Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lush Valentijn

De meest romantische dag van het jaar komt er weer bijna aan. Alle tortelduifjes opgelet en singles natuurlijk ook, want Lush heeft weer een heerlijke Valentijnscollectie waar je helemaal verliefd op raakt. De producten zijn helemaal ‘love proof’. Dus tussen jou en de Valentijn gaat het helemaal goed komen met deze producten.

De hele Valentijns collectie bestaat uit 4 producten:
– Tender is the Night – massagebar (€8.95)
– From Dusk ‘Til Dawn – massagebar(€9.95)
– The Kiss lip gloss – lipgloss (€10.95)
– Willow Pattern soap – zeep (€7.95 per 100g)

En natuurlijk een aantal cadeau verpakkingen. Ik laat jullie de heerlijke Willow zeep zien en de verrukkelijke From Dusk Till Dawn massagebar.

From Dusk ‘Til Dawn

“Soms zijn er momenten, Valentijnsdag bijvoorbeeld, waarbij je niet wilt dat je partner direct in slaap valt na een romantische massage. Een goede massage met deze stimulerende bar zorgt ervoor dat jullie nog uren door kunnen gaan met andere ….ehm…activiteiten. Siciliaanse citroen, zoete sinaasappelolie, ginseng en ginkgo zorgen voor extra energie.”

Leuke uitleg van Lush, het is echt een heerlijke massagebar die je eventjes over de warme huid heen moet wrijven en dan komt er een heerlijk zachte en lekker ruikende geur vanaf. Ik masseer er mijn handen heerlijk mee in met dit koude weer, maar je partner vind het past niet vervelend als je hiermee zijn rug aanpakt.

Willow Pattern Soap

“Met deze romantische limited edition zeep vier je de liefde. Het geweldige parfum van rozen, citroen en rozenhout noemen we ‘A Thousand Rose Petals’. Het oude Chinese verhaal op de zeep vertelt over een eeuwig durende liefde die tragisch eindigde. Was je met deze sensuele, zachte zeep voor de meest romantische februari ooit!”

Hmm, ik ben echt helemaal verliefd op deze zeep. Ik gebruik hem niet onder de douche, omdat mijn huid niet zo goed tegen vaste zepen kan, dan word mijn huid heel erg trekkerig. Maar als handzeep is deze zeep met een heerlijk zoete rozengeur en ware sensatie! Schuimt lekker en maakt mijn handen goed schoon en laat een fijne geur achter (je moet er natuurlijk wel van houden).

Ben jij nou ook helemaal verliefd geworden op de Valentijnsproducten van Lush? Dan heb ik goed nieuws voor je, de producten liggen al vanaf 14 januari in de Lush winkels dus dat word snel op een roze wolk naar de Lush winkel vliegen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Ik wil heel graag de Willow Pattern Soap, vind het alleen zo jammer dat het blauwe van de persfoto’s niet in het echt is. Of iniedergeval heel weinig!

  2. Wat een geweldige foto’s maak jij de laatste tijd Aranka, wauwie! : D You go girl! Ik dacht even dat ik een product uit de Valentijnscollectie over het hoofd had gezien, omdat ik ervanuit ging dat het hartvormige kaarsje een badbruisbal was hahahaha, niets was minder waar! Ik ben zeker benieuwd naar de Willow zeep, klinkt jummie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *