LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Als ik een pakketje van LUSH krijg hoef ik het niet eens te zien, want ik ruik het al van ver! De bekende LUSH winkel geur, maar dan bij mij thuis! De collectie voor het voorjaar is altijd nog wat snoepiger en zoeter dan normaal. Toen mijn moeder het pakketje van de week kwam brengen wist mijn neus genoeg. De voorjaarscollectie van LUSH is binnen met speciale items voor Pasen en Moederdag!

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

De producten die je hier ziet zijn een mix van producten voor de Pasen, die zijn nu al verkrijgbaar. En we hebben ook nog een aantal producten speciaal voor Moederdag, daar moeten we nog even op wachten want die zijn pas verkrijgbaar vanaf 1 april. En nee, dat is geen grap. De producten zien er weer ontzettend leuk en vooral heel erg kleurrijk uit. Ik vind het nog steeds jammer dat je niet door de computer of telefoon kan ruiken, want die geur wil ik je niet ontnemen.

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Bron collages: OhFashion

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Leuk is dat de collectie weer lekker uitgebreid is, maar de focus ligt natuurlijk wel weer op lekker badderen. Ik ben echt blij dat ik tegenwoordig een eigen bad heb en gewoon alles kan gebruiken. Thuis hebben we nooit een bad gehad en dat miste ik echt enorm! Nu ga ik wekelijks in bad en dan gaat er toch wel heel vaak iets van LUSH mee! Als ik mezelf echt wil verwennen kan dat zeker met LUSH.

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Flowering Tea bubble bar – £ 4,95

Een geurig bad vol bloemblaadjes is precies wat je nodig hebt om je hoofd even leeg te maken. Houd de bubble bar onder stromend water en geniet van de heerlijke mix van blauwe korenbloemen, zonnige jasmijn en kalmerend rozenhout. Alleen verkrijgbaar via Lush.co.uk.

Dit theezakje ziet er zo ontzettend schattig uit! Ik ben echt gek op thee, dus ik wil dit theezakje graag in mijn bad dippen. Leuk is dat hij vaker te gebruiken is en je hem makkelijk kan laten drogen aan het touwtje. De geur is zoet, maar ook heel ontspannend, ik vind hem heerlijk!

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Rose Bombshell bath bomb – € 5,95

De bom is gebarsten. En hoe! Maak je klaar voor een bombastisch bloemencorso van gele rozenblaadjes, rozen absolue en rozenolie. Siciliaanse citroen en geurige geraniumolie maken het spektakel compleet.

Deze ziet er echt heel erg roze en schattig uit met die opgedrukte rozen. Het is dus ook geen verrassing waar deze bath bomb naar ruikt. Hij ruikt heerlijk naar rozen met een scherp kantje van citroen, een hele bijzondere maar lekkere combinatie! Ik heb zelfs gehoord dat er allemaal kleine rozenblaadjes uit komen!

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Sunrise zeep – € 5,95 per 100 gram

Maak een reis door het heelal om een bijzonder stukje zon te bemachtigen. Deze ster onder de zepen bestaat uit laagjes frisse tangerine en opwekkende mandarijn. De kern, gemaakt van romige zijde-tofu en murumuruboter, zorgt voor een hemelszachte huid.

Ik hou van deze geur, maar dat komt waarschijnlijk omdat er mandarijn in zit. Stiekem ben ik nooit zo fan van de stukken zeep, omdat ze mijn huid nog wel eens willen uitdrogen. Maar als handzeep vind ik de zepen van LUSH heerlijk, zo ruiken je handen elke keer weer heerlijk!

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Bunch of Carrots bubble bar – € 9,95 per 3

Deze wortels zijn niet geschikt om je tanden in te zetten, maar wel om mee te nemen in bad. Houd ze onder de lopende kraan voor verfrissende bubbels om van te watertanden. Dit gezellige trio is perfect voor Pasen, maar je kunt gerust een worteltje achter de hand houden voor meerdere baden vol citroen en grapefruit.

Deze vinden we elk jaar weer terug in het assortiment voor Pasen, ook niet gek, want het is een grote favoriet. Wel leuk dat ze dit jaar de worteltjes een andere kleur hebben gegeven! Ik hou niet zo van wortels, maar deze zijn favoriet!

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Bouncy Bunny shower jelly – € 6,95

Dankzij Braziliaanse sinaasappelolie gaat de zon spontaan schijnen in je douche. Deze jelly voelt door het zeewier heerlijk zacht aan op je huid. Bevroren of gekoeld lijkt de jelly op een fris lentebuitje. Maar ook rechtstreeks uit de pot staat-ie garant voor veel doucheplezier.

En dan als laatst, het leukste product van heel de collectie voor Pasen. De shower jelly in de vorm van een konijntje! De geur is echt fantastisch en heeft een kruidige sinaasappelgeur. Ik vind het alleen jammer dat ik niet zo een held ben ik het gebruiken van een shower jelly.

LUSH Voorjaar: Pasen & Moederdag

Ik word altijd helemaal vrolijk van de LUSH producten en ik schrijf dit dan ook weer met een grote glimlach op mijn gezicht. De collectie voor Pasen is nu al verkrijgbaar en die van Moederdag vanaf 1 april. LUSH is te koop in verschillende winkels en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  25 februari 2016 at 15:18

  Zulke mooie producten om aan iemand kado te geven!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 februari 2016 at 15:22

  Ah het zijn zulke leuke producten, vooral de paascollectie vind ik echt te schattig!

 • Reply
  Mariëlle
  25 februari 2016 at 15:23

  Wat een knallende kleuren, ik word hier ook helemaal blij van!

 • Reply
  Catherine
  25 februari 2016 at 15:43

  Oeh wat ziet dat er goed uit! Ben echt dol op die kleurtjes en ik ga snel eens naar de winkel om te ruiken! Ik heb helaas geen bad thuis, dus dan valt er veel af. Maar dat maakt het nog steeds een prachtige collectie!

 • Reply
  Loes | Hyggelig Mama
  25 februari 2016 at 16:09

  Ooohh… Heerlijk! Ik kan het bijna ruiken door het scherm heen, haha. Zulke leuke en kleurrijke producten! Ik ga denk ik voor de Bouncy Bunny Shower Jelly.

 • Reply
  Lys
  25 februari 2016 at 16:43

  Schattige producten! Krijg al helemaal zin in de lente. De worteltjes en het theezakje zien er zo leuk uit!

 • Reply
  Maaike
  25 februari 2016 at 16:48

  Ah, dat theezakje ziet er schattig uit haha! En ik kan me wel een voorstelling maken hoe lekker het ruikt, al deze Lush goodies <3 Ik word er ook erg vrolijk van!

 • Reply
  Kelly
  25 februari 2016 at 17:30

  Er zitten leuke producten tussen!

 • Reply
  Malissa - Vormenmeisje
  25 februari 2016 at 17:34

  Ohhh wat ziet Lush er toch altijd schattig en lief uit <3. Ik heb al een product besteld uit de moederdag collectie voor mijn mams verjaardag!

 • Reply
  Manon
  25 februari 2016 at 18:51

  Ik vind die wortelen echt zo leuk!

 • Reply
  Jana
  25 februari 2016 at 19:54

  Wat een leuke Lushies allemaal, ik kan eigenlijk geen favoriet kiezen uit de collectie :D x

 • Reply
  Rowan
  25 februari 2016 at 20:14

  Hier word je toch meteen gelukkig van! Die kleurtjes! En inderdaad de geur uit zo’n doos: verrukkelijk! Ik ben een beetje jaloers nu. Gelukkig heb ik nog genoeg liggen uit de kerstcollectie! ;-)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  25 februari 2016 at 20:34

  Pfff, wat zijn dit toch altijd leuke en vrolijke collecties. Superslecht voor mijn portemonnee

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  25 februari 2016 at 21:24

  Die jelly’s zijn zo leuk altijd, die vormpjes!!

 • Reply
  Marije
  25 februari 2016 at 23:04

  Wat een ontzettend leuke collectie! Helaas zit er geen Lush bij mij in de buurt, en bij online bestellen kan ik het niet eerst even ruiken. Maar alles wat jij hier beschrijft ruikt naar mijn idee wel heerlijk!

 • Reply
  Nicole
  26 februari 2016 at 19:51

  Zo jammer dat ik geen bad meer heb anders was ik sowieso voor het thee zakje gegaan, zo leuk!

 • Reply
  Mariska
  26 februari 2016 at 21:30

  Er zitten echt hele leuke producten tussen :) ben ook benieuwd naar de geuren als ik ze zo zie!

 • Laat een reactie achter