarschubben vallen in de natuurlijke richting en liggen mooi plat op elkaar. Dit is belangrijk want anders gaat het haar heel snel klitten en in de knoop. Je merkt het ook meteen want het haar is echt ontzettend zacht, ik was er meteen jaloers op. Remy Human Hair is trouwens echt mensen haar. Omdat het menselijk haar is kan je het gewoon krullen, stijlen, wassen en verven.

Mijn haar zonder extensions, op zich ik het al best wel lang vinden jullie niet?

Hoe zet je de extensions in?

Het inzetten van de extensions is heel makkelijk, alleen bij mij blijft het helaas niet zitten. Het zakt meteen uit mijn haar haar of wil gewoon niet vast zitten. Ik heb van mezelf heel erg fijn en zacht haar dus dat kan zeker een oorzaak zijn. Mocht ik ze dus echt willen dragen naar een feestje of iets dergelijks moet ik echt iets anders verzinnen door middel van speldjes.

En mijn haar met! Helaas heb ik geen stijltang thuis, anders had ik mijn eigen haar wat kunnen stijlen voor het mooiste effect, maar dat kon dus helaas niet. Wel vind ik het resultaat erg mooi en het haar voelt zo zacht en fijn aan alsof je gewoon je eigen haar vast hebt. Ook irriteren de knipjes niet aan je hoofdhuid wat natuurlijk wel heel erg belangrijk is. Wel moest ik wennen aan het extra gewicht aan mijn hoofd, haar is toch wel zwaar hoor!

En de voorkant! Ik vind het wel heel erg gaaf hoor!

Waarom zou je de clip-in extensions kopen?
– Als je lang haar wilt of meer volume
– Het heerlijk zachte haren zijn waar je alles me kan
– Ze zijn makkelijk in en uit te doen
– Ze zijn redelijk betaalbaar (in vergelijking met andere extensions)

Waarom zou je geen clip-in extensions kopen?
– Je geen behoefte hebt aan lang haar
– Je heel fijn en glad haar hebt, daar zakken ze zo uit

De Luxury For Princesses clip-in extensions van 160 gram zijn te koop in hun webshop voor € 92,50.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Ik heb ze zelf ook en ooooh, love them! Ik vind ze zo prettig en mooi. :) Ik krijg er ook altijd complimentjes over, hihi. Vind ik echt leuk! Zelf vind ik ze met krullen het mooiste staan bij mij..

    1. Je haar moet wel minstens tot je schouders zijn om het een beetje mooi over te kunnen laten lopen. Ik had eerst ook kort haar (boblijn) en je zag het zo goed, erg lelijk :( dus ik wacht nu geduldig tot mijn haar iets langer is haha!

  2. Hey Aranka,
    Als je een scheiding maakt voor de extensions en die bij de aanzet even toupeert en vastzet met haarlak voordat je de klemmetjes erin doet, blijven ze veel langer zitten. En inderdaad, omdat jouw haar een slag heeft, zou het natuurlijker zijn om de extensions te krullen. Maar ze zien er erg mooi uit hoor!

  3. Ziet er erg mooi uit en staat je ook leuk :) zou ik ook nog wel een keer willen proberen.. Al is mijn haar superfijn, dus weet niet of het dan ook kan en je de klipjes er niet doorheen ziet.

  4. Het idee is prachtig maar ik vind het echt niet mooi staan. Ik heb zelf ook dit soort extensions (ivm mijn obsessie voor lang haar:p) maar ik krijg, hoe veel ik ook stijl of krul, nooit een mooie overgang van mijn eigen haar naar de extensions, net als wat je bij jou zo ziet. Erg jammer!

  5. Oeh lange manen! Misschien blijven ze beter zitten als je je haar wat stroever maakt, bijvoorbeeld met haarlak? Vind het echt super mooi als het gekruld is trouwens, moet je eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *