Lush – Tea Tree Water Toner

Een aantal weken gelden was ik met Tim in Amsterdam en gingen we langs de Lush winkel. Hier keken we enthousiast rond en ineens kwamen we op het onderwerp toners. Ik wist wel wat een toner was en wat het deed, maar hoe de verkoper het ons uitlegde of misschien beter gezegd voordeed wat deze toner deed. Wij stonden beiden versteld en namen hem beiden mee naar huis, maar sta ik er thuis nog steeds zo versteld van?

Laten we eventjes luisteren was Lush zelf over deze toner zegt:

“Tea Tree Water is onze sterke toner voor een normale tot vette huid; in het bijzonder goed voor een jong tienerhuidje met de nodige pukkeltjes. Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië; een Australische EHBO-doos bevat het ook altijd. De olie heeft reinigende, desinfecterende eigenschappen. Daar hebben we opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes aan toegevoegd. Heel effectief, al zeggen we het zelf. Gebruik het na je reiniger om de laatste restjes te verwijderen.”

Goed, duidelijk en nu weet je ook een beetje wat de ingrediënten in dit product met je huid doen, dit moet dus wel een goede toner zijn!

Sinds ik hem in mijn bezig heb gebruik ik deze toner elke dag. Ik gebruik hem ’s avonds na het afhalen van mijn make-up en ’s ochtends na het reinigen van mijn huid en voor het opbrengen van mijn dagcrème. Ik spuit 2 of 3 pompjes op een wattenschijfje en maak mijn gezicht schoon met deze toner. Hij haalt ontzettend goed de laatste restjes weg. Zelfs na het douchen en de dag ervoor reinigen neemt de toner nog een grijzige waas van je gezicht weg.

Maar er is natuurlijk meer, een toner opent je poriën, dat wist iedereen natuurlijk wel. Maar wist je ook dat dan pas echt je dagcrème goed wordt opgenomen? De verkoopster liet het me zien in de winkel, op de ene helft bracht ze de toner aan en aan de andere helft niks. Hier overheen bracht ze een dagcrème aan en daar gebeurde het. De dagcrème op de kant van de toner was helemaal ingetrokken en aan de andere kant bleef er een vettige laag achter op de huid, niet erg lekker dus. Dus wil je dat je dagcrème goed in de huid trekt gebruik dan écht een toner!

Lekker weinig ingrediënten, maar zeker wel hele werkzame en goede ingrediënten. Lush is ook helemaal natuurlijk en tegen dierproeven dus het is ook nog eens goed voor de planten en dieren in de natuur!

Ik ben echt ontzettend tevreden over deze toner, hij laat mijn dagcrème goed intrekken, haalt goed de laatste restjes vuil van mijn gezicht en werkt inderdaad goed tegen een vette huid en grove poriën!

De Lush Tea Tree Water kost:
100 gram – € 5,25
250 gram – € 10,95

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Marielle
  13 juni 2012 at 11:46

  Wow, klinkt echt super! Die zou ik ook wel willen proberen :)

 • Reply
  Jennifer
  13 juni 2012 at 11:48

  Ik wil ook een lush in Groningen. Alles is zo ver reizen. Dit lijkt als een wonderproduct, vooral voor mij. Ik heb ontzettend grove poriën.

  • Reply
   Bram
   31 mei 2014 at 18:04

   Jennifer ik woon in Enschede dat is aan de grens bij Duitsland hoe ver is wel voor mij om naar Amsterdam te moeten gaan

 • Reply
  Samantha
  13 juni 2012 at 11:52

  Klinkt heel erg fijn! :D

 • Reply
  Esmay
  13 juni 2012 at 11:59

  Die lijkt me echt heel erg fijn! Ik wil naar LUSH. Nu.

 • Reply
  Sara
  13 juni 2012 at 12:02

  Oh deze review komt echt op een goed moment! Ik denk dat ik er maar eens achter ga ;)

 • Reply
  Esther -Blosh Time
  13 juni 2012 at 12:32

  Ooh goede tip! Ik heb nu een heel fijne toner maar die was best duur, dus als die op is ga ik deze proberen.

 • Reply
  Marieke
  13 juni 2012 at 12:36

  Deze gebruikte ik een aantal jaar geleden toen ik nog een wat vettere huid had met puistjes enz. Werkte inderdaad heel erg fijn!

 • Reply
  Souhailla
  13 juni 2012 at 14:38

  Klinkt erg fijn. En leuk dat de verkoopster liet zien dat het sneller wordt opgenomen!
  Ga het zeker uitproberen

 • Reply
  Christel
  13 juni 2012 at 15:12

  Dat ziet er goed uit. Ik heb net een nieuwe lotion (rozenwater van Kruidvat), maar als die op is lijkt deze van Lush me erg fijn om uit te proberen.

 • Reply
  larissa
  13 juni 2012 at 15:14

  Lijkt me een fijn product ga ik zeker een keertje kopen :)

 • Reply
  shimmer-pie
  13 juni 2012 at 15:33

  Hehe ik weet denk ik precies welke verkoopster jij hebt gehad in de winkel!
  Haha een meisje die doet dat altijd, wel super slim om het zo aan je te laten zien he, dan weet je meteen dat het goed werkt!!

 • Reply
  charile
  13 juni 2012 at 15:45

  Klinkt als een fijn product!

 • Reply
  Lifesplash
  13 juni 2012 at 15:47

  Ah, die lijkt me fijn! Ik hou van Lush hè, aaah geweldige zaak. :D

 • Reply
  Lotte
  13 juni 2012 at 16:47

  Ik heb de toner Eau Roma Water voor de droge huid, vind hem superfijn!

 • Reply
  Dita
  13 juni 2012 at 16:59

  Ben benieuwd. Alleen jammer dat er geen lush in het noorden zit :P En jammer dat het allemaal zo duur is..

 • Reply
  Cedra
  13 juni 2012 at 17:46

  Ik ben heel erg benieuwd geworden naar dit product! Toevallig ben ik de laatste tijd al een beetje rond aan het kijken naar nieuwe gezichtsverzorginsproducten omdat mijn oude spullen bijna op zijn, en ik eigenlijk nooit zo goed op de ingrediënten van mn producten heb gelet. Dit lijkt me heel fijn spul! :)

 • Reply
  Amanda
  13 juni 2012 at 17:50

  Oke, deze ga ik dus echt kopen! Klinkt als een fijn product :)

 • Reply
  Hilde
  13 juni 2012 at 19:38

  Is een toner hetzelfde als een tonic? Ik gebruik wel altijd een tonic voor mijn dagcrème. (:

 • Reply
  Miranda
  13 juni 2012 at 20:47

  Hij lijkt mij erg fijn. Ik heb lush grease lightning echt een aanrader voor een onzuivere huid :)

 • Reply
  Marjorie
  13 juni 2012 at 23:20

  Binnenkort maar eens even halen dan. Hij klinkt erg goed in ieder geval!

 • Laat een reactie achter