Lush Valentijnproducten 2014

 photo Valentijn_zpscd411fc1.png

Gisteren werd ik verliefd op nieuwe nagellakjes, maar vandaag heb ik een leuke collectie voor de al verliefde mensen onder ons. Namelijk de Lush Valentijns collectie met heerlijk ruikende producten waarmee jij je Valentijn of hij jou eens flink kan verwennen. Heb je helaas geen Valentijn? Niet getreurd, deze collectie is ook voor degenen die wel een lekkere zoete opfrisser kunnen gebruiken!

 photo Valentijn1_zpsab2df3e8.png

Prince Charming Showergel

“Ben jij op zoek naar een prins? Zoek niet langer en spring onder de douche met deze showergel vol Marshmallowwortel, Fair Trade vanille, granaatappel en amandelolie. De geur is gemaakt met biologische sandelhoutolie, geranium en grapefruit. Daar val je toch spontaan van in katzwijm?”

Stiekem hoopte ik een beetje op een Snow Fairy effect maar dat was het helaas niet. De geur is zoet maar niet echt overheerstend, eigenlijk vind ik hem niet zo heel erg lekker. Grappig want de geurnoten spreken mij wel ontzettend aan. De douchegel schuimt heerlijk onder de douche en maakt de huid goed schoon zonder het uit te drogen. Alleen de geur is persoonlijk niet mijn favoriet.

Prince Charming Showergel 100 ml – € 7,95
Prince Charming Showergel 250 ml – € 15,95
Prince Charming Showergel 500 ml – € 26,95

 photo Valentijn2_zpsf438e1a7.png

The Kiss Tinted Lip Balm – € 9,65

“Deze lippenbalsem geeft je lippen een vleugje kleur. Een heerlijke combinatie van Fair Trade sheaboter, cupuaçuboter en agavesiroop. Guaranapoeder zorgt voor extra volle kussertjes. Deze balsem bevat geen conserveermiddel en plasticvrije glittertjes. Fijner voor jou en het milieu!”

Ik hou van de lippenbalsems van Lush, ze zijn klein en compact en heerlijk zacht voor de lippen. Ik neem ze altijd graag met me mee en smeer ze op mijn lippen. De kleur is heel subtiel waardoor je hem nauwelijks ziet, maar dat vind ik fijn, want een lippenbalsem hoeft van mij niet zo op te vallen.

 photo Valentijn3_zps2fc7ec37.png

Neon Love Soap – € 6,95

“Deze zeep is een ode aan 12 Months of Neon Love; een kunstproject waarbij teksten van bekende lovesongs groot in neonschrift zijn uitgebeeld. In onze Neon Love vind je verse vijgen, passievruchten en sojayoghurt voor een zijdezacht velletje. Als we een stukje uit het grote hart voor je snijden, verschijnen allemaal kleine, witte hartjes. Romantischer wordt het niet. Oh ja, hadden we al gezegd dat samen douchen beter is voor het milieu?”

Hoe leuk is deze zeep, met een groot wit hart er in! Ik zal er spontaan verliefd op worden en hij ruikt ook nog eens fantastisch! De zeep schuimt heerlijk onder de douche en maakt mij lekker schoon. Alleen toch merk ik met de vaste zepen dat het toch wel uitdrogend voor mijn huid is. Daarna moet ik me dus toch goed insmeren met een bodylotion. Daarom gebruiken wij thuis de Lush zepen altijd als handzeep, dan ruiken onze handen altijd heerlijk!

Tender Is The Night Massagebar – € 10,95

“Tender is the Night komt dit jaar terug met een nieuwe look! De inspiratie voor deze sexy Massage Bar komt van het liedje Tender van Blur en het gelijknamige boek van F. Scott Fitzgerald. We mixen sensuele jasmijn en ylang ylang met cacaoboter en sheaboter. Smelt langzaam op je warme huid voor een heerlijke olie.”

Masseren, ik kan er zelf niet tegen maar ik denk dat veel onder ons het heerlijk vinden en dan in combinatie met een heerlijke massageolie is dat natuurlijk fantastisch. De geur is lekker subtiel en ik denk dat mannen hier ook vrolijk van worden. Ga je met de bar over het lichaam heen smelt het direct met de huid en hou je een heerlijke olie over. Goed nieuws voor de fans, na Valentijn blijft hij is het vaste assortiment!

 photo Valentijn4_zps3df2d052.png

Close To You Massage Bar – € 8,95

“Deze Massage Bar lijkt wel erg veel op het Engelse koekje Jammy Dodger. We maken deze heerlijke Massage Bar met cupuaçuboter, sheaboter en olijfolie. Knijp fijn tussen je warme handen en masseer de olie lekker in. De geur is net zo jammy als de echte Jammy!”

Deze geur is echt fantastisch, het is een iets subtielere variant van de Snow Fairy! Ik hou van die geur. Ik denk dat elke zoetekauw hier vrolijk van word als je vriend je hiermee insmeert. Maar ik kan me ook voorstellen dat dit iets te zoetsappig is voor je stoere vriend. De bar smelt makkelijk op de huid waarna je lekker en soepel kan masseren!

Love Locket Ballistic – € 10,95

“Ken je van die hartjes met een slotje die je om je nek draagt? Dit is onze variant! Niet voor om je nek, maar lekker voor in bad. Het geheim achter het slot vind je als je de Ballistic op je badrand kapot slaat. Je badwater verandert in een zee van vanille, neroli en jasmijn, vol papieren hartjes.”

Deze ballistic voor in bad is echt huge! Het is dat je hem niet even in stukjes kan breken om er meerdere malen mee te doen. Maar dat zal ik je ook niet aanraden want dan is het leuke van dit product er af. In het water bruist hij helemaal op en waan je je in een heerlijk roze bad. En als je goed kijkt bevind je je in een bad vol met hartjes!

 photo Valentijn5_zps0c491973.png

De Lush Valentijn producten zijn vanaf nu al in de winkels te koop en ik vind ze allemaal super leuk. Ben zelf wat minder fan van de geur van Prince Charming maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ook kan je de producten online bestellen. Raken jullie een beetje verliefd van deze collectie?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  beautyjuf
  15 januari 2014 at 10:28

  Oeh la la, deze producten lijken me heerlijk! Jammer dat er geen Lush bij mij in de buurt zit :-(

 • Reply
  Sofie
  15 januari 2014 at 10:33

  Wat een fijne producten!

 • Reply
  beautybysandra
  15 januari 2014 at 10:38

  Wat een prachtige producten weer zeg!

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  15 januari 2014 at 10:43

  Lush brengt altijd zulke mooie producten uit. Prince charming en de <3 Locket ballistic lijken mij erg lekker!

 • Reply
  Kelly
  15 januari 2014 at 10:48

  Ik heb zelf alles behalve de Close To You Massage Bar, vind de producten tot nu toe heerlijk!

 • Reply
  Elise
  15 januari 2014 at 10:53

  Ik ben heeel erg benieuwd naar het zeepje, lijkt me heerlijk ruiken!

 • Reply
  Manon van Rijsbergen
  15 januari 2014 at 10:53

  Ik ben zo benieuwd naar de geuren! :) Lijken me heerlijk!

 • Reply
  Danielle Springer
  15 januari 2014 at 10:54

  Jammer dat die Bath ballistic zo duur is. Hij lijkt me super!

 • Reply
  Kelly
  15 januari 2014 at 10:56

  Die zeep lijkt me zo fijn!

 • Reply
  Frances
  15 januari 2014 at 11:35

  Ik ben wel benieuwd naar de massage bars!

 • Reply
  Monique
  15 januari 2014 at 12:16

  Mijn lush valentijn spulletjes komen ook gauw binnen. Kan niet wachten! <3

 • Reply
  Hanna
  15 januari 2014 at 13:02

  Super mooie producten! Zien er ook heel lief uit!

 • Reply
  Anouk
  15 januari 2014 at 16:38

  De ballistic lijkt me heerlijk! Jammer dat ik geen Lush in de buurt heb zitten, anders had ik hem zeker uitgeprobeerd.

 • Reply
  MySimplySpecial
  15 januari 2014 at 16:39

  Wat ziet alles er leuk uit!

 • Reply
  irene niec
  15 januari 2014 at 16:39

  Het ziet er allemaal heerlijk uit, ik ben heel benieuwd naar de Prince Charming shower gel.

 • Reply
  Liefsannebelle
  15 januari 2014 at 16:56

  Ik vind de beschrijvingen altijd zo leuk, en allemaal lekker roze!

 • Reply
  Melike
  15 januari 2014 at 18:01

  Oh wat zien ze er allemaal adorable uit! X

 • Reply
  Axelle
  15 januari 2014 at 18:04

  lijken me allemaal erg fijne producten!

 • Reply
  Beau
  15 januari 2014 at 18:37

  Ik baal flink dat er geen Lush in mn buurt zit, alles ziet er zo leuk uit!

 • Reply
  Jana
  15 januari 2014 at 19:57

  Ooh de bruisbal lijkt me heerlijk :) x

 • Reply
  femketje
  15 januari 2014 at 20:28

  super leuke items :D

 • Reply
  Tess Evea
  15 januari 2014 at 20:48

  Heerlijke producten, ik ben erg benieuwd naar de douchegel.

 • Reply
  Linda
  16 januari 2014 at 09:41

  Het ziet er altijd zo mooi uit allemaal <3 Als jij Prince Charming niet lekker vindt, dan vind ik dat vast wel. Ik vind de zepen van Lush er altijd zo gaaf uitzien, maar uiteindelijk drogen ze altijd mijn huid uit.

 • Reply
  Mandy
  16 januari 2014 at 11:12

  Ah ziet er heel leuk uit! Ben echt een fan van lush!

 • Laat een reactie achter