Zoek
Sluit dit zoekvak.

LUSH Valentijn 2015

 photo LUSHValentijn1_zps0bece9aa.png

Ik hou van de LUSH limited editions, met Valentijn, Pasen, Halloween en Kerst is het altijd feest! Omdat het over iets meer dan een maand alweer Valentijn is kan LUSH dat natuurlijk niet ongehoord, of misschien ongeroken voorbij laten gaan. LUSH heeft voor Valentijn een hele leuke en vooral lekkere collectie. Kijken jullie met me mee?

 photo LUSHValentijn_zpsb1e00891.png

Vanaf 9 januari kunnen we weer romantisch badderen en douchen, want dan ligt de LUSH Valentijnscollectie in de winkel en natuurlijk online. De collectie bestaat uit 8 heerlijke producten en 7 romantische cadeauverpakkingen. Zelf kreeg ik 6 verschillende producten toegestuurd die ik allemaal stuk voor stuk heerlijk vind ruiken. De geuren zijn krachtig, romantisch en zeker geschikt voor de mannen! Samen in bad gaan gaat dus zeker goed komen!

 photo LUSHValentijn3_zps25a9fcb0.png

De collectie is vrijwel totaal anders dan de collectie van voorgaande jaren. Ik vind het leuk dat LUSH haar producten vernieuwd in plaats van elk jaar met dezelfde producten uit te komen. Natuurlijk zie je een aantal oude bekende terug zoals bijvoorbeeld Prince Charming, maar er zijn ook genoeg andere nieuwe producten die we nog niet eerder hadden gezien!

 photo LUSHValentijn10_zpsedb1dead.png

De collectie is vanaf 9 januari te koop tot en met 14 februari en ik verwacht dat het weer hard zal gaan. Een man maakt zijn vriendin of vrouw zeker blij met LUSH badder plezier. Goed, ik heb al genoeg gekletst, laten we naar de producten gaan kijken!

 photo LUSHValentijn4_zps63b12dff.png

LUSH Prince Charming Shower Gel – € 7,95

“Marshmallowkruid en Fair Trade vanillestokjes vormen de basis van deze koninklijke showergel. Toe aan een decadent rustmomentje? Je knapt vast op van voedende amandelolie en verse granaatappelsap. Prince Charming is dit jaar nog charmanter dankzij de toevoeging van stoer sandelhout en de essentiële oliën van geranium en grapefruit. Pas wel op, want naast een zijdezachte huid maak je bij deze heerlijke prins ook kans op knikkende knieën.”

Ik moet altijd lachen om de beschrijvingen van LUSH over hun eigen producten, maar ze hebben wel gelijk. Prince Charming is echt een unieke douchegel met een unieke geur, een beetje mannelijk maar toch heel erg zoet. Ik vind hem zelf heel erg lekker en kan bijna niet wachten om hem te gaan gebruiken. Ja, dit is zeker een favoriet en snap ook wel dat hij er dit jaar weer bij is!

 photo LUSHValentijn7_zpsa61a76af.png

LUSH Floating Flower Bath Bomb – € 5,50

Ik moest wel oppassen toen ik dit schattige bloemetje uit het pakketje halen, hij is namelijk ontzettend zacht en poreus. Maar dat maakt hem natuurlijk niet minder lekker en leuk. Een schuimkraagje krijg je niet van deze leuke bloem, maar een kleurrijk bad wel! Gooi de bath bomb na het vollopen van het bad in het water en je kan genieten van een waar kleurenspectakel onder het genot van een heerlijke jasmijn geur. Hij ruikt echt heel erg lekker!

 photo LUSHValentijn5_zps9b99d03d.png

LUSH The Kiss Lip Scrub – € 9,95

“Lipjes getuit, borstjes vooruit! Om je lippen kissproof te maken voor Valentijn, scrubben echte bubblegumlovers en suikerelfjes ze eerst met The Kiss lipscrub. Zelfs een pruillip wordt gelukkig van deze heerlijke zoete scrub, die de perfecte set vormt met The Kiss lipgloss. Zal het komen door de suiker, het zeezout of de vele eetbare rode hartjes?”

Hoe leuk is deze scrub, weer eens wat anders dan saai suiker. Deze srub ik namelijk versierd met hartjes en leuke witte staafjes. En je raad het al, hij is mierzoet, lekker!

 photo LUSHValentijn9_zps027b0e6a.png

LUSH Unicorn Bubble Bar – € 5,25

“Glinsterende, pastel gekleurde bubbels gevuld vol lavendel- en neroliolie. Om bij weg te dromen… Creëer magische, betoverende bubbels met de geuren van etherische oliën van neroli en lavendel. Dat wordt duiken in een droomachtig bad met prachtige roze bubbels, compleet met fonkelende glanspoeder en kleurrijke snoepsterretjes!”

Bij deze bubble bar moet ik wel even wegdromen. In het dagelijkse leven heb ik totaal niets met unicorns en dat soort figuren maar in bad wil ik er wel aan denken, helemaal als ze zo vrolijk gekleurd zijn. Houd hem onder de stromende kraan voor lekker veel schuim, echt even een verwenmomentje!

 photo LUSHValentijn6_zps0b7b6c4f.png

LUSH Cupid’s Love Soap – € 6,50

“Laat je raken door Cupido met deze heerlijk fruitige zeep vol verse vijgen en passievrucht. Deze hartvormige liefdeszeep heeft een opwekkende, fruitige geur. Ruik je ook een vleugje bergamot en rozenhout? Dat kan kloppen! Verse vijgen, sojayoghurt en passiefruit verzorgen en verzachten je huid.”

Deze ruikt écht heel erg lekker, ik heb hem dan ook meteen naast de kraan neergelegd. De combinatie van vijgen, passievrucht en yoghurt maken het echt een feestje. Ik vind zelf de zepen van LUSH niet heel erg prettig onder de douche omdat ze mijn huid toch een beetje trekkerig maken, maar als handzeep vind ik ze fantastisch en je handen ruiken ook nog eens erg lekker.

 photo LUSHValentijn8_zps935da91e.png

LUSH Heart Throb Bubbleroon – € 5,95

“De romantiek van een Frans gebakje vind je terug in deze bubbleroon vol sheaboter. Natuurlijk in helderrood, de kleur van passie en hartstocht! Geef je huid een tripje naar het paradijs met de heerlijke etherische oliën en zachte biologische sheaboter in Heart Throb. Tover je water om tot helderrood liefdeswater en geniet. En niet onbelangrijk – de fantastiche geur kun je herkennen van onze body conditioner African Paradise”

Deze vind ik het leukste uit de hele collectie, een prachtig mooi dubbel rood hart met daartussen magische gouden glitters. Hij ruikt echt heel erg lekker kruidig en warm en is verrijkt met shea butter. Deze moet je echt tot de 14e bewaren voor jou en je lover. En niet onbelangrijk, hij geeft heel veel schuim!

 photo LUSHValentijn2_zps99782139.png

Verder vind je in de LUSH Valentijnscollectie nog het welbekende Love Locket bath bomb, dat mooie grote roze hart met een verassing aan de binnenkant, die liet ik jullie vorig jaar zien en de romantische roze lipgloss. Ik ga in ieder geval weer veel plezier beleven aan deze heerlijke producten van LUSH. Of je nou een liefde hebt of niet, genieten doe je zeker! De LUSH Valentijns producten zijn vanaf 9 januari online en in de winkel van LUSH te koop.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Die unicorn bubble bar <3 Op dit soort momenten baal ik er echt van dat ik geen bad heb, want Lush in een voetenbadje is toch niet helemaal hetzelfde :(

  2. Ahhh die unicorn ga ik echt kopen, ook al heb ik geen bad! Ik bewaar hem dan wel voor als ik een keer een bad tot mijn beschikking heb haha!

  3. Ik vind het zulke schattige producten! En het ’triggert’ mij echt om ze te halen, omdat ze zo zoet eruit zien en dan al helemaal voor Valentijnsdag <3

  4. Prince Charming, yes please! In het echt en in een douchegel als het even kan hahaha. Ja dit is een hele leuke collectie, maar wel altijd balen dat ik geen bad had, dan zou ik pas echt een vaste klant worden bij Lush. xxx Lucinda

  5. Lush heeft zo te zien weer een hoop mooie producten voor Valentijn. Happy Single, maar ik denk toch dat ik dan iets voor mezelf zal kopen. De unicorn bubble bar <3 x

  6. Toffe producten! Ik ben pas nog bij Lush geweest en heb een paar mooie dingen gescoord, dus nu mag ik van mezelf niet meer kopen. jammer want ik had graag de douchegel geprobeerd. (ik heb helaas geen bad) Maar jij kunt helemaal los gaan nu je wel een bad hebt:)

    XoXo Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *